Már a legegyszerűbb vga-kon is van min. 2 kimenet, szóval egy új videókártya lenne (messze) a legegyszerűbb megoldás.
Laptopot szoktam összekötni LED tv-vel, HDMI kábel segítségével. Az elején minden klappolt, semmi probléma nem volt, azonban mostanában(kb 2 hete) a Tv-n sötétség van és a bal felső sarokban megjelenik hogy "Túl nagy felbontás"
Mi lehet a probléma? Aki ért hozzá pls írja le. Előre is köszi!
beteszem ide is:
Sziasztok!
No, meg is van az elso bajom a Win7-el :D. HM1-et akarom feltenni, fel is maszik, postgresqlt-t is a HM1 installjarol teszem fel, mindkettot C:-re defaultban.
Inditom a HM1-et, majd ezt dobja fel: The following error occuered when trying to open a database: Failed to establish a connection to '127.0.0.1.'
Ok-zas utan feldobja a database control panelt, ott is probalok connectolni, de ez jon fel: A connection to Postgresql could not made. Would you like to have a Holdem Manager attempt to start the service?
Nyilvan a hm se tudja...
Probaltam rendszergazdakent, /sztem alapban igy installalja fel / stb, de semmi. Meg annyit, hogy elotte kulon installbol tettem fel a postgresquelt 9,1-et a d:re, de uninstallaltam azt is, meg a hmet is, s csak a C-re probaltam utana a hm1 installjaval mindent defaulton hagyva.
A PgAdmin viszont tud hozza csatlakozni, latja is a database-t. azt nem tudom, hogy miert van 2 server, a 8.4-es es a 9.1-es, de mindegyikhez tud csatlakozni, ugyanazzal a postgrespass jelszoval..
Meg annyi, hogy trialban futtatom, de ez nem lehet gond.
Ha valakinek van elkepzelese mi lehet a bibi, kerlek segitsetek.
Ilyenkor kb szetbasz az ideg, az atlag juzernel sokkal kompetensebbnek erzem magam, azt ilyenekkel kell szarakodni, grrrr
Kb igy erzek :D
Eldurran a Ladát szerelő agya - YouTube
beteszem ide is:
Sziasztok!
No, megvan valoszinu a megoldas, likvidalni kell a vedelmi rendszereket :D xp alatt ez miert nemkavar be vajon....
tegnap visszahoztuk a laptopot a szerelötöl, és amikor le akarom tölteni a Pokerstars klienst.
de a futtatás végén ez jelenik meg.
"Az alkalmazás nem tudott megfelelöen elindulni(0xc0000005)"
tudtok ebben segíteni?
tegnap visszahoztuk a laptopot a szerelötöl, és amikor le akarom tölteni a Pokerstars klienst.
de a futtatás végén ez jelenik meg.
"Az alkalmazás nem tudott megfelelöen elindulni(0xc0000005)"
tudtok ebben segíteni?
Köszi
szóval beléptem-letöltöttem-kiirtam-betöltöttem. -Nem történt semmi jelentés :(
de ez nem jelent semmit mert lehet hogy ezt is elrontottam?
a cd-ről kell bootolni, bennhagyod a cd-t újraindítod a gépet és automatikusan elindul a memtest asszem, kék háttér fog bejönni
Na ez is megvolt. Valóban kéken indult. 1,5 óra után nem mutatott memoria problémát!
Probáltam a supportal is beszélni. Adtak álltalános tanácsot, de az sem segített!
Az a fura hogy másik termet meg letöltöttem simán!
Tanácstalan vagyok.