Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Coix
Válasz Wasserstein kommentjére
2012. okt. 3. 20:47

Nekem az egyik gépemben 64GB-s van, amire azt a gépet használom, arra tökéletesen elég. De a másik gépemben ez kevés lenne a sok egyéb feltelepített program miatt, oda kell a 128GB. Lehet, hogy GT-nek is elég a 64GB, de előbb érdemes utánaszámolni.

titcar
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. okt. 4. 7:16

Mint teljesen laikus kérdezném, mit tudnék kezdeni a számítógépemmel, hogy elemzéskor HM -ben a HUD gyorsabban töltsön be a replayerbe?

Az a probléma, hogy újabban (gondolom az adatbázisom nagyságának növekedése miatt) amikor nekiállok sessiön előtt handet elemezni, és megnyitom a HM replayert, akko rnagyon lassan tölt be a HUD. Több percig töltöget, aztán bedob teljesen más statokat, utána újra kell indítani a replayert, aztán megint pár perc töltés és akkor látom csak azt amit tényleg kell. Érdekes, hogy amikor megnyílnak a az asztalok vagy új asztalra ültetnek sessiön közben, akkor ott azonnal megjelenik a HUD amikor kell, a jó adatokkal.

Konfigom:

Proci: Intel Core 2 Duo CPU 2.53GHZ
Alaplap: Asus P5Q
Memória: 3 GB
Videókártya: Nvida Geforce 9600 GT
Winchester: Samsung ATA 320 GB
Op rendszer: Windiw 7 32 bit

Holdem maganer 1 verzió: 1.12.09

Mással egyáltalán nem lassú, minden jól és gyorsan fut rajta amit használok, mindig fut a tűzfal és vírusirtó.

Azt sem tudom, hogy alapvetően hardweres vagy szoftveres probléma lehet -e, de gondolom az előbbi, és az is érdekelne, hogy ha változtatni kéne akkor mire lenne érdemes cserélni ami már nem az igazi.

Köszönöm!

ssd sokat dob, de amig nincs, egy töredezettség mentesítést ajánlanék

donw3ga
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. okt. 4. 8:40

Utánaolvastam, hogy egyáltalán mi ez :D Beruházok egyre, megérné. 64 gigás elég lenne gondolom ha csak a HM DB -t raknám rá aztán kész, másra úgysem kéne. Ez tutira orvosolná a problémát? Köszi!

Minimum 128 Gb-os SSD-ben gondolkodj, 2009-óta 21Gb-ra duzzadt a HM adatbázisom (MTT, MTsng) januárban vettem 64Gb-t és már "kinőttem".

danfiu
Válasz Szecsa kommentjére
2012. okt. 4. 21:26

hej

22kor kezdodik a wsope ft az eurosporton probirs es ricsi kommentalasaban, valaki feltudna nekem venni valahogy?

koszi

musli25
Válasz Szecsa kommentjére
2012. okt. 13. 20:50

Üdv!
Olyan problémám van.
Bekapcsolom a gépemet egy idő után lefagy majd pár másodpercre múlva újraindul.Ezt lehet akár 1perc ,hogy bekapcsoltam vagy akár fél óra után is az újraindítás következik.
Ezt kb. 2napja csinálja.Legelőször akkor indult újra mikor sok program futott a gépen.
Miután újraindult kéri hogy bootoljon a cd-ről.Vagy 30x megnyomom az újraindítás gombot de akkor sem jön be.
Egyedül az segít ha a bekapcsoló gombot nyomom meg hirtelen 2x akkor viszont betölt a Win.
Valaki tipp mi lehet?
Köszönöm a segítséget!

Coix
Válasz musli25 kommentjére
2012. okt. 13. 20:52

Teszteld le a memóriamodulokat, szerintem ott lesz a gubanc.

Memtest86.com - Memory Diagnostic

musli25
Válasz Coix kommentjére
2012. okt. 14. 0:30

Teszteld le a memóriamodulokat, szerintem ott lesz a gubanc.

Memtest86.com - Memory Diagnostic

Kb. 3órája megy hiba nélkül.
Én a hűtést kizárnám.
Szerinted?

Coix
2012. okt. 14. 14:23

Esetleg a táp nem bírja már a terhelést? Sajnos ezen kívül más tippem nincs...

Shaikon
2012. okt. 14. 14:33

Kb. 3órája megy hiba nélkül.
Én a hűtést kizárnám.
Szerinted?

Huzzál le mindent ami felesleges (cd + vincsi)

bios beállitás alapra ,úgy próbáld meg.

Galambos Tarzan
Válasz donw3ga kommentjére
2012. okt. 14. 14:40

Minimum 128 Gb-os SSD-ben gondolkodj, 2009-óta 21Gb-ra duzzadt a HM adatbázisom (MTT, MTsng) januárban vettem 64Gb-t és már "kinőttem".

Köszi mindenkinek!

Élő ügyfélszolgálat