andree
Válasz R1per2 kommentjére
2012. nov. 7. 22:06

Én tökre magamra ismertem a leírás alapján. Nem tudnám hibáztatni a turn játéka miatt. Azért nem folytatnám én sem helyében a megkezdett blöfföt, mert nem feltételezem, hogy villain képes dobni overpárt meg tptk-t. Mint írtad megpróbálta eldobatni a széles random cbet ranged, de az erős bet/call range ellen nem megy tovább. Ott hibázott, hogy riverre meggondolta magát, és megpróbált mégis blöffölni.

Nekem erre az a szabályom, hogy mindig bd eq-el blöffraiselek, és csak akkor folytatom, ha kaptam equity-t, vagy tényleg nagyon szar card jön a range-éhez. Így nagyjából kordában tartom a vakvilágba lőtt betek számát, de nem is leszek nagyon könnyen callolható ezekben a spotokban. Meg ugye a turn bet ev-jéhez elég sokat dob hozzá egy 9-18% a nuts környéki lapra.

thomyca
Válasz R1per2 kommentjére
2012. nov. 13. 18:47

Én tökre magamra ismertem a leírás alapján. Nem tudnám hibáztatni a turn játéka miatt. Azért nem folytatnám én sem helyében a megkezdett blöfföt, mert nem feltételezem, hogy villain képes dobni overpárt meg tptk-t. Mint írtad megpróbálta eldobatni a széles random cbet ranged, de az erős bet/call range ellen nem megy tovább. Ott hibázott, hogy riverre meggondolta magát, és megpróbált mégis blöffölni.

Vagy ott, hogy nem ment 3way... (csak vicceltem)

... vagy mégsem?

Élő ügyfélszolgálat