Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!
Sajnálom, de tökéletesen rosszak az információid.
Ahogy korábban már írtam, a PPB-ben több mint egy éve szigorúan tiltva van, hogy a játékos bárkivel megossza a hand-jeit.
Továbbá kizárólag olyan táblázatokat és olyan szoftvereket használ a csoport, amik nem ütköznek a PS policy-jébe. (Erről a PS-t is megkérdezte a PPB, biztos ami biztos.)
Ja, és nekem nincs semmilyen rendszerem, a PPB több mint fél éve nem tartozik hozzám.
Hogy mennyire "hányadék" és "Kizsákmányoló" vagy inkább az ellenkezője a csoport, arról talán az tanúskodik a legjobban, hogy a játékosok nagyjából 97%-a marad a csoportnál a szerződése lejárta után is.
Akkor most én tájékoztatlak téged arról, hogy én nem vagyok a PPB tagja, soha nem is voltam, viszont bármikor hozzá tudok férni a feltöltött leosztásaitokhoz. Ja és azt is meg tudom neked mondani, hogy 1.000$ büntetés járna ezért annak aki kiadja.
Erre mit tudsz mondani?
Sajnálom, de tökéletesen rosszak az információid.
Ahogy korábban már írtam, a PPB-ben több mint egy éve szigorúan tiltva van, hogy a játékos bárkivel megossza a hand-jeit.
Továbbá kizárólag olyan táblázatokat és olyan szoftvereket használ a csoport, amik nem ütköznek a PS policy-jébe. (Erről a PS-t is megkérdezte a PPB, biztos ami biztos.)
Ja, és nekem nincs semmilyen rendszerem, a PPB több mint fél éve nem tartozik hozzám.
Hogy mennyire "hányadék" és "Kizsákmányoló" vagy inkább az ellenkezője a csoport, arról talán az tanúskodik a legjobban, hogy a játékosok nagyjából 97%-a marad a csoportnál a szerződése lejárta után is.
Akkor most én tájékoztatlak téged arról, hogy én nem vagyok a PPB tagja, soha nem is voltam, viszont bármikor hozzá tudok férni a feltöltött leosztásaitokhoz. Ja és azt is meg tudom neked mondani, hogy 1.000$ büntetés járna ezért annak aki kiadja.
Erre mit tudsz mondani?
Rendben a 100K$ megfelelő ajánlat arra, hogy kiadjam a leosztásokat. De akkor ne csak a szád legyen nagy, hanem tedd ki a 100Kt. Én kiteszem az 1Kt, de nagyon jól gondold meg bele mész e velem ebbe a játékba, mert ha igen, én velem a rosszabnál is rossz lóra teszel ha nem látom a pénzt.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Nem számoltam meg ennyi volt a zsebemben. Bőven több mint 1K. Vedd magadhoz azt a 100K$ és gyere a király utcába nekem a laptopomon jelen pillanatban is fent vannak a leosztások. Nincs 2 hetes a pakk.
Rendben a 100K$ megfelelő ajánlat arra, hogy kiadjam a leosztásokat. De akkor ne csak a szád legyen nagy, hanem tedd ki a 100Kt. Én kiteszem az 1Kt, de nagyon jól gondold meg bele mész e velem ebbe a játékba, mert ha igen, én velem a rosszabnál is rossz lóra teszel ha nem látom a pénzt.
Továbbra is teljes mértékben nyitott vagyok a fogadásra.
Annak érdekében, hogy ne ezt a topicot offoljuk szét, rád írok privátban, beszéljük meg a részleteket. Reméljük, hogy válaszolni fogsz.
Én a magam részéről azt is vállalom, hogy ha elveszteném a fogadást, akkor azt ebben a topicban - vagy kérésedre bármely más akadémiás topicban - azonnal közzéteszem. Remélem, hogy hasonlót várhatok tőled is.
Megy a privát üzenet perceken belül, várom a válaszodat ugyanott.
Nem megy a privát üzenet küldése nekem valamiért. es számon elérsz. Tartom a tétet! 1K$ a 100K$ al szemben. Soha nem voltam a PPB tagja, de rendelkezem a PPBn megosztott leosztásokkal!
Természetesen kifotóztam mindent, innentől kezdve ez a fogadás áll!
Meg volt telve a privát üzenet postafiókom, most már tudsz írni, illetve elérsz a "pagergo.poker" skype néven is.