Nekem az egyik gépemben 64GB-s van, amire azt a gépet használom, arra tökéletesen elég. De a másik gépemben ez kevés lenne a sok egyéb feltelepített program miatt, oda kell a 128GB. Lehet, hogy GT-nek is elég a 64GB, de előbb érdemes utánaszámolni.
Mint teljesen laikus kérdezném, mit tudnék kezdeni a számítógépemmel, hogy elemzéskor HM -ben a HUD gyorsabban töltsön be a replayerbe?
Az a probléma, hogy újabban (gondolom az adatbázisom nagyságának növekedése miatt) amikor nekiállok sessiön előtt handet elemezni, és megnyitom a HM replayert, akko rnagyon lassan tölt be a HUD. Több percig töltöget, aztán bedob teljesen más statokat, utána újra kell indítani a replayert, aztán megint pár perc töltés és akkor látom csak azt amit tényleg kell. Érdekes, hogy amikor megnyílnak a az asztalok vagy új asztalra ültetnek sessiön közben, akkor ott azonnal megjelenik a HUD amikor kell, a jó adatokkal.
Konfigom:
Proci: Intel Core 2 Duo CPU 2.53GHZ
Alaplap: Asus P5Q
Memória: 3 GB
Videókártya: Nvida Geforce 9600 GT
Winchester: Samsung ATA 320 GB
Op rendszer: Windiw 7 32 bit
Holdem maganer 1 verzió: 1.12.09
Mással egyáltalán nem lassú, minden jól és gyorsan fut rajta amit használok, mindig fut a tűzfal és vírusirtó.
Azt sem tudom, hogy alapvetően hardweres vagy szoftveres probléma lehet -e, de gondolom az előbbi, és az is érdekelne, hogy ha változtatni kéne akkor mire lenne érdemes cserélni ami már nem az igazi.
Köszönöm!
Utánaolvastam, hogy egyáltalán mi ez :D Beruházok egyre, megérné. 64 gigás elég lenne gondolom ha csak a HM DB -t raknám rá aztán kész, másra úgysem kéne. Ez tutira orvosolná a problémát? Köszi!
hej
22kor kezdodik a wsope ft az eurosporton probirs es ricsi kommentalasaban, valaki feltudna nekem venni valahogy?
koszi
Üdv!
Olyan problémám van.
Bekapcsolom a gépemet egy idő után lefagy majd pár másodpercre múlva újraindul.Ezt lehet akár 1perc ,hogy bekapcsoltam vagy akár fél óra után is az újraindítás következik.
Ezt kb. 2napja csinálja.Legelőször akkor indult újra mikor sok program futott a gépen.
Miután újraindult kéri hogy bootoljon a cd-ről.Vagy 30x megnyomom az újraindítás gombot de akkor sem jön be.
Egyedül az segít ha a bekapcsoló gombot nyomom meg hirtelen 2x akkor viszont betölt a Win.
Valaki tipp mi lehet?
Köszönöm a segítséget!
Teszteld le a memóriamodulokat, szerintem ott lesz a gubanc.
Memtest86.com - Memory Diagnostic
Teszteld le a memóriamodulokat, szerintem ott lesz a gubanc.
Memtest86.com - Memory Diagnostic
Esetleg a táp nem bírja már a terhelést? Sajnos ezen kívül más tippem nincs...
Kb. 3órája megy hiba nélkül.
Én a hűtést kizárnám.
Szerinted?
Minimum 128 Gb-os SSD-ben gondolkodj, 2009-óta 21Gb-ra duzzadt a HM adatbázisom (MTT, MTsng) januárban vettem 64Gb-t és már "kinőttem".