Amugy tisztában vagy vele, hogy ez zsarolás, büntetőjogi kategória, 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel? A fogadás összegét polgárjogi úton érvényesítheted, így is lehet, de lehet megütöd a bokádat, én biztos feljelentenélek.
Más meg azt nem érti, hogy neked miért nem jó a skype. Azt mondod, hogy szerinted röhejes viselkedés, hogy nem hajlandó felhívni téged éjjel 2-kor, ráadásul úgy, hogy nem otthon ücsörög. Most komolyan, ezt átgondoltad?
Nem sokkal röhejesebb az a viselkedés, amit te művelsz, hogy márpedig nem jó a skype, mert azzal "beengeded a gépedre" és majd a csúnya hackerbanda PPB mindent letöröl a és megfertőz?
Segítek: De. K**va röhejes :D
Szerintem nagyon rápörögtél most erre az egészre, és már nem tudsz tisztán gondolkozni, inkább pihenj egy nagyot :D Vagy ha ez a tisztán gondolkozós állapotod, akkor a jó Isten segítsen utadon :D
Természetesen nem reggel, hanem este fél 7-re várlak, az időpont ne legyen kifogás.
Elég érhetően leírtam, hogy miért nem tudlak felhívni ebben a pillanatban telefonon, de keddtől telefonálhatunk amennyit csak szeretnél, vagy ha sürgős a dolog, akkor továbbra is elérsz itt privát üzenetben. (A skype-ot már nem merem említeni, hogy nehogy "bejussunk a gépedre", LOL.)
(A zsarolási kísérleted egyébként nem csak azért vicces, mert nincs és nem is lehet semmi a kezedben, amivel ártani tudnál a PPB-nek, hanem azért is, mert - ahogy sok alkalommal megírtam, és ahogy a rendkívül bennfentes információidnak köszönhetően tudnod kéne - nekem több mint fél éve nincs közöm a PPB-hez, úgyhogy nem velem szúrnál ki még akkor sem, ha valóban tudnál ártani.)
Istenem, de jó topik, rég szórakoztam már ennyire jól, abba na hagyjátok. Kicsit fura mondjuk, hogy én örülök, ha holnap este futja majd vagy 2 sörre meg egy beteg mixre, ti meg zsebből kirázzátok a 700K HUF-ot a 100K dollár ellenében, beszarok, gógó vamóóó. :D
Természetesen nem reggel, hanem este fél 7-re várlak, az időpont ne legyen kifogás.
Elég érhetően leírtam, hogy miért nem tudlak felhívni ebben a pillanatban telefonon, de keddtől telefonálhatunk amennyit csak szeretnél, vagy ha sürgős a dolog, akkor továbbra is elérsz itt privát üzenetben. (A skype-ot már nem merem említeni, hogy nehogy "bejussunk a gépedre", LOL.)
(A zsarolási kísérleted egyébként nem csak azért vicces, mert nincs és nem is lehet semmi a kezedben, amivel ártani tudnál a PPB-nek, hanem azért is, mert - ahogy sok alkalommal megírtam, és ahogy a rendkívül bennfentes információidnak köszönhetően tudnod kéne - nekem több mint fél éve nincs közöm a PPB-hez, úgyhogy nem velem szúrnál ki még akkor sem, ha valóban tudnál ártani.)
Az este fél7 et azt 18:30 nak írják.... 100 szónak is egy a vége, valóbban felesleges itt az off. Abban igazatok van, hogy túlpörögtem, ennek az oka az volt, hogy nem tudtam neked privátot írni, és hogy nagyon biztos vagyok a dolgomban! Holnap megbeszélünk egy találkozót már privátban, állom a fogadást!
Lehet hogy mar keso van, es faradt vagyok, de nem ertem miert kockaztatsz ennyi penzt
valamint miert allsz ki egy csoportert amihez fel eve nincs kozod?
[QUOTE=sawwee;689174]Mert nem kockáztatok. Olyat állít a srác, amiről 100%-os biztonsággal tudom, hogy nem igaz. Akár a teljes vagyonomat fel merném tenni ellene.
Nem irok tobbet igerem ez az utolso. Allitasod szerint mar nem vagy a csapat tulajdonosa. En nekem legbelso informacioim es bizonyitekaim vannak arra, hogy a PPB ben megosztjak egymassal a leosztasokat. Nekem tobb 10K ilyen leosztasom van, ami nincs ketto hetes. Tovabbra is allom a 100K ellen az 1Kt! De te aludd ki magad, es ha akarod vasarold ki magad egy tisztesseges osszegert. Megdonthetetlen bizonyitekaim vannak erre vonatkozoan! Nem beszelek felre hidd el! Jo8!
Tovabba elnezest kerek a pokerakademia minden tisztelt tagjatol es a shark topic erintetjeitol azert mert itt a forimtopickban tulporogtem. De ritkan pottyan az ember olebe 30M ft.
Nem irok tobbet igerem ez az utolso. Allitasod szerint mar nem vagy a csapat tulajdonosa. En nekem legbelso informacioim es bizonyitekaim vannak arra, hogy a PPB ben megosztjak egymassal a leosztasokat. Nekem tobb 10K ilyen leosztasom van, ami nincs ketto hetes. Tovabbra is allom a 100K ellen az 1Kt! De te aludd ki magad, es ha akarod vasarold ki magad egy tisztesseges osszegert. Megdonthetetlen bizonyitekaim vannak erre vonatkozoan! Nem beszelek felre hidd el! Jo8!
Tovabba elnezest kerek a pokerakademia minden tisztelt tagjatol es a shark topic erintetjeitol azert mert itt a forimtopickban tulporogtem. De ritkan pottyan az ember olebe 30M ft.