Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 - SH - Turn hand into bloff on bad river

Satukan
2012. márc. 10. 17:20

NL50 - SH - Turn hand into bloff on bad river

A turn játékából kiindulva flusht kizártam nála és mivel a river betje valami erősebbet sugallt, mint ami nálam van (főleg JT, vagy KQ), ezért ezt megpróbáltam felhasználni ellene :).

A river call egyáltalán nem tetszik. Kérdésem, hogy van értelme rátolni, vagy csak simán megettem az indukáló betjét?

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG Fedee1 ($80.15)
UTG+1 darkjam007 ($51.58)
CO Satukan ($53.68)
BTN Adituu ($24.41)
SB mrjuvet ($81.42)
BB kickupthejam ($59.78)

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Satukan is CO :td: :qd:
1 fold, darkjam007 raises to $1.50, Satukan calls $1.50, 3 folds

Flop: :4h: :qh: :9d: ($3.75, 2 players)
darkjam007 bets $2.75, Satukan calls $2.75

Turn: :6h: ($9.25, 2 players)
darkjam007 checks, Satukan bets $6, darkjam007 calls $6

River: :kc: ($21.25, 2 players)
darkjam007 bets $9, Satukan goes all-in $43.43

Final Pot: $39.25

JociBalboa
Válasz Satukan kommentjére
2012. márc. 10. 17:26

hali!

bwinen az ilyen 21/9es "figurák" ellen, én inkább már nem is próbálkozom :)
sokszor szvsz azt se tudják mit miért csinálnak, de dobni még nem láttam egyet se.

de nagyon érdekel jobb játékosok véleménye, hogy mennyire jó ez a line?

gl

Satukan
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. márc. 10. 17:30

hali!

sokszor szvsz azt se tudják mit miért csinálnak, de dobni még nem láttam egyet se.

gl

Egy pillanatra megzavartál a 21/9-el, azért ellenük nem állok el wp-zni. :) 21/17-es volt.

time4revenge
2012. márc. 10. 17:31

hali!

gl

Valamit elnéztél szerintem :) 21/17 Jamm , magyar reg egy másik oldalon volt talán kézelemző.Szerintem jó lehet ez a line egy gondolkodó ember ellen mint ő, ha meg mégse lesz egy noteod :)

JociBalboa
Válasz time4revenge kommentjére
2012. márc. 10. 17:33

Valamit elnéztél szerintem :) 21/17 Jamm , magyar reg egy másik oldalon volt talán kézelemző.Szerintem jó lehet ez a line egy gondolkodó ember ellen mint ő, ha meg mégse lesz egy noteod :)

call open .t néztem pfr.nek - lol - sry.
"
.Szerintem jó lehet ez a line egy gondolkodó ember ellen mint ő, ha meg mégse lesz egy noteod :)"
nekem is tetszik.

gl

Vasquez_J
2012. márc. 10. 18:28

mivel csinálnád ezt itt valueból?

Satukan
Válasz Vasquez_J kommentjére
2012. márc. 10. 18:57

mivel csinálnád ezt itt valueból?

Value handjaimet tekintve lehet nálam flush és sor is, mivel nem hiszem el nála a flusht, ezért rátolom akár kisebb flushokkel és JT-vel is. KQ-m is lehet reálisan, de azzal közel ugyanott vagyok, mint a QT-el és value-ból biztosan nem tolnám rá.

Egyéb két párom nem igen lehet. Setekkel is csak tartanék, de nem lesz nálam, mert flopon visszaemelnék.

mikki86
2012. márc. 10. 19:12

Te most azért mentél all in, mert azt gondoltad, hogy ugyan egész erős lapja van, de azért nem annyira nagyon erős? Szóval kipécézted a rangének egy kis szeletkéjét, és arra visszajátszottál?

Szerintem ez nagyon rossz megoldás volt. Sora és flösse is lehet, most oké hogy egy KQ-t dobatsz, de ha fogalmad sincs, mivel donkbetelhet, akkor inkább add meg, sokat érhet az info.

A turn játéka lapján miért ne lehetne flösse? Automatikusan ch/raiselnie vagy emelnie kéne 2012-ben?

tilted
2012. márc. 10. 19:17

fontos lenne azt is tudni hogy ő milyen játékosnak ismerhetett meg eddig téged, korábban csináltál e már ilyen moveot amiért esetleg azt gondolhatta hogy ez most is jó lehet, stb. illetve nem árt ismerni villaint mielőtt ilyen moveokat lépsz meg. én általában elsőnek szeretem megismerni a regek szokásait, mivel hogyan mikor mennyit és miért tesz.

a turn ch/c-ja után én itt QQ alatti párra vagy Qx (leginkább KQ)-ra határolnám be a ranget, de a river donkja még jobban leszűkíti. ilyenkor jó lenne tudni még azt hogy a drawjait barrellezi-e, mert az sokat segítene.

ui: így ezt nem tartom valami jó movenak

Vasquez_J
2012. márc. 10. 19:24

Value handjaimet tekintve lehet nálam flush és sor is, mivel nem hiszem el nála a flusht, ezért rátolom akár kisebb flushokkel és JT-vel is. KQ-m is lehet reálisan, de azzal közel ugyanott vagyok, mint a QT-el és value-ból biztosan nem tolnám rá.

Egyéb két párom nem igen lehet. Setekkel is csak tartanék, de nem lesz nálam, mert flopon visszaemelnék.

Az ok hogy nem hiszed el nála a flusht, de mitől vársz akkor kifizetést ha mondjuk JT-vel rátolod? Kis flushnél tul.képpen ugyanez a helyzet, max a TJ adhat meg ami rosszabb nálad de az is necces. Szerintem kb. azokat a handeket dobatod így vele, amiket egyébként is versz. Talán a QK-t állítod nehéz helyzet elé

Élő ügyfélszolgálat