Rendben. A 30as is legyen ott Kp ban. En is viszem KP ban, plusz a leosztasokat, es a PPB vel kapcsolatos beszelgetesemet a PPB taggal.
Ja meg ha addig ossze tudom szedni akkor a tagot is, vagy tagokat, mert nem egy van hanem tobb PPBs is akit ismerek. De en biztosan ott leszek. Jo8
Várlak!
Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!
Mai napon kötöttünk egy fogadást az Úriemberrel. Az én 1K$ on az Ő 100K$ ja val szemben!
Holnap este 18:30 ra keresek 3 olyan Sawwewtol, es a PPB től maximálisan bizonyithatóan független személyt aki kilátogatna hatvanba erre a Kb 30 perces kis megbeszélésre aki ért a pókerhez, és az informatikához.
Sawwee allítása szerint a PPB ben a játékosok nem osztják meg egymással a leosztásokat!
Nekem rendelkezésemre állnak bizonyítékok arra, hogy ezt megcáfoljam. Rendelkezek PPBs leosztásokkal, 2-3 hétnél nem régebbiekkel. Rendelkezek PPBs taggal folytatott skype beszélgetéssel, amiben a PPBs tag külön felhívja a figyelmemet arra vonatkozóan, hogy a további közös PPBs ismerősünkkel ezt ne osszam meg, ne mondjam el neki, hogy nekem innen leosztásaim vannak, mert ez PPBs cucc, és ha kiderül büntetés jár érte.
Természetesen a 100K$ az egy olyan összeg amiért én kiadom ezt az összes információt!
Sawweenak rögtön megadtam a telefonszámomat, de ő ragaszkodott a skypehoz.
Szerintem ennek az oka az, hogy ŐK a gépem ellen támadást indítottak. (Tudom sok filmet nézek de ez így van ahogy leírtam!) A gépem furcsa dolgot csinált nagyon ezért holnap estig lehúztam a netről és a biztonság kedvéért az aksit is kivettem belőle!
Én holnap este viszek minden rendelkezésemre álló bizonyítékot, és az 1K$t!
Várom a bizonyíthatóan pártatlan jelentkezőket, akik semmilyen kapcsolatban nincsennek Sawweeval és a PPB vel, ha ráértek 30 percet gyertek ki hatvanban!
(Ez az eredeti témaindító hozzászólás, csak a hsz-ek átmozgatása miatt feljebb került)
Semmi szükségem nincs rá, mert megdönthetetlen bizonyítékaim vannak!
De jelentkezhetnek 5en, olyan bizonyíthatóan régi PPB sek is, akik alátámasztják az állításomat a HH megosztással kapcsolatban! 2K$ fizetek abban az esetben, ha Sawwee nem csak menőzött, és valóbban kifizeti a pénzt amit elbukik!
De a félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy erre valójában semmi szükségem nincsen, a bizonyítékok rendelkezésemre állnak! De olyan kirúgott emberek, akik szívesen keresztbe tennének nekik, kereshetnek egy kis pénzt!
Az előző HSZ em egyelőre vegyétek tárgytalannak! 12:00ig!
Tisztesseges üzletember vagyok, és felajánlom Sawweenak, hogy meg mindig kivásárolja magát a fogadásból! 10K$ 12ig!
Szakadok :D:D
Nem néztél Te kicsit sok filmet?
Aludj is valamennyit, nagyon rápörögtél erre a fogadásra. Egyébként is túl sokat vállalsz. Remélem azért a kis cserkészek jól vannak, és nem csaptak össze az IT nindzsákkal!
Óriási, hogy hova futott ki ez a topic! Az uborkaszezonnak ezennel vége, és kőkemény krimibe csaptunk át.
Pihenek nyugi. Akkor mondjuk 10kor feltoltom ide a PPBs szerzodést, amit a beszállókkal iratnak alá, és akkor már emelkedjen 25K ra a kivásárlási ár.