Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NLH 6max 100/200 liveCG 300BBdeep

ZoliHUN
Válasz gorcsy kommentjére
2011. júl. 17. 23:56

élőben egyiket sem lehet eldobni.. szerintem.

MindenkiTancol
Válasz ZoliHUN kommentjére
2011. júl. 18. 0:02

LOL ezt a topikot viccnek szántad? Ha igen akkor eltévesztetted az oldalt. Sima snapcall mind a 3.!

BelaKecske
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. júl. 18. 1:14

nem értem, miért kell egyből leoltani vkit azért, mert feltesz egy kérdést ami más számára 1értelmű.
Elgondolkodtatóak a handek, 1,3 sima call ez ellen az ember ellen a 2 se dobnám. Érdekelne az összes vége is.

naggeri
Válasz BelaKecske kommentjére
2011. júl. 18. 8:14

ok,
szóval nálam első snapfold, második crying fold, 3. crying call volt.
magyarázat annyi, mint amit kaptam itt mindenkitől, tehát semmi.
Köszi az értelmes hszeket!

MindenkiTancol
Válasz naggeri kommentjére
2011. júl. 18. 8:27

ok,

LOOOOOOOOL te sem vagy beton barátom, de nem ám! Annyit tudnék javasolni, hogy vagy le se ülj pókerezni vagy ha mégis akkor igyál meg előtte 5 sört hogy ne remegve, beszarva játssz..

TheStig
2011. júl. 18. 8:50

ok,

hát nem könnyü dobás egyik sem. első cooler ha jobbjuk van. a másodikat talán el birnám engedni. drillt(a bonus partyban) 2:1 potoddsért ellene sosem dobnék. az ilyen "add meg neki vakon" játékosok ellen toppár pluszt nem szivesen engednék el, hacsak nem überocsmány a board. :) mondjuk én nem is játszok élőben, sem ilyen téten.

mit mutattak?

naggeri
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. júl. 18. 9:51

LOOOOOOOOL te sem vagy beton barátom, de nem ám! Annyit tudnék javasolni, hogy vagy le se ülj pókerezni vagy ha mégis akkor igyál meg előtte 5 sört hogy ne remegve, beszarva játssz..

pls BAN the fish, ty.

Orang3J3ws99
2011. júl. 18. 10:56

Első partiban callolnék, live sok érdekes dolgot tudnak mutatni, amivel bepakolnak 2-300 bb-t floppon overpárra, vagy TPTK-ra.

Másodikban crying call...Sajnos nagyon el******tt riverre a board.

J3-t nem, tudnám dobni. Egy ilyen fish ellen tuti nem... Amennyiben jobbat mutat, jár egy szaftos káromkodás.

crazy3317
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. júl. 20. 1:33

1. lapértékelési problémás ember ai megy, 79J fd, ahol neked szeted van és erre reraise ai megy egy überaggró gyerek is. nem tudom ezt mit kell túlmagyarázni. tele van mindkettejük range TP+gs, eros TP, fd+overek, kétpár, overpár stb. lapokkal. ha nem vagy elöl cooler, de ezt hatalmas hiba dobni. (még sor ellen sem állsz rosszul)
2. elég szarul alakult a board, de te itt legtöbbször eros tp leszel, amit az aggrotard simán megpróbálhat kicsavarni a kezedbol, realisan amit eload és ver, az A6 esetleg Ax backdoor flöss. nem nagyon örülnék a szitunak, de nem tudnám elengedni.
3. any 2 ellen mentél ugye a turnig. itt szerintem még mindig jobb slowplayelni, hadd tolja csak a majom random lapjával. ha már raiselsz, ami oké, akkor nyilván valueért teszed(?), tehát nem értem, miért gond, hogy visszaemelt. riveren egy blank esett, nice trap, sir csak snappeld már le az idiótát.
és még annyi, hogy ha ezen a riveren dobod, akkor nem értem miért adtál meg a turnön? javulni akartál vagy arra számítottál, hogy elölről checkel madj az aggrotard? nem is tudom melyikre kisebb az esély.

nyilván néha elofordul, hogy jobbat mutatnak, de attol függetlenül nagy hiba dobni az elsot es a harmadikat. a masodik mar kevesbe könnyu, de azt sem engednem el, ennek az embernek szerintem.

ZoliHUN
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. júl. 20. 1:39

1. lapértékelési problémás ember ai megy, 79J fd, ahol neked szeted van és erre reraise ai megy egy überaggró gyerek is. nem tudom ezt mit kell túlmagyarázni. tele van mindkettejük range TP+gs, eros TP, fd+overek, kétpár, overpár stb. lapokkal. ha nem vagy elöl cooler, de ezt hatalmas hiba dobni. (még sor ellen sem állsz rosszul)
2. elég szarul alakult a board, de te itt legtöbbször eros tp leszel, amit az aggrotard simán megpróbálhat kicsavarni a kezedbol, realisan amit eload és ver, az A6 esetleg Ax backdoor flöss. nem nagyon örülnék a szitunak, de nem tudnám elengedni.
3. any 2 ellen mentél ugye a turnig. itt szerintem még mindig jobb slowplayelni, hadd tolja csak a majom random lapjával. ha már raiselsz, ami oké, akkor nyilván valueért teszed(?), tehát nem értem, miért gond, hogy visszaemelt. riveren egy blank esett, nice trap, sir csak snappeld már le az idiótát.

nyilván néha elofordul, hogy jobbat mutatnak, de attol függetlenül nagy hiba dobni az elsot es a harmadikat. a masodik mar kevesbe könnyu, de azt sem engednem el, ennek az embernek szerintem.

rég hallottam/olvastam élő játékkal kapcsolatban ennyire jó gondolatokat! maximálisan egyetértek és mint már korábban is írtam mind3-at megadnám.

Élő ügyfélszolgálat