Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 két kellemetlen river spot

shiningKKingdom
2010. aug. 24. 17:08

NL50 két kellemetlen river spot

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($57.40)
CO ($110)
BTN ($89.60)
SB ($70.85) -------------->31/22/AF:24(river:19) donkbet:23 (Axxr típusú flopokon már láttam donkolni 3way) 401 hand
Hero ($72.65)

Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :7c: :7h:
1 fold, CO calls $0.50, 1 fold, SB calls $0.25, Hero raises to $2.50, CO calls $2, SB calls $2

Flop: :6s: :ad: :6c: ($7.50, 3 players)
SB checks, Hero bets $4, CO folds, SB calls $4

Turn: :6d: ($15.50, 2 players)
SB checks, Hero checks

River: :7s: ($15.50, 2 players)
SB goes all-in $64.35, Hero ???

Easy fold vagy easy call?

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
CO ($68.25)
BTN ($59.90)
Hero ($55.90)
BB ($56.80) ---------->25/21/AF:36 3bet:7 (bár nagyvakrol 3b-el a legkevesebbet) (egy korábbi parti nyomán note-oltam rola h kepes 4betshove-olni 66-al preflop , így semmiképp nem akartam 4betelni, a dobást weaknek éreztem) 7k hand, nagy része datamine

Pre-Flop: ($0.75, 4 players) Hero is SB :kh: :jh:
2 folds, Hero raises to $1.75, BB raises to $5.50, Hero calls $3.75

Flop: :8h: :js: :jc: ($11, 2 players)
Hero checks, BB checks

Turn: :tc: ($11, 2 players)
Hero bets $7.25, BB calls $7.25

River: :3c: ($25.50, 2 players)
Hero bets $15.50, BB goes all-in $44.05, Hero ???

Ti hogy játszottátok volna?

paulbig
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2010. aug. 24. 17:17

Első easy fold. Blöfföt verünk csak szerintem, Ax és erősebb pocket is lehet nála.

Második: Túl jól adja elő a flusht. Fullra nem tenném, ha csak nem 88-at slowplayel, TT-vel folytatnia kellett volna szerintem, talán JT ami még lehet nála. Tanácstalan vagyok.

Zehy
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 24. 17:27

Első easy fold. Blöfföt verünk csak szerintem, Ax és erősebb pocket is lehet nála.

Ezeket pont verjük.

A másodikat dobnám sztem jobb napjaimon.

paulbig
Válasz Zehy kommentjére
2010. aug. 24. 17:32

Fail, akkor callolnám :D Ezért, nem kell álmosan osztani az észt :D

Zehy
2010. aug. 24. 17:38

Fail, akkor callolnám :D Ezért, nem kell álmosan osztani az észt :D

Azért a biztonság kedvéért most már vegyük át: Kártyakombinációk (póker) - Wikipédia

paulbig
Válasz Zehy kommentjére
2010. aug. 24. 17:41

Kössz :D De nem kell az oltás :P

Ps.: Azért átolvasom :D

shiningKKingdom
2010. aug. 24. 18:55

Ezek szerint akkor ez első inkább call a második inkább fold?

gyrv84
2010. aug. 24. 19:29

Én az elsőt nem tenném annyira blöffre, szerintem azt várja hogy callolj A-val. Elég szük range de szerintem 6-os van nála! Nincs még sok pénzünk a potban, nem is aggro az ellenfél, szerintem ez dobható! Tipikus fish amikor nem tudja hogy húzza ki a pénzt aztán riveren eszmél!

A második: számomra ez a nehéz, nem igazán tudom hogy mit reppel a backdoor flush-ön kívül! Azt meg nehéz elhinni:). Miért nem emeltél floppon? Turn is nagyobbat emelnék ha már elmaradt a flopbet. Igazából az egész line nem igazán tetszik. Én már pf dobnám!

shiningKKingdom
Válasz gyrv84 kommentjére
2010. aug. 24. 21:58

É Miért nem emeltél floppon? Turn is nagyobbat emelnék ha már elmaradt a flopbet. Igazából az egész line nem igazán tetszik. Én már pf dobnám!

Hosszútávon tuti a pf fold a legjobb, de history/dinamika/stb, miatt calloltam, flopon borzasztó erősnek éreztem a lapom és nem akartam donkolni, mivel mostanában azt vettem észre h 3bpotban nagyon tisztelik a donkjaim, reméltem h számára vmi kedvező kártya érkezik turnön, ahol sztem a potbet szintén túl nagy erőt sugárzott volna. Így utólag visszanézve nekem sem tetszik, fogalmam sincs mi lenne itt a helyes line miután lejött a flop?

gyrv84
2010. aug. 24. 22:48

Hosszútávon tuti a pf fold a legjobb, de history/dinamika/stb, miatt calloltam, flopon borzasztó erősnek éreztem a lapom és nem akartam donkolni, mivel mostanában azt vettem észre h 3bpotban nagyon tisztelik a donkjaim, reméltem h számára vmi kedvező kártya érkezik turnön, ahol sztem a potbet szintén túl nagy erőt sugárzott volna. Így utólag visszanézve nekem sem tetszik, fogalmam sincs mi lenne itt a helyes line miután lejött a flop?

Szar szitu, elég határeset döntéseket kell meghozni minden utcán. Legalábbis számomra. Jó lenne ha valaki pro is kifejteni a véleményét. Mondjuk Zehy indokolhatná a dobást. Mit tesz az ellenfél kezébe?

Élő ügyfélszolgálat