Én jelentkeznék a 101K dodó őrzésére. Küldjétek át nekem,de előre jelzem mekhájnhoz hasonlóan én sem leszek elérhető pár napig.
Gerwennek ne küldjetek pénzt,mert rá a 101 kiskutyát sem bíznám;)
Független bíróknak szeretném felkérni, az oldalon hírdető másik 3 csoport 1-1 vezetőjét akik ellenőrzik, hogy a leosztásaim valóbban megfelelnek Sawwee kitériumainak. Azaz nem több mint 1 évesek, és jelenleg is aktív PPB játékosoktól származnak!
Jelented is a pokerstarsnak MH? Kivégzed a ppb-t? :D :D :D
Én még mindig kuncogok a benzinkútos sztorin.
Kiszáll a kocsiból egy talpig menő cuccban lévő csávó. Majd 2 ember,akik "nem szorulnak védelemre" ebben az országban és legvégül egy nyakkendős úr (tegyük fel,hogy az ügyvéded nem tanga papucsban ment tárgyalni az oldaladon). Majd odaballag a drága ruháiban a kapcsolattartó a két "csíra" archoz és megkérdezi:
-benneteket küldött Saweeee kémkedni???
-Nem,mi csak tankolni jöttünk....
Erre a 2 szegény elgondolkodott,hogy milyen alvilági témába csöppentek bele és tankolás nélkül elinaltak. Lehet azóta is tolják a kocsijukat az M3-on:D
Nem tolják mert MH hazafele menet megsajnálta őket :D :D
Csórikáim mit érezhettek vajon?
-Ebben a rohadt világban már tankolni se lehet? :D :D
Jelented is a pokerstarsnak MH? Kivégzed a ppb-t? :D :D :D
Én jelentkeznék a 101K dodó őrzésére. Küldjétek át nekem,de előre jelzem mekhájnhoz hasonlóan én sem leszek elérhető pár napig.
Gerwennek ne küldjetek pénzt,mert rá a 101 kiskutyát sem bíznám;)
Sawwee válaszára várunk, hogy a feltételeket amiket szabott tisztázzuk pontosan.
3 Teljesen független bírót kéne találni addig, aki sem Sawwee sem PPB vel nincs semmilyen kapcsolatban, és akire rá lehet bízni 101Kt.
Nem is kell már ez ügyben személyesen találkozni, csak tisztázzuk ezt a 3. pontot és akkor én utalom is az 1Kt a bíróknak, meg elküldöm a kb 7M leosztást!
Továbbra sem vagyok kíváncsi a bértrolloka, akiknek ha én lennék a másik oldalon a 100Ks ajánlattal, akkor pontosan ugyan így Sawweenak adnának igazat!
Minden ami történik okkal történik! Ha a független bírók úgy döntenek, hogy a leosztásaim nem felelnek meg Sawwee követelményeinek megyek 2.fokra a pokerstarshoz, és a 2+2 höz.
Minden ami történik okkal történik! Ha a független bírók úgy döntenek, hogy a leosztásaim nem felelnek meg Sawwee követelményeinek megyek 2.fokra a pokerstarshoz, és a 2+2 höz.