Igazából nem tudom feltünt e valakinek...de itt azok próbálnak ferdíteni,és a lényeget elbagatelizálni ,akik valamilyen csoportba tolják...
1: ezt a mucsai proli stílust nem tudom miért erőlteted ennyire. Tudom, valami miatt túlkompenzálsz, de már kezd idegesítő lenni. Sokkal előrébb lennél az ügyben, ha nem lennél ennyire """vagány"""(sok idézőjel).
2: ha annyira kemény alvilági arc vagy(LOL, jókat röhögtem,amikor bizonygattad), akkor ne álszenteskedj, hanem vállald fel, hogy a pénz miatt zsarolgatsz itt, nem pedig azért, hogy "megtisztuljon az online poker". Ha a tisztaság érdekelne, akkor egyből a PS-hez fordultál volna.
3: azt ugye vágod, hogy 1 Ft-ot nem fogsz látni az egészből és a PS sem fogja szankcionálni a PPB-t? Felsoroltál kb 30 nevet (ami jó nagy gec1ség volt a részedről) és állítólag 7 millió handed van. Külön röhejes, hogy nem tudod pontosan mennyi és milyen hand, miközben 100k$ a tét (legalábbis szerinted). Ez fejenként kb 233k hand.
Az illetőknek a PS zárolja majd a számláját a kivizsgálás idejéig, megkeresik a PPB-t, akik majd azt mondják, hogy megkérték a játékosaikat, hogy 2 havi handjüket töltsék fel egy tárhelyre átvizsgálás céljából. Ezután a PPB azt mondja majd, hogy hát sajnálják, ők nem adtak ki senkinek handet, valaki hozzáfért a csapatból és kiszivárogtatta. Mivel ez a 30 ember havi 40-50k raket termel kb, ezért a PS átgondolja mi lenne számára a jó. Az egyik opció, hogy a 30 játékos évi ~500k rakejét kvázi feladják és tiltják a játékosokat. A másik -ami a valószínűbb- lesz@rják az egészet, és elfogadják az indoklást, hogy az a 200k hand csak tényleg a játék átnézése céljából lett feltöltve, mert ha nagy központi db-t akarsz csinálni, akkor nem 1-2 havi handet kérsz be (józan paraszti ész).
Te meg megtartod az 1k-dat és veszel belőle papucsot meg órát.
Kb ennyi lesz a sztori.
Azért azt ugye nem gondolod komolyan,hogy 20-30 PPB-s feldobta a HH-kat és erről nem tud a vezetőség?!
ez már mennyire beteg? :))
Olyan kva szívesen szurkolnék neked, de ez a nagyzolós nagyképű majom stílus miatt elképesztő visszataszító vagy számomra. Ha neked adok igazat ha nem, nem tudnék veled szerintem negyed órát beszélgetni, mert elhánynám magam tőled. Bocs.
ez már mennyire beteg? :))
Maximálisan egyet értek Kronoval. A fogadástól függetlenül az ilyen típusú ember nem 100K$-t érdemel, hanem egy hatalmas nagy verést, hogy kicsit visszább vegyen az arcából.
Akkor viszonylag szerencsesnek mondhatjak majd magukat az erintettek! De en akkor is jot fogok rajta szorakozni. Nyilvan a penzert csinalom! Aki megfozte a levest egye is meg!
Az én értelmezésem szerint ha azt írja, hogy a pénzért csinálja, akkor nem játszik Robin hoodot.
Nem lesz itt mar lof@sz se, csikano!
Megy a szajtepes meg a szarragas (hatalmas szerencse hogy az akademia egyik omnipotens szent tehene, Krono is megjelent..), de pl egy PPB-s fonok vagy exfonok se tette meg tiszteletet itt. Persze lehet h pont annyira nem tudnak a topik letezeserol, mint a handmegosztasrol es a ghostingrol a spin csoportban.