Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

csiga19794
Válasz van Gerwen kommentjére
2016. júl. 7. 17:23

Haha, hát 101K-ból 1K-t küldenék Hajninak, tennék egy kemény mixet 10 ezerért, tolnék egy vasárnapi 10 ezres szessönt, a maradék 80-at meg levenném tőre. :cool:

Akkor nem is innál belőle???:confused:

Csede45
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 7. 17:24

MH kis apróért szivesen besegitek ebbe az ügybe...:), jolenne kis dellát keresni...

Mac Hine
2016. júl. 7. 17:26

Igazatok van. Ha bukok bukok, (de nem fogok) nem lesz 2. fok. Rockettet elfogadom egy bírónak ha Sawwee nak is megfelel.

Mac Hine
2016. júl. 7. 17:27

MH kis apróért szivesen besegitek ebbe az ügybe...:), jolenne kis dellát keresni...

Köszönöm de nem kell segítség teljesen biztos vagyok magamban!

Fredaster007
2016. júl. 7. 17:27

Amit nekem válaszban írtál az alapján megint csak ott tartunk hogy téged csak a 100k érdekel.
Ha ez így van felesleges megvárnod a bírókat meg miegymást, egész egyszerűen ki kell jelenteni hogy csaltak, és ha nem adnak 100k-t neked akkor mész a ps-hez.
Nem régóta vagyok tag itt, de realitásérzékem van, én a helyedben nem várnám hogy S perkáljon, mert nem fog.Ahogy szerintem más sem.Elég egyértelmű hogy a 100k hajt, nem pedig az hogy esetleg lebuktass egy csoportot akik "csaltak".

Mac Hine
2016. júl. 7. 17:30

PS akkor kapja meg a leosztásokat, ha PPB azt állítja, hogy nem tudtak a HH megosztásról! Ha a bírók azt mondják, hogy 1 évnél régebbiek, és nem PPB játékosok akkor a PS nem kap semmit, csak Sawwee a 1K$t!

Ez szerintem így elég korrekt.

van Gerwen
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. júl. 7. 17:32

Akkor nem is innál belőle???:confused:

a maradék 80-at meg levenném tőre. :cool:

Ez azért már egy elég tisztességes pia bankroll lenne, valószínűleg másra nem is lenne szükségem, mert mire elinnék annyit, végképp fölmondaná a szolgálatot a májam.

Fredaster007
2016. júl. 7. 17:32

Ahhoz képest mennyire magabiztos vagy, elég sok ha volt itt :D Nem kötekedni akarok félre ne érts :D
De azt vágod hogy nincs az a PPB tag, vagy edző aki elismeri neked,vagy bárki másnak hogy áhá ez a 30 játékos kivétel nélkül nálunk játszik.

Lola
2016. júl. 7. 17:35

Rossz oldalra álltam,az elmúlt napok történései ezt bizonyitják...MH-nak igaza van....Remélem sikerül valamit elérnie.

illese
Válasz Fredaster007 kommentjére
2016. júl. 7. 17:38

Van még egy bajság és szerintem ez teljesen betesz a fogadásnak. Nem bizonyítható hogy a leosztás honnan származik (nincs digitálisan aláírva). Ha akarjátok én egy üveg 15K HUFos konyakért prezentálok egy leosztást, ahol Lady Di-vel játszom és a floppolt pókerem bukik a színsora ellen.
Szóval lépjetek vissza, mindenki adjon 100 dodót a bátor tábornak és én is beszállok ugyanannyival. Béke veletek

Élő ügyfélszolgálat