Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

Fredaster007
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 7. 20:52

Azt azért ne feledjük hogy ő 1000$ ajánlott és Sawwee volt az aki rávágott 100K-t. Hülye lett volna nem elfogadni HA ennyire biztos a dolgában.Leírta nem egyszer hogy a pénzért csinálja, a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar.( bár ezzel a 100k-val nem nagyon kell gazdálkodnia, mert sosem lesz az övé :D )

Mac Hine
2016. júl. 7. 20:54

Csiga, tényleg fontos az, hogy mit gondolok róla?
Bizonyítani tudják-e, hogy tudtak róla? Nem az az alapfeltevés, hogy tudtak róla, és Sawwee-nak kell bizonyítani, hogy nem, hanem fordítva: amíg Mekhájn nem hozakodik elő bizonyítékkal arra vonatkozóan, hogy a PPB (és hogy ez pontosan kit takar, azt le lehet másolni a szerződésből, amit szintén felpattintott) tudott róla, addig nincs eldöntve a szitu.

megnyugtatlak afelol, hogy ha arra kerul a sor, akkor lesz olyan PPBs aki alatamasztja minde egyes allitasomat. Nem szokasom a levegobe beszelni! Te egy Sawwee bertroll vagy, kerlek ne provokalj!

Krejdül
Válasz Fredaster007 kommentjére
2016. júl. 7. 20:55

Azt azért ne feledjük hogy ő 1000$ ajánlott és Sawwee volt az aki rávágott 100K-t. Hülye lett volna nem elfogadni HA ennyire biztos a dolgában.Leírta nem egyszer hogy a pénzért csinálja, a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar.( bár ezzel a 100k-val nem nagyon kell gazdálkodnia, mert sosem lesz az övé :D )

És elég egyértelművé tette, hogy szerinte a 100K az JÁR neki (függetlenül attól, hogy az állítása vélhetően nem bizonyított), mindegy honnan, és ha nem kapja meg, akkor bizony valaki pórul jár. :D

differentborder
Válasz Krejdül kommentjére
2016. júl. 7. 20:57

És elég egyértelművé tette, hogy szerinte a 100K az JÁR neki (függetlenül attól, hogy az állítása vélhetően nem bizonyított), mindegy honnan, és ha nem kapja meg, akkor bizony valaki pórul jár. :D

Ha jól olvastam, azóta visszavonta ezeket és leírta, hogy valójában hogy gondolja, elnézést is kért. Te követed a topicot?

Mac Hine
2016. júl. 7. 20:57

Maximalisan tisztaban vagyok a felol, hogy egy fillert nem fogok latni ebbol a tortenetbol! Viszont en velem senki nem szorakozhat, es ez a tortenet sokkal tobbe mint 100K$ ba lesz valakinek/valakiknek, mivel en egy kurv@ nagy szemetlada vagyok az olyan emberekkel, akik bohocot csinalnak belolem! Addig fogok menni, amig nem lesz buntetes emaitt a cirkusz miatt! Ilyen vagy olyan modon, de buntetek! Es ha nekem ez 5M ft om ba fog kerulni akkor annyiba, de ez a 100K$ minimum 300K ba fog kerulni az erintetteknek!

Krejdül
2016. júl. 7. 20:59

megnyugtatlak afelol, hogy ha arra kerul a sor, akkor lesz olyan PPBs aki alatamasztja minde egyes allitasomat. Nem szokasom a levegobe beszelni! Te egy Sawwee bertroll vagy, kerlek ne provokalj!

100K-ban fogadok veled, hogy nem ismerem Sawwee-t. :D

De csak kíváncsiskodom, hogy pontosan mi fog történni, hogy pontosan hogyan képzeled. Poligráfos vizsgálat a PPB vezéreire? Vagy ha a cimborád azt mondja, tudtak róla, akkor azt a három bíró elfogadja? Vagy lesz pár gyomros is előtte? Komolyan csak kíváncsiskodom, nem vagyok jártas az ilyen "nem szorulnak védelemre" körök ügyeiben.

Mac Hine
2016. júl. 7. 21:01

100K-ban fogadok veled, hogy nem ismerem Sawwee-t. :D

De csak kíváncsiskodom, hogy pontosan mi fog történni, hogy pontosan hogyan képzeled. Poligráfos vizsgálat a PPB vezéreire? Vagy ha a cimborád azt mondja, tudtak róla, akkor azt a három bíró elfogadja? Vagy lesz pár gyomros is előtte? Komolyan csak kíváncsiskodom, nem vagyok jártas az ilyen "nem szorulnak védelemre" körök ügyeiben.

Valamiert nekem nagyon ugy tunik, hogy szeretned kozelebrol megismerni. O tett egy teljesen konkret ajanlatot, amit en elfogadtam, es te meg par kocka haverod nem tudtok ezen napirendre terni.

naggeri
2016. júl. 7. 21:12

Maximalisan tisztaban vagyok a felol, hogy egy fillert nem fogok latni ebbol a tortenetbol! Viszont en velem senki nem szorakozhat, es ez a tortenet sokkal tobbe mint 100K$ ba lesz valakinek/valakiknek, mivel en egy kurv@ nagy szemetlada vagyok az olyan emberekkel, akik bohocot csinalnak belolem! Addig fogok menni, amig nem lesz buntetes emaitt a cirkusz miatt! Ilyen vagy olyan modon, de buntetek! Es ha nekem ez 5M ft om ba fog kerulni akkor annyiba, de ez a 100K$ minimum 300K ba fog kerulni az erintetteknek!

kemény vagy mint a kádszéle friszkó

Lefty Gekko
2016. júl. 7. 22:08

MIelőtt végképp full hülyének tituláljuk MC-t, olvassuk már el Sawwee első hozzászólását arra reagálva,h MH azt írta, hogy ő meg tutira tudja, hogy létezik a HH megosztás és a közös PPB mappa.....:
"Azt, hogy hajlandó vagyok $100.000 dollárban fogadni a Te $1.000 dollárod ellenében abban, hogy nem férsz hozzá "a feltöltött leosztásainkhoz", ugyanis nincs mihez hozzáférni. A PPB tagok nem töltik fel a leosztásaikat sehova." S akart fogadni MH-nal, amit ő el is fogadott... NEM FORDÍTVA LETT ERŐLTETVE KISKEZITCSÓKOLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lehet komolytalankodni, hogy jajj de nem úgy gondolta mg jaj nem lett minden lekonkretizálva.... Fel lett ajánlva, hogy kivásárolhatja magát a tizedéért is, és egy sorry neked van igazad... de még erre se hajlik a PPB-s gerinc

Fredaster007
2016. júl. 7. 22:39

Én is ezt mondtam fentebb hogy S volt az aki nagy mellénnyel tett olyan fogadást/kijelentést amit MH hülye lett volna elutasítani. Az meg hogy követelőzik/fenyeget stb, hát istenem, mindenki másképp csinálja :D: D
Lefty Gekko utolsó hozzászólásával totál egyet tudok érteni.

Élő ügyfélszolgálat