Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

iDonkey
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 20:46

Na ne már.. ennyit ért, hogy elolvastam 250 hozzászólást? :(

differentborder
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 20:47

Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.

Gondolom a közösségnek és a Pókerakadémiának is fontos, hogy végül kiderüljön, hogy kinek van igaza. Ebben a közösségben hirdetitek magatokat, és nem csak arról van szó, hogy ki mennyit nyer vagy veszít a fogadáson, hanem a fogadás tárgya sokat számít szakmai, üzleti és hitelesség szempontjából is. Főleg hogy többszöri állítások/tagadások kerültek elő. Persze ez is magánvélemény, lehet, hogy rosszul látom.

totya0611
2016. júl. 5. 20:51

Amúgy van itt élet rendesen, ppb-s, hajni,twitter uzik, le nem játszott csomagok, pörög rendesen az akadémia.

Lefty Gekko
Válasz differentborder kommentjére
2016. júl. 5. 20:57

Gondolom a közösségnek és a Pókerakadémiának is fontos, hogy végül kiderüljön, hogy kinek van igaza. Ebben a közösségben hirdetitek magatokat, és nem csak arról van szó, hogy ki mennyit nyer vagy veszít a fogadáson, hanem a fogadás tárgya sokat számít szakmai, üzleti és hitelesség szempontjából is. Főleg hogy többszöri állítások/tagadások kerültek elő. Persze ez is magánvélemény, lehet, hogy rosszul látom.

JA!!!!!!

van Gerwen
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2016. júl. 5. 21:26

huh.....komolyan izgalommal olvastam minden oldalt, vártam a végét...sőt...mikor a 3/4énél tartottam tudtam, hogy már megtörtént az üzlet, csak a végére kell lapozzak az eredményért, de nem tettem, mindent végigolvastam...és hát... csalódtam, pedig ez azért egy elég komoly fogadás...

Semmi gond!

royalize1 2016/07/05 - 21:14
Wynn 600$ day1a. 15k @ 50-100

Fredaster007
2016. júl. 5. 21:39

Jó volt ezeket olvasni :D Már alig várom mi lesz a kövi heti PA-Fightclub témája, és kik lesznek a szereplői :D :D
Komolyabbra fordítva a szót, a történtek után nekem a ppb-s dolog eldőltnek minősül.
Ciki de ez van :D
Nem kell ezt túlmagyarázni :D :D
Egyébként a papucsos MOl ablakos szelfi nagyon odabasz :D Akaratlanul is tudja mindenki hogy nézel ki :D Peace, GL

sakkos000
Válasz totya0611 kommentjére
2016. júl. 5. 21:46

Amúgy van itt élet rendesen, ppb-s, hajni,twitter uzik, le nem játszott csomagok, pörög rendesen az akadémia.

Lehetne még azért egyéb téma. Írhatna a PA arról hogy a PS megszüntette a játékot Izraelben és Szlovéniában ill. mi a helyzet Lengyel és Csehországgal.

Lola
Válasz sakkos000 kommentjére
2016. júl. 5. 21:56

Lehetne még azért egyéb téma. Írhatna a PA arról hogy a PS megszüntette a játékot Izraelben és Szlovéniában ill. mi a helyzet Lengyel és Csehországgal.

Ezt már te megírtad pár napja,cserélj lemezt.. :)

Palesz76
2016. júl. 5. 22:13

Ha már papucs, Marcow lehet ,hogy a tied?

Lefty Gekko
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. júl. 5. 22:20

Semmi gond!

royalize1 2016/07/05 - 21:14
Wynn 600$ day1a. 15k @ 50-100

miezazrojálizé???

Élő ügyfélszolgálat