Én is megerősítem, hogy megtörtént a személyes találkozó, ahol mindkét fél korrektül megjelent.
Abban maradtunk az érintett úriemberrel, hogy jövő héten tisztázzuk a további részleteket, de immáron az akadémia tagságának kizárásával. Popcorn time vége, elnézést a kedves olvasóktól.
Legyen tánc.
Reszemrol tema lezarva, Sawweeval szemelyesn intezzuk a tovabbiakat a jovoheten.
Azért,ha már ennyien itt ültünk, legalább egy szelfit dobhattatok volna:D
[video=youtube;2wZtafQQesg]https://www.youtube.com/watch?v=2wZtafQQesg[/video]
Úgy látom az oldal rájött, hogy nem kellenek ide szakmai cikkek, sem oktató videók. Elég ha maunika show szintjére züllesztik a fórumot és lesz látogatottság.
Szomorú ez. :(
Annak azért örülök, hogy nem mentem tegnap inni, mert akkor most kelnék, és mivel nem szeretek lemaradni az itteni történesekről, most 25 oldalnyi felesleges fröcsögést olvashatnék vissza, aminek végül semmi értelme nem lett.
huh.....komolyan izgalommal olvastam minden oldalt, vártam a végét...sőt...mikor a 3/4énél tartottam tudtam, hogy már megtörtént az üzlet, csak a végére kell lapozzak az eredményért, de nem tettem, mindent végigolvastam...és hát... csalódtam, pedig ez azért egy elég komoly fogadás...
Szerintem ebben hajni keze van benne :) kell egy kicsi forgalom ebben az ínséges időkben.