Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Mac Hine
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 3:28

Rendben. A 30as is legyen ott Kp ban. En is viszem KP ban, plusz a leosztasokat, es a PPB vel kapcsolatos beszelgetesemet a PPB taggal.

Mac Hine
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 3:29

Ja meg ha addig ossze tudom szedni akkor a tagot is, vagy tagokat, mert nem egy van hanem tobb PPBs is akit ismerek. De en biztosan ott leszek. Jo8

sawwee
2016. júl. 5. 3:44

Várlak!

Mac Hine
2016. júl. 5. 4:12

Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Mai napon kötöttünk egy fogadást az Úriemberrel. Az én 1K$ on az Ő 100K$ ja val szemben!

Holnap este 18:30 ra keresek 3 olyan Sawwewtol, es a PPB től maximálisan bizonyithatóan független személyt aki kilátogatna hatvanba erre a Kb 30 perces kis megbeszélésre aki ért a pókerhez, és az informatikához.

Sawwee allítása szerint a PPB ben a játékosok nem osztják meg egymással a leosztásokat!

Nekem rendelkezésemre állnak bizonyítékok arra, hogy ezt megcáfoljam. Rendelkezek PPBs leosztásokkal, 2-3 hétnél nem régebbiekkel. Rendelkezek PPBs taggal folytatott skype beszélgetéssel, amiben a PPBs tag külön felhívja a figyelmemet arra vonatkozóan, hogy a további közös PPBs ismerősünkkel ezt ne osszam meg, ne mondjam el neki, hogy nekem innen leosztásaim vannak, mert ez PPBs cucc, és ha kiderül büntetés jár érte.

Természetesen a 100K$ az egy olyan összeg amiért én kiadom ezt az összes információt!

Sawweenak rögtön megadtam a telefonszámomat, de ő ragaszkodott a skypehoz.

Szerintem ennek az oka az, hogy ŐK a gépem ellen támadást indítottak. (Tudom sok filmet nézek de ez így van ahogy leírtam!) A gépem furcsa dolgot csinált nagyon ezért holnap estig lehúztam a netről és a biztonság kedvéért az aksit is kivettem belőle!

Én holnap este viszek minden rendelkezésemre álló bizonyítékot, és az 1K$t!

Várom a bizonyíthatóan pártatlan jelentkezőket, akik semmilyen kapcsolatban nincsennek Sawweeval és a PPB vel, ha ráértek 30 percet gyertek ki hatvanban!

(Ez az eredeti témaindító hozzászólás, csak a hsz-ek átmozgatása miatt feljebb került)

Mac Hine
2016. júl. 5. 4:58

Semmi szükségem nincs rá, mert megdönthetetlen bizonyítékaim vannak!

De jelentkezhetnek 5en, olyan bizonyíthatóan régi PPB sek is, akik alátámasztják az állításomat a HH megosztással kapcsolatban! 2K$ fizetek abban az esetben, ha Sawwee nem csak menőzött, és valóbban kifizeti a pénzt amit elbukik!

De a félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy erre valójában semmi szükségem nincsen, a bizonyítékok rendelkezésemre állnak! De olyan kirúgott emberek, akik szívesen keresztbe tennének nekik, kereshetnek egy kis pénzt!

Mac Hine
2016. júl. 5. 6:01

Az előző HSZ em egyelőre vegyétek tárgytalannak! 12:00ig!

Tisztesseges üzletember vagyok, és felajánlom Sawweenak, hogy meg mindig kivásárolja magát a fogadásból! 10K$ 12ig!

RegGeri
Válasz Tir-X kommentjére
2016. júl. 5. 6:30

Szakadok :D:D

Nem néztél Te kicsit sok filmet?

Óriási, hogy hova futott ki ez a topic! Az uborkaszezonnak ezennel vége, és kőkemény krimibe csaptunk át.

RegGeri
2016. júl. 5. 6:35

Aludj is valamennyit, nagyon rápörögtél erre a fogadásra. Egyébként is túl sokat vállalsz. Remélem azért a kis cserkészek jól vannak, és nem csaptak össze az IT nindzsákkal!

van Gerwen
Válasz RegGeri kommentjére
2016. júl. 5. 6:45

Óriási, hogy hova futott ki ez a topic! Az uborkaszezonnak ezennel vége, és kőkemény krimibe csaptunk át.

De tényleg, ez hatalmas. Komolyan azon gondolkodtam, hogy simán lehet, hogy kihagyom az esti bebaszást vagy játékot, ha Mac és Sawwee folytatja ezt a parádés műsort. Szívesen megnéznék egy élő közvetítést is a hatvani találkozójukról, azon belül a pénzátadásról és az esetleges balhéról. Egy biztos: mindkettő halál magabiztos az igazában, mint a bokszolók a másik kiütésében a nagy derbik előtt. De mint ott, itt is csak egy maradhat, és remélem, nem kötnek kompromisszumot, hanem egy hosszú, kemény és itt is gazdagon dokumentált csata veszi kezdetét.

Mac Hine
2016. júl. 5. 7:06

Pihenek nyugi. Akkor mondjuk 10kor feltoltom ide a PPBs szerzodést, amit a beszállókkal iratnak alá, és akkor már emelkedjen 25K ra a kivásárlási ár.

Élő ügyfélszolgálat