Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

VTomi24
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 5. 19:44

:)) :)) :))

És fura volt,hogy nincs piros vonal,úgy hogy nem érted mi van odaírva??:)

Volt piros vonal, a Te nevedet húzta át:D

van Gerwen
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. júl. 5. 19:46

Sok hűhó semmiért. :(

qwertibie
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 5. 19:46

LOL!!!
Erre már én is azt mondom túl sok filmet nézel:)

ez már a Prison Break új évada :D

VTomi24
Válasz qwertibie kommentjére
2016. júl. 5. 19:47

ez már a Prison Break új évada :D

Még nem láttam, de ha ilyen szar a vége, meg sem nézem:D

Mac Hine
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 19:49

LOL!!!
Erre már én is azt mondom túl sok filmet nézel:)

Milyen sok filmet neztem? Olvass mar vissza, hogy beirtak, hogy papucsba vagyok!

De en itt a temat reszemrol lezartam, jovoheten egyeztetunk idopontot, de a Sawwee mar azt akarja, hogy ne erre fogajunk, hanem amit provatban irt. Mondjuk nem tudom mit irt ott, majd haza megyek megnezem.

csiga19794
Válasz VTomi24 kommentjére

Volt piros vonal, a Te nevedet húzta át:D

Lehet azért,mert azt sem tudod leírni helyesen! Reggelig az a házid,hogy százszor leírod a nevem:D

sawwee

Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.

VTomi24
2016. júl. 5. 19:51

Milyen sok filmet neztem? Olvass mar vissza, hogy beirtak, hogy papucsba vagyok!

De en itt a temat reszemrol lezartam, jovoheten egyeztetunk idopontot, de a Sawwee mar azt akarja, hogy ne erre fogajunk, hanem amit provatban irt. Mondjuk nem tudom mit irt ott, majd haza megyek megnezem.

Hát ha felrakod a képet amelyiken papucsban állsz:D:D:D

Bmbie
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 19:51

hiteles gyerekek vagytok,gratulálok,viccnek túl hosszú volt

ewoksamurai
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 19:53

Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.

Vagyis beismered, hogy PPB-s játékosok osztanak meg handeket egymással, és az eredeti szöveged szerinti fogadást elvesztenéd?

Élő ügyfélszolgálat