Üdv! Tudnátok adni egy használható linket ahonnan le tudom szedni a Stove-ot?(persze olyan lenne jó ami telepítés után el is indul)Amit itt az akadémia kínál sajna az nem akar elindulni.Előre is köszönöm + gl mindenkinek
Value handekkel ezen a boardon nem hiszem h ch/r-re megy.
én beraknám, mert:
- a 3betcc álltalában JJ QQ AK, jelen esetben lehet KK, mert nem akarta a fisht kiűzni a kasszából
- sokan mw settel csak adják akármennyire is drawheavy a flop, főleg itt hátha a fish megörül egy QJ KJ AJ QT KT AQ AK lapokkal
szóval ha JJ-je van akkor megérdemli WP
Value handekkel ezen a boardon nem hiszem h ch/r-re megy.
+1, ellenfél helyében én minden value handemmel megpróbálnám a fisht benn tartani, főleg top v. 2nd settel.
sztem is benn tartja a fisht és az se érdekli h a juk sorra megy .........vagy ténnyleg QQ ja van én rávágom...
egyáltalán nem jó játék itt settel megpróbálni benntartani a fisht, csak adtok neki egy 20% potoddsot + magas implied oddsot és nehezen turna bármivel is second best handre javulni, abszolút nem tragédia, ha flopon rézelsz és eldob egy KQ-t.
Szerintem is made handdel jobb a réz, lehet fish eldobja, de ott egy reg aki simán bepakolhatja egy overpárral, mivel a feltételezett rangeünkben bentvannak a draw lapok is...
Szerintem is made handdel jobb a réz, lehet fish eldobja, de ott egy reg aki simán bepakolhatja egy overpárral, mivel a feltételezett rangeünkben bentvannak a draw lapok is...
pontosan melyek ezek a draw lapok? :Ad::Kd:...