Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

High_TT
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 19:54

Milyen sok filmet neztem? Olvass mar vissza, hogy beirtak, hogy papucsba vagyok!

De en itt a temat reszemrol lezartam, jovoheten egyeztetunk idopontot, de a Sawwee mar azt akarja, hogy ne erre fogajunk, hanem amit provatban irt. Mondjuk nem tudom mit irt ott, majd haza megyek megnezem.

Azt nem a kémek írták :D :D hanem lefényképezted magad a kút üvegében :D

Fiatal
2016. júl. 5. 19:54

Sawweeval megallapodtunk, hogy innentol kezdve az akademia kizarasaval folytatjuk a dolgot. Telefonszamot csereltunk, es megallapodtunk abban, hogy jovoheten amikor a taborba o vegzett a dolgaval szemelyesen egyeztetunk egy ujabb idopontot.

Kár.Pedig már elhittem, hogy egy anonim fórumon könnyedén beígért 100K dolláros fogadás teljesüljön egy benzinkúton...

VTomi24
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 19:57

Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.

Akkor most aki figyelte, hogy mennyien követik a fórumot az írja be, hogy mennyien is lettünk átverve, please!

Mac Hine
2016. júl. 5. 19:57

Azt nem a kémek írták :D :D hanem lefényképezted magad a kút üvegében :D

Haha! Az fail! En meg oda mentem 2 gyerekhez, hogy Sawwee kuldott titeket, nyugodtan gyertek oda!

svajcifiu
2016. júl. 5. 19:58

Ügyes húzás volt, így kicsit felpörgött az akadémia olvasottsága. :)

necopor
2016. júl. 5. 19:58

Haza kellett szaladni, senkinél nem volt nokiás doboz!

VTomi24
2016. júl. 5. 19:59

Haha! Az fail! En meg oda mentem 2 gyerekhez, hogy Sawwee kuldott titeket, nyugodtan gyertek oda!

Mondták, hogy igen, de 500-500 dodóért életben hagynak:D

Mac Hine
2016. júl. 5. 20:03

Mondták, hogy igen, de 500-500 dodóért életben hagynak:D

Nem azt mondtak, hogy ok tankolni jottek.

fejes1988
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. júl. 5. 20:04

Akkor most aki figyelte, hogy mennyien követik a fórumot az írja be, hogy mennyien is lettünk átverve, please!

https://www.youtube.com/watch?v=E24UCtEkf28

Mac Hine
2016. júl. 5. 20:04

Reszemrol tema lezarva, Sawweeval szemelyesn intezzuk a tovabbiakat a jovoheten.

Élő ügyfélszolgálat