Na ez is megvolt. Valóban kéken indult. 1,5 óra után nem mutatott memoria problémát!
Probáltam a supportal is beszélni. Adtak álltalános tanácsot, de az sem segített!
Az a fura hogy másik termet meg letöltöttem simán!
Tanácstalan vagyok.
Köszi srácok! Segített a support!
Kértem őket hogy az RNG- t is állitsák be plusszosra! ;)
Hali!
Lehetséges valahogy rákötni a laptopra házimozit? A házimozi 5.1-es, van egy 2-3 éves, egyáltalán nem használtam, mert beszart a dvd, de most költözök, és azon gondolkodok valahogy megoldható-e a laptopra kötése? (Úgy, hogy közben a laptop hdmivel össze van kötve tv-vel).
Up: itt konkrétan csak a hangfalakra gondoltam, nem teljes házimozira. 5.1-es hangfal, az erősítőbe megy az 5 kisebb, azzal a fekete-piros drótós csiptetős megoldással, odáig std, szóval a kérdés az, hogy az erősítőt rálehet-e úgy kötni a laptopra, hogy az 5.1-ben szóljon, ha zenét hallgatok, vagy ha filmet nézek hdmivel összekötött TV-n/monitoron.
A házimozi 3-4éves Panasonic márkájú,de konkrétan ilyet nem találtam sehol. A laptop meg ilyen
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/dell/inspiron-n7110-core-i7-2630qm-2ghz-8gb-640gb-17-3-p52955970/
Ha valaki ez alapján tudna javasolna valami működőképes megoldást azt nagyon megköszönném.
Ha kell lefényképezem az erősítő bementeit.
Mint teljesen laikus kérdezném, mit tudnék kezdeni a számítógépemmel, hogy elemzéskor HM -ben a HUD gyorsabban töltsön be a replayerbe?
Az a probléma, hogy újabban (gondolom az adatbázisom nagyságának növekedése miatt) amikor nekiállok sessiön előtt handet elemezni, és megnyitom a HM replayert, akko rnagyon lassan tölt be a HUD. Több percig töltöget, aztán bedob teljesen más statokat, utána újra kell indítani a replayert, aztán megint pár perc töltés és akkor látom csak azt amit tényleg kell. Érdekes, hogy amikor megnyílnak a az asztalok vagy új asztalra ültetnek sessiön közben, akkor ott azonnal megjelenik a HUD amikor kell, a jó adatokkal.
Konfigom:
Proci: Intel Core 2 Duo CPU 2.53GHZ
Alaplap: Asus P5Q
Memória: 3 GB
Videókártya: Nvida Geforce 9600 GT
Winchester: Samsung ATA 320 GB
Op rendszer: Windiw 7 32 bit
Holdem maganer 1 verzió: 1.12.09
Mással egyáltalán nem lassú, minden jól és gyorsan fut rajta amit használok, mindig fut a tűzfal és vírusirtó.
Azt sem tudom, hogy alapvetően hardweres vagy szoftveres probléma lehet -e, de gondolom az előbbi, és az is érdekelne, hogy ha változtatni kéne akkor mire lenne érdemes cserélni ami már nem az igazi.
Köszönöm!
A legegyszerűbb ha veszel bele egy SSD-t, és a HM DB-t arra teszed.
Jaja, sztem is az SSD nagyon sokat gyorsítana és annyira nem is drága. Jobban megéri mint procit vagy ram-ot venni.
Most láttam pl 64 gigás samsung ssd kb 15 ezer ft.
Jaja, sztem is az SSD nagyon sokat gyorsítana és annyira nem is drága. Jobban megéri mint procit vagy ram-ot venni.
Most láttam pl 64 gigás samsung ssd kb 15 ezer ft.
Szívesen!
Sztem igen, mert gyorsabban töltené be az adatokat. Az ssd-t az operációs rendszer és programok gyorsítására használják lényegében.
HM-hez meg a 64 giga bőven elég. Mire ezt a tárhelymennyiséget kinövöd, addigra már a HM3 is kijön:)
Utánaolvastam, hogy egyáltalán mi ez :D Beruházok egyre, megérné. 64 gigás elég lenne gondolom ha csak a HM DB -t raknám rá aztán kész, másra úgysem kéne. Ez tutira orvosolná a problémát? Köszi!
Akkor a 64 gigás részt visszavonom:D