Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

csiga19794
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 7. 17:04

Én jelentkeznék a 101K dodó őrzésére. Küldjétek át nekem,de előre jelzem mekhájnhoz hasonlóan én sem leszek elérhető pár napig.
Gerwennek ne küldjetek pénzt,mert rá a 101 kiskutyát sem bíznám;)

Mac Hine
2016. júl. 7. 17:06

Független bíróknak szeretném felkérni, az oldalon hírdető másik 3 csoport 1-1 vezetőjét akik ellenőrzik, hogy a leosztásaim valóbban megfelelnek Sawwee kitériumainak. Azaz nem több mint 1 évesek, és jelenleg is aktív PPB játékosoktól származnak!

Fredaster007
2016. júl. 7. 17:08

Jelented is a pokerstarsnak MH? Kivégzed a ppb-t? :D :D :D

csiga19794
2016. júl. 7. 17:09

Én még mindig kuncogok a benzinkútos sztorin.
Kiszáll a kocsiból egy talpig menő cuccban lévő csávó. Majd 2 ember,akik "nem szorulnak védelemre" ebben az országban és legvégül egy nyakkendős úr (tegyük fel,hogy az ügyvéded nem tanga papucsban ment tárgyalni az oldaladon). Majd odaballag a drága ruháiban a kapcsolattartó a két "csíra" archoz és megkérdezi:
-benneteket küldött Saweeee kémkedni???
-Nem,mi csak tankolni jöttünk....
Erre a 2 szegény elgondolkodott,hogy milyen alvilági témába csöppentek bele és tankolás nélkül elinaltak. Lehet azóta is tolják a kocsijukat az M3-on:D

Fredaster007
2016. júl. 7. 17:12

Nem tolják mert MH hazafele menet megsajnálta őket :D :D
Csórikáim mit érezhettek vajon?
-Ebben a rohadt világban már tankolni se lehet? :D :D

Mac Hine
2016. júl. 7. 17:15

Jelented is a pokerstarsnak MH? Kivégzed a ppb-t? :D :D :D

Minden ami történik okkal történik! Ha a független bírók úgy döntenek, hogy a leosztásaim nem felelnek meg Sawwee követelményeinek megyek 2.fokra a pokerstarshoz, és a 2+2 höz.

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 7. 17:18

Én jelentkeznék a 101K dodó őrzésére. Küldjétek át nekem,de előre jelzem mekhájnhoz hasonlóan én sem leszek elérhető pár napig.
Gerwennek ne küldjetek pénzt,mert rá a 101 kiskutyát sem bíznám;)

Haha, hát 101K-ból 1K-t küldenék Hajninak, tennék egy kemény mixet 10 ezerért, tolnék egy vasárnapi 10 ezres szessönt, a maradék 80-at meg levenném tőre. :cool:

rockett
2016. júl. 7. 17:19

Sawwee válaszára várunk, hogy a feltételeket amiket szabott tisztázzuk pontosan.

3 Teljesen független bírót kéne találni addig, aki sem Sawwee sem PPB vel nincs semmilyen kapcsolatban, és akire rá lehet bízni 101Kt.

Nem is kell már ez ügyben személyesen találkozni, csak tisztázzuk ezt a 3. pontot és akkor én utalom is az 1Kt a bíróknak, meg elküldöm a kb 7M leosztást!

Továbbra sem vagyok kíváncsi a bértrolloka, akiknek ha én lennék a másik oldalon a 100Ks ajánlattal, akkor pontosan ugyan így Sawweenak adnának igazat!

Szívesen bíráskodom ha szeretnéd, ugyan az oldalon jelenleg hirdető csoportokhoz nincs közöm. :) Pártatlan vagyok, egyik felet sem ismerem. 100k$-t ne utalgassatok, bizalom ide vagy oda valaki iránt... Ha sawwee egy bírónak elküldene 100k$-t akkor neked is, ha bírónak nem, akkor neked sem, és nem is olyan könnyű ilyen rahedli sok pénzt mozgatni (limitek, küldési feek, több helyen lévő rollok, utalási idő hossza).

illese
2016. júl. 7. 17:19

Minden ami történik okkal történik! Ha a független bírók úgy döntenek, hogy a leosztásaim nem felelnek meg Sawwee követelményeinek megyek 2.fokra a pokerstarshoz, és a 2+2 höz.

Az a baj mester, hogy így magadat vágod el. A választott bíróságnak pont az a lényege, hogy nincs másodfok. Ha elfogadtok három független embert, akkor senki nem megy sehova, amit döntenek az van.

rockett
2016. júl. 7. 17:22

Egyetértek illese kommentjével. Ha a fogadást buktad a bírók előtt akkor buktad, ez már átmegy fenyegetőzésbe, nem fogadás lesz belőle. Kiteregetni a szennyest egy esetben van alapod, ha a bírók melletted döntenek, de Sawwee nem fizet.

Élő ügyfélszolgálat