"Miért nem emeltél floppon? Turn is nagyobbat emelnék ha már elmaradt a flopbet."
Miért emelt volna floppon, ő callolt pre. A turn bet se annyira vészes szerintem. Flusht én simán tudok a kezébe adni, de akár JT vagy TT-t is. Viszont én se tudom eldönteni, hogy ez sima dobás-e vagy sem.
1. hand: Tényleg a dobás mellett szólhat az, hogy kevés pénzt invesztáltunk be. Viszont én láttam itt meghülyülni embereket Ax-el és pockettel is, tehát ha dobnék, akkor azt sírva tenném.
1. hand: Tényleg a dobás mellett szólhat az, hogy kevés pénzt invesztáltunk be. Viszont én láttam itt meghülyülni embereket Ax-el és pockettel is, tehát ha dobnék, akkor azt sírva tenném.
Nekem is ez motoszkált a fejemben, Ax-el ekkora overbetet tolni csak azért h ha adom akkor spliteljünk, ha blöffből/kis pocketekkel akkor meg elég egy potbet, ha adom úgyis bukja, szóval az ő szempontjából sokkal kevesebbért is kiderítheti, ráadásul az én játékom nem feltétlenül A-t sugall, ezért nem néztem ki belőle h megpróbáljon eldobatni egy A-t, bár fene tudja...
Elsőt nem dobnám, szerintem könnyen lehet hogy egy A-al csinálja ezt, gondolván ha megadod is legrosszabb esetben split. Emelett ugye AA a pre játék miatt nem nagyon lehet nála, de 6x-t sem látok túl sokat a rangeben(persze ez lehet).
A második érdekes, vszeg a dobás a helyes.
Kösz a hsz-eket, az elsőnél végülis max timebank után elhittem neki a 6ost az alacsony agressziója +kevés invesztált pénz miatt, mivel ezt a többség adta volna lehet h hiba volt, de valahogy úgy éreztem h ott van...
A másodikat sajnos nem tudtam rendesen átgondolni, mert egy korábbi netkimaradás miatt elszállt a timebank és ezt nem vettem észre így eldobódott, de ezt 60% h megadtam volna, és mivel itt majdnem mindenki dobna lehet h jobb is h így történt. Tanulság talán h nem kell KJvel 3b-t callolni oop, mert még ha nagyon betalál is mint itt , akkor is kerülhetek nehéz helyzetbe.
Azért a biztonság kedvéért most már vegyük át: Kártyakombinációk (póker) - Wikipédia
az első easy fold.
a másodikban fold preflop, még poziból is nemhogy így. a 7%-os 3bet range nagyon dominálja a KJ-t, még akkor is ha BvB lightosabban 3betel. postflop szerintem jó. a riveren 55-be kell megadni 20-at. vszeg képtelen lennék dobni, pedig az a helyes. így sosem blöfföl, a QJ-n kívül semmit nem verünk, azzal meg nem így játszana.
77: call
KJ: bet flop
a check szerinteme lég rossz
valszeg pot kontrollon van vagy blöff fogáson.. esetleg c/r bluff
hatalmas hiba a check
valszeg pot kontrollon van vagy blöff fogáson.. esetleg c/r bluff
77 call, sokkal többször van ásza mint hatosa.
KJ call. 3bet kasszában elég erős lap a drill. TT lehet nála, illetve valami más backdoor nagy hand, de akkor sem dobom.
KJ
hatalmas hiba a check