NL50 SH, bottom set 143bb deepen 3way reg ellen, river betsize?
SB: 23/18/4.8, reg. AFq:37, 187hand szóval eddig még nem nagyon volt vele history.
Kérdésem, hogy jó-e így a megjátszás riverig és hogy riveren mennyit value betelnétek? Ha esetleg riveren ch/r allint kapunk akkor mi a játék?
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($50) 100bb
UTG+1 ($74.45) 149bb
CO ($78.04) 156bb
Hero (BTN) ($107.83) 216bb
SB ($71.53) 143bb
BB ($50) 100bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is BTN :2c: :2s:
2 folds, CO raises to $1.50, Hero calls $1.50, SB calls $1.25, 1 fold
Flop: :4h: :Ks: :2d: ($5, 3 players)
SB checks, CO checks, Hero bets $2.50, SB raises to $6, CO folds, Hero calls $3.50
Turn: :Th: ($17, 2 players)
SB bets $9, Hero calls $9
River: :3c: ($35, 2 players)
SB checks, Hero?
Ilyen bet size-ok ellen már floppon vagy turnön emelnék, hogy bekerülhessen a stack.
én alapvetően tornajátékos vagyok, a turnön emelhettél volna de így 23-25 lenne szerintem a jó lépés
miért csak calloltál turnon?
mire gondolunk hogy mi lehet sb-nél amivel flop c/r-el?mert Kx-eket nem kell nagyon védenie,szóval inkább blöff de evvel a turn kis bettel és river ch-el se értem mit akar elérni,ha set-je lenne akkor miért nem value-zza rendesen?
nem annyira látom mi lehet nála:S
miért csak calloltál turnon?
mire gondolunk hogy mi lehet sb-nél amivel flop c/r-el?mert Kx-eket nem kell nagyon védenie,szóval inkább blöff de evvel a turn kis bettel és river ch-el se értem mit akar elérni,ha set-je lenne akkor miért nem value-zza rendesen?
nem annyira látom mi lehet nála:S
lehet hülyén hangzik, de lehet, hogy én mögcheckelném. nem látok olyan gyengébb lapot, amire ráillik a játéka és kifizet. ha valami gyenge párt fordított blöffbe (vagy total air), akkor riveren c/f-ol. ha pedig set - amivel ilyen gay sizing-ot használt, hogy raise-t indukáljon -, akkor meg c/shove a játéka. nekem amúgy eléggé oversetnek tűnik - amivel nem azt mondom, hogy én is így játszanám.
Turnon pár fd illetve sorhúzó lehet a kezében, szal ott jó lehet egy kis raise szerintem is.
Riveren még gondolkodok, hogy mi ellen lehet value.
Turnon mindenképp kerüljön be.
Turnon pár fd illetve sorhúzó lehet a kezében, szal ott jó lehet egy kis raise szerintem is.
Riveren még gondolkodok, hogy mi ellen lehet value.
lehet hülyén hangzik, de lehet, hogy én mögcheckelném. nem látok olyan gyengébb lapot, amire ráillik a játéka és kifizet. ha valami gyenge párt fordított blöffbe (vagy total air), akkor riveren c/f-ol. ha pedig set - amivel ilyen gay sizing-ot használt, hogy raise-t indukáljon -, akkor meg c/shove a játéka. nekem amúgy eléggé oversetnek tűnik - amivel nem azt mondom, hogy én is így játszanám.