Azt azért ne feledjük hogy ő 1000$ ajánlott és Sawwee volt az aki rávágott 100K-t. Hülye lett volna nem elfogadni HA ennyire biztos a dolgában.Leírta nem egyszer hogy a pénzért csinálja, a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar.( bár ezzel a 100k-val nem nagyon kell gazdálkodnia, mert sosem lesz az övé :D )
Csiga, tényleg fontos az, hogy mit gondolok róla?
Bizonyítani tudják-e, hogy tudtak róla? Nem az az alapfeltevés, hogy tudtak róla, és Sawwee-nak kell bizonyítani, hogy nem, hanem fordítva: amíg Mekhájn nem hozakodik elő bizonyítékkal arra vonatkozóan, hogy a PPB (és hogy ez pontosan kit takar, azt le lehet másolni a szerződésből, amit szintén felpattintott) tudott róla, addig nincs eldöntve a szitu.
Azt azért ne feledjük hogy ő 1000$ ajánlott és Sawwee volt az aki rávágott 100K-t. Hülye lett volna nem elfogadni HA ennyire biztos a dolgában.Leírta nem egyszer hogy a pénzért csinálja, a pénzével meg mindenki azt tesz amit akar.( bár ezzel a 100k-val nem nagyon kell gazdálkodnia, mert sosem lesz az övé :D )
És elég egyértelművé tette, hogy szerinte a 100K az JÁR neki (függetlenül attól, hogy az állítása vélhetően nem bizonyított), mindegy honnan, és ha nem kapja meg, akkor bizony valaki pórul jár. :D
megnyugtatlak afelol, hogy ha arra kerul a sor, akkor lesz olyan PPBs aki alatamasztja minde egyes allitasomat. Nem szokasom a levegobe beszelni! Te egy Sawwee bertroll vagy, kerlek ne provokalj!
100K-ban fogadok veled, hogy nem ismerem Sawwee-t. :D
De csak kíváncsiskodom, hogy pontosan mi fog történni, hogy pontosan hogyan képzeled. Poligráfos vizsgálat a PPB vezéreire? Vagy ha a cimborád azt mondja, tudtak róla, akkor azt a három bíró elfogadja? Vagy lesz pár gyomros is előtte? Komolyan csak kíváncsiskodom, nem vagyok jártas az ilyen "nem szorulnak védelemre" körök ügyeiben.
Maximalisan tisztaban vagyok a felol, hogy egy fillert nem fogok latni ebbol a tortenetbol! Viszont en velem senki nem szorakozhat, es ez a tortenet sokkal tobbe mint 100K$ ba lesz valakinek/valakiknek, mivel en egy kurv@ nagy szemetlada vagyok az olyan emberekkel, akik bohocot csinalnak belolem! Addig fogok menni, amig nem lesz buntetes emaitt a cirkusz miatt! Ilyen vagy olyan modon, de buntetek! Es ha nekem ez 5M ft om ba fog kerulni akkor annyiba, de ez a 100K$ minimum 300K ba fog kerulni az erintetteknek!
MIelőtt végképp full hülyének tituláljuk MC-t, olvassuk már el Sawwee első hozzászólását arra reagálva,h MH azt írta, hogy ő meg tutira tudja, hogy létezik a HH megosztás és a közös PPB mappa.....:
"Azt, hogy hajlandó vagyok $100.000 dollárban fogadni a Te $1.000 dollárod ellenében abban, hogy nem férsz hozzá "a feltöltött leosztásainkhoz", ugyanis nincs mihez hozzáférni. A PPB tagok nem töltik fel a leosztásaikat sehova." S akart fogadni MH-nal, amit ő el is fogadott... NEM FORDÍTVA LETT ERŐLTETVE KISKEZITCSÓKOLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lehet komolytalankodni, hogy jajj de nem úgy gondolta mg jaj nem lett minden lekonkretizálva.... Fel lett ajánlva, hogy kivásárolhatja magát a tizedéért is, és egy sorry neked van igazad... de még erre se hajlik a PPB-s gerinc
Én is ezt mondtam fentebb hogy S volt az aki nagy mellénnyel tett olyan fogadást/kijelentést amit MH hülye lett volna elutasítani. Az meg hogy követelőzik/fenyeget stb, hát istenem, mindenki másképp csinálja :D: D
Lefty Gekko utolsó hozzászólásával totál egyet tudok érteni.