Rossz oldalra álltam,az elmúlt napok történései ezt bizonyitják...MH-nak igaza van....Remélem sikerül valamit elérnie.
Nem azt követően kellene feltételeket egyeztetni vagy elfogadni a két félnek(a bírók jelenlétében), miután a három bíró személye is megvan? Ha bírókat alkalmaznak.
Nem azt követően kellene feltételeket egyeztetni vagy elfogadni a két félnek(a bírók jelenlétében), miután a három bíró személye is megvan? Ha bírókat alkalmaznak.
2 esetben kapja meg a PS. Ha Sawwee a sajat felteteleit amit szabott az alapjan nem fogadja el a fogadast, es ha a PPB letagdja, hogy tudtak rola.
Ha azért bukok, mert a leosztasok nem PPB sek, es a leosztasok 1 evesnel regebbiek, akkor elismerem a vereseget, es a leosztasok nem kerulnek ki tolem.
Ezek az en felteteleim!
Van még egy bajság és szerintem ez teljesen betesz a fogadásnak. Nem bizonyítható hogy a leosztás honnan származik (nincs digitálisan aláírva).
Tudom hogy a feltetelem zsarolas, de ez semmivel sem erkolcstelenebb annal, mint hogy bunszervezetben elkovetett csalassal tobb millio dollart kicsalnak a jatekosoktol es ennek a dolognak valtog allitjak az ellenkezojet!
Szoval agyaljatok! Keddig van idotok!
Most hogy beesett a 60Ks spin, mar csak 40Kt kell osszedobni, es johettek a benzinkuthoz!
MH mi veldvagyunk...ha befolyik a lóvé csapunk ,1 piázos bulit? Balatonon vagy valahol..
Csak ha meg birsz inni velem 1l hazipalinkat!
Csak ha meg birsz inni velem 1l hazipalinkat!
Sawwee megadta a feltételeket. Én elfogadom akkor is ha bukok, nem fog szarul esni az az 1K. Majd max a nyári bulik nem 2M ba fognak kerulni csak 1.7be.