Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 két kellemetlen river spot

shiningKKingdom
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 26. 0:44

77 call, sokkal többször van ásza mint hatosa.

Valahogy nem igazán tudtam A-t rakni a kezébe, 22-es pfr mellett elég magas volt a steal limped pot is nála, nem hiszem h Ax-el limpcallt játszott volna 3way, vagy ha mégis akkor úgy gondoltam h a magas donkbet miatt (airrel es lappal egyaránt láttam donkolni, de ha lapja volt akkor szinte mindig) nem bírta volna ki a turn checkemre h ne hívjon bele h megnézze van-e ászom, hiszen ha nincs akkor nem nagyon tudok javulni. Sok SC-ra viszont ráillik a játéka amik tartalmaznak hatost.

Hosszútávon 100% igazad van és legtöbbször A lesz nála, lehet h most is az volt, csak valahogy nekem sántított...
Kicsit bánom h nem adtam meg, utána vagy fél napig motoszkált a fejemben a parti, ami bizonyos szempontból rosszabb mintha buktam volna 60 dolcsit :(

paulbig
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2010. aug. 26. 1:04

Én jártam már úgy, hogy végigcheckelt multiway potban nekem leesett a river nutsom, kb 12bb-s potban és első beszélőként a fish shoveolt airral, bármi előfordulhat :D

FoldDirtyBastard
Válasz paulbig kommentjére
2010. aug. 26. 4:16

1. hand: Nevetve call, kevesebbszer fogok kifizetni vele AA-t/pókert, mint ahányszor ő Ax-el/hülye blöffbe fordított akármivel engem!

2. hand: Ilyen ellenfél ellen ilyesféle flop és turn játék után riveren én c/c-t játszanék. Hiába tűnik weaknek, blöfföt indukálok/elkerülöm vele ezt a helyzetet.
Így nehéz döntés, nyilván vagy nagyon erős, vagy bátran blöffbe fordított egy nem SD képes lapot.
Kis flössel lehet, hogy inkább csak megadna, talán jobb a call itt is, mint a fold!

Élő ügyfélszolgálat