Nem lesz balhé nem kell izgulni. Oda megyunk bemuatjuk a tétet, a bizonyítékokat, és távozok a 100K$al. Mar ha nem futamodik addig meg sawwee fiu állja a szavát!
Amugy tisztában vagy vele, hogy ez zsarolás, büntetőjogi kategória, 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel? A fogadás összegét polgárjogi úton érvényesítheted, így is lehet, de lehet megütöd a bokádat, én biztos feljelentenélek.
Egy kicsit tényleg túlpörögtétek ezt srácok. :) Sajnos szerintem a fogadásból nem lesz semmi.
Egyébként mint mondtam én is voltam PPB-s még régebben, amikor Sawwee is a csapatban volt, és akkor meg kellett osztani a handeket kötelező jelleggel (büntetésre nem emlékszem, hogy volt-e). Báár, én azért nem kezelném ezt a dolgot úgy, mint ha a PPB rituális gyilkosságot követett volna el... :)
Sőt, igazából Sawwee respect a türelemért, megértem ha megbántad a topicba való belefolyást... :D
Nem lesz balhé nem kell izgulni. Oda megyunk bemuatjuk a tétet, a bizonyítékokat, és távozok a 100K$al. Mar ha nem futamodik addig meg sawwee fiu állja a szavát!
Ha Sawwee a spines PPB divízióról beszél, Meghájn pedig az mtsng-s pacikról, akkor azért a benyát szétdobjátok majd?
Nem mondom meg, majd sawweenak megmutatom szemelyesen 18:30kor.
ha sawwee a spines ppb divízióról beszél, meghájn pedig az mtsng-s pacikról, akkor azért a benyát szétdobjátok majd?
Nekem van minden. MTT is meg egy kis spin is. Es akkor most feltoltem a szerzodest is. Hogy lassa Sawwee hogy kovel van dolga! Es kezdje el a kpt ossze szedni!
Tehát akkor PPB szerződés, amiben szó van arról, hogy meg kell osztani a leosztásokat! Most viszont megyek ceges ugyeket intezni. Este 18:30 ra vagyok a leosztasokkkal kedces Sawwee
12ig 25K ert kivasarolhatod magad. Nem akarlak 30M ft ra levagni azert mert nagy volt a szad, es halvany sejtesed sem volt arrol, hogy kivel allsz szemben.
A telefonszamomat tudod, ha ki akarsz szallni hivjal, ha nem hivsz 18:30kor ott vagyok a leosztasokkal amik a PPB bol vannak!
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Ez a feltöltés mondjuk nem jött össze...egyébként mi van, ha a tudta nélkül osztották meg egymással a handeket a lovacskák?