Csak ha meg birsz inni velem 1l hazipalinkat!
Krono a 3. pont elég vicces, egy cikket sem olvastál arról, hogy mi az oka a pokerstarson történő változásoknak, nyíltan vállalva kimondták nem egyszer, hogy egyáltalán nem bánják ha távoznak tőlük az ilyen játékosok sőőt, szóval aligha hiszem, hogy a döntésüket abba az irányba befolyásolná amerre te gondolod.
Az, hogy mutatóban kitiltanak pár embert még nem jelenti azt, hogy angyalok lettek. A PS összes (azt a pár kitiltást leszámítva) intézkedése arra irányult, hogy növeljék a bevételt. Tavaly is volt ilyen handmegosztásos balhé, mégsem tiltottak ki embereket emlékeim szerint.
Ezzel nem ertek egyet. Mar miert kene bizonyitani, hogy honnan szarmaznak a HH? Egyetlen mondja a nyilvanossagra kerulesnek, ha a jatekos megosztja.
...
Másik dolog..ha volt fogadás,és nemcsengetik ki én sem hagynám annyiban, miértne keresene 1 kis zsét...van miből fizetni, ezekkel a dolgokkal tőbb 100K-t " loptak el"
a becsűletes játékosoktól,regektől..
Krono +1.
Ez a fenyegetőzés meg egyszerűen szánalmas.
Amúgy lehet, hogy én vagyok lemaradva, de nem az volt a megállapodás része, hogy a ppb tud-e a megosztásról? (Azon felül, hogy számomra az első pillanattól egyértelmű volt, hogy itt más divízióról van szó, és Sawwee a spinről, MH pedig valszeg másról beszél). Most ez nem teljesen világos, nagy hangzatos "igazság" szavakkal dobálózik mindenki, meg hogy kibúvás van, de most akkor végül bizonyított lett, hogy a ppb tudott ezekről a megosztásokról? Csak kérdezem.
Amúgy azt sem teljesen értem, milyen bíráskodást akartok itt. Ez egy fórum. Itt visszamenőleg bárki átír bármilyen kommentet, töröl privát üzenetet. 2+2-n a prop betek általában olyan teljesítményre vonatkozóan jönnek létre, aminek van egy jövőbeni kezdete, és egy későbbi vége, lefixált pontos feltételekkel, és kőkeményen ellenőrizhető eredményekkel. Ez itt most pontosan mi? A bírók majd rácsörögnek Biára, hogy figyi, tudtál róla, hogy megosztanak handeket? "Nem." Ok Sawwee, itt az 1K. Vagy hogyan kívánja ezt valaki bizonyítani?
A handmegosztás csalás, ez nem kérdés, de az, hogy Sawwee nem reagált a topikra, és MH a fogadás után előjön a zsarolással, az nem azt jelenti, hogy automatikusan neki van igaza, sokkal inkább csak annyit jelent, hogy mennyire pénzéhes senki.
Kíváncsi lennék, mi újság a szóban-forgó PPB-s nickek háza-táján, mennyire aktívak azóta a PS-en.
Lehet hogy már az összes számláról cashout volt, nehogy letiltsa őket a PS?
Gondolom ha sárosak akkor igen, ha pedig nincs félnivaló akkor azóta is pörög a játék.
Krono +1.
Ez a fenyegetőzés meg egyszerűen szánalmas.
Amúgy lehet, hogy én vagyok lemaradva, de nem az volt a megállapodás része, hogy a ppb tud-e a megosztásról? (Azon felül, hogy számomra az első pillanattól egyértelmű volt, hogy itt más divízióról van szó, és Sawwee a spinről, MH pedig valszeg másról beszél). Most ez nem teljesen világos, nagy hangzatos "igazság" szavakkal dobálózik mindenki, meg hogy kibúvás van, de most akkor végül bizonyított lett, hogy a ppb tudott ezekről a megosztásokról? Csak kérdezem.
Amúgy azt sem teljesen értem, milyen bíráskodást akartok itt. Ez egy fórum. Itt visszamenőleg bárki átír bármilyen kommentet, töröl privát üzenetet. 2+2-n a prop betek általában olyan teljesítményre vonatkozóan jönnek létre, aminek van egy jövőbeni kezdete, és egy későbbi vége, lefixált pontos feltételekkel, és kőkeményen ellenőrizhető eredményekkel. Ez itt most pontosan mi? A bírók majd rácsörögnek Biára, hogy figyi, tudtál róla, hogy megosztanak handeket? "Nem." Ok Sawwee, itt az 1K. Vagy hogyan kívánja ezt valaki bizonyítani?
A handmegosztás csalás, ez nem kérdés, de az, hogy Sawwee nem reagált a topikra, és MH a fogadás után előjön a zsarolással, az nem azt jelenti, hogy automatikusan neki van igaza, sokkal inkább csak annyit jelent, hogy mennyire pénzéhes senki.
Ezzel nem ertek egyet. Mar miert kene bizonyitani, hogy honnan szarmaznak a HH? Egyetlen mondja a nyilvanossagra kerulesnek, ha a jatekos megosztja. Mashogy nem kerulhetnek ki a jatekos sajat tulajdonabol. Es veletlenul se lehet feltolteni, szoval azt szerintem el lehet fogadni, hogy a hand historyk nem felrekattintas eredmenyekent kerultek MHhoz.
Zarojelben: nyilvan feltorhetik valaki gepet, de nem tul eletszeru, hogy egyszerre 30 gepet feltornek, raadasul 30 olyan gepet, aminek a tulaja valoszinuleg az atlagnal jobban kepben volt biztonsag teren.
A masik, hogy nyilvan meg lehet buheralni 1-1 HH-t, de szerintem 7 millio leosztast atirni nagyobb munka, mint amennyit a 100K usd er, marmint tobb lenne a befektetes mint a haszon.
De csak jatekbol visszakerdeznek: te hogy csinalnad? Hogy szerzel valodinak latszo handeket? Ne feledd, hogy minden handhistoryban benne van a verseny azonositoja, es az alapjan a vegeredmenyt meg lehet tudni, az nyilvanos adat. Marpedig ha valaki belenyul ezekbe, illetve utolag szerkeszti, akkor erre is figyelnie kell.
Szamoljunk gyorsan: van mondjuk 7 millio leosztas, tegyuk fel, hogy egy atlag spin 20 leosztasig tart (mert neha a hero kiesik az elejen), akkor ez 350 000 db fajl.
Szerinted eletszeru, hogy valaki ennyi fajlt, egyenkent letrehoz/megnyit utana beirja a hero lapjait, persze figyel kozben, hogy a lapok eloszlasa is eletszeru legyen darabra is, meg a cselekedet szempontjabol is. Azaz ne az legyen, hogy beirja, hogy elso handban AA van a heronal, es openfoldol. Ha ez megvan, akkor figyel arra, hogy ugy toltse ki, hogy a vegso eredmennyel is szinkronban legyen, tehat ne nyerje meg azt a versenyt "papiron", amin a PS szerint utolso lett... Ezen kivul a datumot is at kell irni a fajlban. Es biztos van meg nehany buktato, amire en se gondoltam.
A lenyeg, hogy nem eletszeru ilyet hamisitani. Es meg egyszer a lenyeg: ha hiteles es valodi a csomag, akkor ez csak ugy kerulhetett MHhoz, hogy az illeto feltoltotte, egyszeruen nincs mas modja a kikerulesenek.
Szerk:
Kozben gondolkoztam a dolgon, es meg az jutott eszembe, hogy mineolt handekhez a hero lapjait csak kezzel lehet beirni. El tudod kepzelni, hogy 7 millio handet kezzel beirjon? Szerintem ezt nem lehet automatizalni. Megmondom miert:
Ugye a kulonbozo kezdolapokat olyan mennyisegben kell beirni, ahogy a valosagban is megtortent volna. Ez meg talan megoldhato, hogy ir valaki egy scriptet, ami vegigmegy a handeken es a megadott helyekre beir nehany10K AA-t, nehany10K 7h2s-t. Viszont a boardot is figyelni kell, mert ha csak igy automatikusan irna be a dolgot, akkor elofordulna sok esetben, hogy a "talalomra" beirt kezdolapok+ a board nutsot tesz ki, es hamar buko lesz a dolog. Szerintem ez a ketto igy egyutt kizarja az automatizalast.
Utolso szerkesztes:
Szoval visszaterve az eredeti kerdesedre, az hogy HM kezebe kerultek a Hand Historyk, es tegyuk fel, hogy frankok. 3 felekeppen tortenhetett meg:
1: valamelyik PPBs edzo adta ki, tehat olyan valaki, aki kezeben osszefutnak a szalak, es modjaban van megkapni ezeket
2: MHnak sikerult rabeszelnie/lefizetnie kb 30 PPB tagot, hogy adjak ki neki ezeket, es megprobalja raverni a dolgot a csoport tulajaira
es a legeletszerubb:
3: tenyleg a jatekosok toltottek fel valahova a handeket, es MH mindenben igazat irt ezen a teren.
Hajlok arra, hogy a 3as...
ez már mennyire beteg? :))