Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

L.T.
Válasz Tieru kommentjére
2012. szept. 2. 18:14

Már a legegyszerűbb vga-kon is van min. 2 kimenet, szóval egy új videókártya lenne (messze) a legegyszerűbb megoldás.

Igen elsőre én is erre gondoltam,ez kb 8-10K ból meg van.De ha lenne egy olcsóbb ddr3 as alaplap amin a vga két kimenetes akkor inkább vennék egy új alaplapot + bele ddr3 as ramot.

Koszka9999
Válasz L.T. kommentjére
2012. szept. 5. 20:36

Laptopot szoktam összekötni LED tv-vel, HDMI kábel segítségével. Az elején minden klappolt, semmi probléma nem volt, azonban mostanában(kb 2 hete) a Tv-n sötétség van és a bal felső sarokban megjelenik hogy "Túl nagy felbontás"

Mi lehet a probléma? Aki ért hozzá pls írja le. Előre is köszi!

Littlemage
Válasz Szecsa kommentjére
2012. szept. 8. 14:23

beteszem ide is:

Sziasztok!

No, meg is van az elso bajom a Win7-el :D. HM1-et akarom feltenni, fel is maszik, postgresqlt-t is a HM1 installjarol teszem fel, mindkettot C:-re defaultban.

Inditom a HM1-et, majd ezt dobja fel: The following error occuered when trying to open a database: Failed to establish a connection to '127.0.0.1.'

Ok-zas utan feldobja a database control panelt, ott is probalok connectolni, de ez jon fel: A connection to Postgresql could not made. Would you like to have a Holdem Manager attempt to start the service?

Nyilvan a hm se tudja...

Probaltam rendszergazdakent, /sztem alapban igy installalja fel / stb, de semmi. Meg annyit, hogy elotte kulon installbol tettem fel a postgresquelt 9,1-et a d:re, de uninstallaltam azt is, meg a hmet is, s csak a C-re probaltam utana a hm1 installjaval mindent defaulton hagyva.

A PgAdmin viszont tud hozza csatlakozni, latja is a database-t. azt nem tudom, hogy miert van 2 server, a 8.4-es es a 9.1-es, de mindegyikhez tud csatlakozni, ugyanazzal a postgrespass jelszoval..

Meg annyi, hogy trialban futtatom, de ez nem lehet gond.

Ha valakinek van elkepzelese mi lehet a bibi, kerlek segitsetek.

Ilyenkor kb szetbasz az ideg, az atlag juzernel sokkal kompetensebbnek erzem magam, azt ilyenekkel kell szarakodni, grrrr

Kb igy erzek :D

Eldurran a Ladát szerelő agya - YouTube

JuhaAasz
Válasz Littlemage kommentjére
2012. szept. 8. 14:36

beteszem ide is:

Sziasztok!

erre nem az a megoldás, hogy:

start menü->alul beírni, hogy "felügyeleti eszközök" rámenni, majd szolgáltatások, és a feljövő listában megkeresni a postgreSQL valamit, és megnézni, hogy állapota "elindítva"-e? meg talán automatikusra tenni(ha nem azon van).

vagy rosszul emlékszek? :confused: (mindenesetre egy próbát megér szerintem)

Littlemage
2012. szept. 8. 14:37

No, megvan valoszinu a megoldas, likvidalni kell a vedelmi rendszereket :D xp alatt ez miert nemkavar be vajon....

Palesz76
Válasz Littlemage kommentjére
2012. szept. 29. 9:55

tegnap visszahoztuk a laptopot a szerelötöl, és amikor le akarom tölteni a Pokerstars klienst.
de a futtatás végén ez jelenik meg.
"Az alkalmazás nem tudott megfelelöen elindulni(0xc0000005)"
tudtok ebben segíteni?

Feriboyslimshady
Válasz Palesz76 kommentjére
2012. szept. 29. 10:37

tegnap visszahoztuk a laptopot a szerelötöl, és amikor le akarom tölteni a Pokerstars klienst.
de a futtatás végén ez jelenik meg.
"Az alkalmazás nem tudott megfelelöen elindulni(0xc0000005)"
tudtok ebben segíteni?

ha jól rémlik akkor ez memória probléma valószínűleg ki kell majd cserélni az egyiket, de azért egy memtest-et lefuttatnék mielőtt pénzt adnék ki :)
A Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool -ról töltsd le a cd képfájlt, kiírod amikor meg bootol a gép automatikusan elkezdi vizsgálni a memóriát.
Ha nem talál hibát akkor írj megint és agyalok még rajta :)

Palesz76
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2012. szept. 29. 11:27

Köszi
szóval beléptem-letöltöttem-kiirtam-betöltöttem. -Nem történt semmi jelentés :(
de ez nem jelent semmit mert lehet hogy ezt is elrontottam?

Feriboyslimshady
2012. szept. 29. 12:52

a cd-ről kell bootolni, bennhagyod a cd-t újraindítod a gépet és automatikusan elindul a memtest asszem, kék háttér fog bejönni

Palesz76
2012. szept. 29. 18:28

Na ez is megvolt. Valóban kéken indult. 1,5 óra után nem mutatott memoria problémát!
Probáltam a supportal is beszélni. Adtak álltalános tanácsot, de az sem segített!
Az a fura hogy másik termet meg letöltöttem simán!
Tanácstalan vagyok.

Élő ügyfélszolgálat