Ez a feltöltés mondjuk nem jött össze...
Nincs tudta nelkul, a szerzodes tartalmazza. Nem is baj, hogy nem ment fel. Valamit a telefonon elnyomtam biztos.
Én megtaláltam a képeket, az a legszebb része, hogy ha a backelt játékos által harmadik félhez kerül pl. a HUD vagy statok, akkor a játékos köteles 10 ezer dollár kártérítést fizetni. Laaal. :D De hát miből fizet, ha nincs neki, és hogy hajtják be?
Kesobb feltoltom megint a telefonrol probaltam egyszerre 4 olalt valoszinuleg ez volt a problema. Most viszont mas jellegu dolgom van. De kesobb leszek.
Én megtaláltam a képeket, az a legszebb része, hogy ha a backelt játékos által harmadik félhez kerül pl. a HUD vagy statok, akkor a játékos köteles 10 ezer dollár kártérítést fizetni. Laaal. :D De hát miből fizet, ha nincs neki, és hogy hajtják be?
Este jövök popcornnal :)
Ja es valaki kerdezte de nem mondtam meg. Ossszesen 4 PPBs csomagom van, szerintem olyan 300.000K leosztas lehet kb. Java resze MTT de vannak benne spin leosztasok is.
Kedves PA! Nem lehetne erről a találkáról egy élő közvetítés? Kitakarhatjátok az arcokat is akár,csak legyenek hangok és képi bizonyítékok:-)
Egyikőtöket sem ismerem, nem is állok senki pártján, bár mostanra Sawwee helyében erőteljesen izzadnék.
Jól értem, hogy képes voltál 100k dollárban fogadni egy olyan témában, amire nincs ráhatásod?
Azért ez elég meleg.
Kiváncsi vagyok ,hogy ha tényleg igaz kilessz fizetve e a 100K