Milyen sok filmet neztem? Olvass mar vissza, hogy beirtak, hogy papucsba vagyok!
De en itt a temat reszemrol lezartam, jovoheten egyeztetunk idopontot, de a Sawwee mar azt akarja, hogy ne erre fogajunk, hanem amit provatban irt. Mondjuk nem tudom mit irt ott, majd haza megyek megnezem.
Sawweeval megallapodtunk, hogy innentol kezdve az akademia kizarasaval folytatjuk a dolgot. Telefonszamot csereltunk, es megallapodtunk abban, hogy jovoheten amikor a taborba o vegzett a dolgaval szemelyesen egyeztetunk egy ujabb idopontot.
Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.
Azt nem a kémek írták :D :D hanem lefényképezted magad a kút üvegében :D
Ügyes húzás volt, így kicsit felpörgött az akadémia olvasottsága. :)
Haza kellett szaladni, senkinél nem volt nokiás doboz!
Haha! Az fail! En meg oda mentem 2 gyerekhez, hogy Sawwee kuldott titeket, nyugodtan gyertek oda!
Mondták, hogy igen, de 500-500 dodóért életben hagynak:D
Akkor most aki figyelte, hogy mennyien követik a fórumot az írja be, hogy mennyien is lettünk átverve, please!
Reszemrol tema lezarva, Sawweeval szemelyesn intezzuk a tovabbiakat a jovoheten.