Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

csiga19794
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. júl. 5. 19:37

Ezt hiba nélkül? Ez nem csak 100K-t ér meg:D Rosszindulat nélkül írtam;)

Pedig neked még elolvasni is nehéz volt,nemhogy leírni mi? :))

SlevinK
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 5. 19:38

Ne máááááááááááááár b+:(
Sőt,valakinek 8 évnyi regisztráció után most volt az első hsz.-e:D
Hát hogy fogok most aludni?:(

Inkább csak olvasok:) És ezzel meg is dupláztam a hozzászólásaim számát :D hátha jobban alszol :)

csiga19794
Válasz Palesz76 kommentjére
2016. júl. 5. 19:39

22 oldal. Érdemes nekifutni, vagy csak trashtalk?

Szerintem már elolvastad,mert mire leírod a hsz-ed,addig 2 oldalnyi új születik és lecsúsztál volna a 22.oldalról:)

VTomi24
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 5. 19:40

Pedig neked még elolvasni is nehéz volt,nemhogy leírni mi? :))

Én nem tudtam elolvsani, csak lefuttattam a hibaellenőrzőmön;)

csiga19794
Válasz SlevinK kommentjére
2016. júl. 5. 19:40

Inkább csak olvasok:) És ezzel meg is dupláztam a hozzászólásaim számát :D hátha jobban alszol :)

Látod??? Máris 2 hsz,mondtam,hogy vendégcsalogató topik:)

Mac Hine
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 19:41

A sawwee ur nem volt hulye, felmerette a terepet is, meg a kis padavanjai azt is megkerdeztek kartyaval fizettem e. Haha. Gondolom a kutas csaj is be lehetett avatva, mert o is megkerdezte, hogy akkor jo helyen vagyunk, itt kell varnunk? Mert en megkerdeztem tole, hogy ez az egy mol kut van a kornyeken? Az auto rendszamat is felirtak es a sawwee is kulon leolvasta, de az egy 50 ev koruli no neven van, felesles csekkolnotok!

VTomi24
Válasz SlevinK kommentjére
2016. júl. 5. 19:41

De az első az nagyobbat ütött:D

csiga19794
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. júl. 5. 19:42

Én nem tudtam elolvsani, csak lefuttattam a hibaellenőrzőmön;)

:)) :)) :))

És fura volt,hogy nincs piros vonal,úgy hogy nem érted mi van odaírva??:)

VTomi24
2016. júl. 5. 19:43

A sawwee ur nem volt hulye, felmerette a terepet is, meg a kis padavanjai azt is megkerdeztek kartyaval fizettem e. Haha. Gondolom a kutas csaj is be lehetett avatva, mert o is megkerdezte, hogy akkor jo helyen vagyunk, itt kell varnunk? Mert en megkerdeztem tole, hogy ez az egy mol kut van a kornyeken? Az auto rendszamat is felirtak es a sawwee is kulon leolvasta, de az egy 50 ev koruli no neven van, felesles csekkolnotok!

Ennyit ért a megegyezés? Vagy csak konkrétumok nem kerülhetnek fel, trollkodni ér továbbra is?

csiga19794
2016. júl. 5. 19:44

LOL!!!
Erre már én is azt mondom túl sok filmet nézel:)

Élő ügyfélszolgálat