Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

csiga19794
Válasz sawwee kommentjére
2016. júl. 5. 20:07

Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.

Unlike.....

Shaikon
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 5. 20:08

Legyen tánc.

csiga19794
2016. júl. 5. 20:08

Reszemrol tema lezarva, Sawweeval szemelyesn intezzuk a tovabbiakat a jovoheten.

Azért,ha már ennyien itt ültünk, legalább egy közös szelfit dobhattatok volna:D

necopor
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 5. 20:11

Azért,ha már ennyien itt ültünk, legalább egy szelfit dobhattatok volna:D

A főszereplő úgyis itt látható. Fentről a második. Erre ment ki az egész. :)

svajcifiu
Válasz fejes1988 kommentjére
2016. júl. 5. 20:12

[video=youtube;2wZtafQQesg]https://www.youtube.com/watch?v=2wZtafQQesg[/video]

nightfury
2016. júl. 5. 20:16

Úgy látom az oldal rájött, hogy nem kellenek ide szakmai cikkek, sem oktató videók. Elég ha maunika show szintjére züllesztik a fórumot és lesz látogatottság.
Szomorú ez. :(

kry
2016. júl. 5. 20:17

Image

van Gerwen
Válasz svajcifiu kommentjére
2016. júl. 5. 20:18

Annak azért örülök, hogy nem mentem tegnap inni, mert akkor most kelnék, és mivel nem szeretek lemaradni az itteni történesekről, most 25 oldalnyi felesleges fröcsögést olvashatnék vissza, aminek végül semmi értelme nem lett.

Lefty Gekko
2016. júl. 5. 20:23

huh.....komolyan izgalommal olvastam minden oldalt, vártam a végét...sőt...mikor a 3/4énél tartottam tudtam, hogy már megtörtént az üzlet, csak a végére kell lapozzak az eredményért, de nem tettem, mindent végigolvastam...és hát... csalódtam, pedig ez azért egy elég komoly fogadás...

totya0611
2016. júl. 5. 20:46

Szerintem ebben hajni keze van benne :) kell egy kicsi forgalom ebben az ínséges időkben.

Élő ügyfélszolgálat