Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NLH 6max 100/200 liveCG 300BBdeep

MindenkiTancol
Válasz naggeri kommentjére
2011. júl. 20. 19:45

Ennyi. Egy fish vagyok tudom.

Nem kell mondani, tudja ezt mindenki anélkül hogy megemlítenéd. Kívánok sok olyan ellenfelet az asztalomhoz mint te. :))

naggeri
Válasz Littlemage kommentjére
2011. júl. 20. 20:12

nah, hat kb errol kell szolnia ennek a topicnak. az elozo oldali sardobalas kicsit elszomoritott

np

sajnos már nem él meg egy topik se.. :S
Nem azt mondom hogy pont ennek kellene, de vicc hogy mi megy itt néha. Túl sok a paraszt, modok meg sehol.

misirulez
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. júl. 22. 5:57

Nem kell mondani, tudja ezt mindenki anélkül hogy megemlítenéd. Kívánok sok olyan ellenfelet az asztalomhoz mint te. :))

De tényleg ezekre a hsz.-ekre jöjjön már moderátor pls.
(én nem tudom, hogy kell hívni)

crazy3317
Válasz misirulez kommentjére
2011. júl. 22. 16:39

De tényleg ezekre a hsz.-ekre jöjjön már moderátor pls.
(én nem tudom, hogy kell hívni)

linkelj be egy konkurens site-ot. azonnal feltűnik egy.:D

V.Peti
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. júl. 22. 16:52

1. ha nem teljesen ostoba mr lag (postflop jó playa) nem nagyon fog all in menni nálad rosszabb lappal. ha kicsit is el van tévedve akkor be kell tenni, mert csomó monsterdraw, két pár lehet nála...de jó játékos 300bb-t nem fog betenni nálad rosszabb lappal

2. valószínűleg a dobás és a call között nincs nagy különbség, mert néha fogsz nyerni

3. nem sok értelmét látom callolni turnön ha riveren vakarom a fejem. valószínűleg turn fold a legjobb. amúgy meg flop raise, ez a flop call, turn raise kicsit is értelmes játékosnak (főleg ilyen bet sizeal!!!!) egyből lejön, hogy mid van és tökéletesen fog ellene játszani.
mivel teljesen vakon van végigcallolnám, mert több rosszabb 3x van lehet nála, mint jobb

crazy: ha valueért raiselsz nem kell feltétlen tönkremenned ha rr-t kapsz, ez butaság.
csaba: nem ajánlom, hogy pesten 100/200-as reg legyél, mert túl sok a paraszt, csomószor fogod magad kellemetlen helyzetben érezni és olyanokkal kell lenned napi kapcsolatban akikkel alapvetően nem akarsz. de szerintem egy 3-4k/h-t meg lehet keresni hosszútávon

naggeri
Válasz V.Peti kommentjére
2011. júl. 22. 17:14

1. ha nem teljesen ostoba mr lag (postflop jó playa) nem nagyon fog all in menni nálad rosszabb lappal. ha kicsit is el van tévedve akkor be kell tenni, mert csomó monsterdraw, két pár lehet nála...de jó játékos 300bb-t nem fog betenni nálad rosszabb lappal

2. valószínűleg a dobás és a call között nincs nagy különbség, mert néha fogsz nyerni

3. nem sok értelmét látom callolni turnön ha riveren vakarom a fejem. valószínűleg turn fold a legjobb. amúgy meg flop raise, ez a flop call, turn raise kicsit is értelmes játékosnak (főleg ilyen bet sizeal!!!!) egyből lejön, hogy mid van és tökéletesen fog ellene játszani.
mivel teljesen vakon van végigcallolnám, mert több rosszabb 3x van lehet nála, mint jobb

crazy: ha valueért raiselsz nem kell feltétlen tönkremenned ha rr-t kapsz, ez butaság.
csaba: nem ajánlom, hogy pesten 100/200-as reg legyél, mert túl sok a paraszt, csomószor fogod magad kellemetlen helyzetben érezni és olyanokkal kell lenned napi kapcsolatban akikkel alapvetően nem akarsz. de szerintem egy 3-4k/h-t meg lehet keresni hosszútávon

Köszi az értelmes hsz-t.
Elfogadom hogy 1. partiban határeset a dobás, mert többször is végiggondolva talán J9-t nem lehet kivenni a range-eből, ami ugye többször lesz nála mint set, ebből kifolyólag úgy súlyozódik a dolog hogy meglenne az EV a callhoz, mind1, azért nem bánkódok a dobás miatt. :)
3. partihoz még annyit hogy fish miatt emeltem turnön, mert tudtam hogy Axel is callozni fog, amit meg is tett, -mint utólag látom rosszul irtam le a partit, mert MR.LAg emelésére és az én callomra dobott. Ettől függetlenül lehetett volna emelnem flopon, bár akkor valszeg turnön vakarom a fejem, hogy most callozzak-e egy AI-t vagy sem.

vasika
Válasz naggeri kommentjére
2011. júl. 22. 20:15

Mivel élő játék, tapasztalatom szerint az első parti snapcall.

A postflop egész jó nagyon kérdéses, h mit takar, de egy 6max CG esetén élő játékban, ahol vki uralja az asztalt, és nem igazán szeret dobni nagyon nehezen tudom elképzelni, h bármilyen értelmes (1pár+ ) zsugát eldobna. Persze lehet, h túl laza ranget adok meg, de tapasztalatom szerint kb ilyen rangel fog itt pusholni:

79, J7, J9, JT, QT, 8T, 99, JJ, Acxc, KcTc, QcTc 7cxc (nyilván hha nálad van a 7c akkor ez nem jöhet szóba). Ezt be kellene illeszteni Holdem rangerbe, 99et 50%ra tenni, JJt25re, hiszen preflop überaggro, nehezen tudom elképzelni, h SHn live CGben monsterekkel nem 3betelne, plussz postflop sem 100%, h rádborítja ezekkel...

Azért így látatlanba elég erős favorit vagy a range ellen, oddsod az eredeti emelővel együtt simán megvan (az ő range ehhez nagyon hasonlo, max a 79jellegű lapokat kicserélhetjük QQ, KK, AAra).

És azért vegyük figyelembe, h live CG, szóval általában a 300BB gyakorlatilag csak 150nek felel meg(emberek felfogásában+ nem 2-3BBs openraisek vannak, tehát nagyobbaka kezdőpotok, stb).

Második kicsit érdekesebb, ott leginkább a valueraisen gondolkodnék 5-6másodpercig, majd elvetném, és úgy adnám meg:)

Itt nagyon számítana, h mennyire gondolkodó, leveszi-e h mi lehet nálad stb. A river donkbol erre következtetek, hiszen legtöbbször az Axeket mögécheckelnéd, ezért hha valueért hiv(2pár+t biztos meghiv) akkor is ez a jobb megoldás, illetve hha blöffbe fordít egy párt akkor is jó.
Te viszont túl erős vagy...

Leginkább sort reprezentál, alapvetően 6ossal, A6, 76, 56, 86, 46, 36, 96, , de legalább ennyi 2párt lehet előállítani a kérdés, h azokat h valuezná... Bár ha agressziv, akkor a riverrel lehet meg a 2párja, ami kb A8, 78, 58ra szűkíti a ranget, persze túl jó blöffkártya is... Ettől függetlenül még lehet nála azért BDF is, aminek nagyrésze benne van a sort kiegészítő lapokban, azokon kívül leginkább Asxsel lehet. Ez viszont még elég tág ranga, szóval most kicsit átgondoltama dolgot, és jobban a dobás felé hajlok...

Nagyon kevés a gyengébb valuehandje, de túl jó blöffkártya... Hmmm... Az alapján amit írtál róla feltételezem, h kb mindent blöffbe fordít itt, ebben az esetben viszont meglesz az oddsod a megadásra, uh mégis afelé hajlok, de ez a nehezebb döntés...

3.az snapcall. De tényleg:) Ahogy megnézni a zsugát, alapbol megprobálja majd a feltételezett Axedet kiszedni a kezedből, de ha esetleg 3masa van meg sem fordulna a fejében, h nálad is lehet... 3massal biztos h betolja a stackjét (de sanszos, h A6, A9el is+ néha blöffölhet is), nálad jobb az AA, 66, 99, A3, 36, 39, K3, Q3, te pedig jobb vagy a 23, 34, 35, 37, 38, 3T komboknál, de ezt az előtte leírt indok kompenzálja, plussz tul sokkal vagy már benne, uh ezt nem dobhatod semmiféleképpen sem, illetve turnön AA, A3, 66, 63al csekély esélyt látok rá, h rád emeljen...

crazy3317
Válasz V.Peti kommentjére
2011. júl. 24. 23:22

ha úgy érted, hogy vannak szituk, amikor a legjobb játék a valueraise/fold, akkor azzal tökéletesen egyetértek. viszont a konkrét handben (3.hand) szerintem rossz lenne a raise/fold turnön és a turn rr-t callolni, majd blank riveren dobni is.

3. nem sok értelmét látom callolni turnön ha riveren vakarom a fejem.

valami ilyesmit akartam megfogalmazni.

valószínűleg turn fold a legjobb.

mondjuk ezzel nem értek egyet, az adott helyzetben.

BujtiLaci
Válasz MindenkiTancol kommentjére
2011. júl. 25. 0:06

3.
turn -> levelling -> r\tank 1m call
riv -> snap in kocsikulcs, gfriend -> infinite moniez

Élő ügyfélszolgálat