Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

lecso10
Válasz Va kommentjére
2013. ápr. 17. 6:43

Hi!

Tud valaki ajánlani nekem halk egeret, ami nem ad ki hangot kattintgatáskor?
Bnőm nem tud aludni tőle, őt lecserélni nem akarom, egy szobával nagyobb lakásra meg még nincs meg a rollom.:)

danfiu
Válasz lecso10 kommentjére
2013. ápr. 17. 7:21

Hi!

Tud valaki ajánlani nekem halk egeret, ami nem ad ki hangot kattintgatáskor?
Bnőm nem tud aludni tőle, őt lecserélni nem akarom, egy szobával nagyobb lakásra meg még nincs meg a rollom.:)

Nem hasznaltam csak gugliztam:D

Silent mouse

Egyebkent nekem ilyen van es eleg halk a tobbiek egerehez kepest.

http://www.argep.hu/product_1090981.html

lecso10
Válasz danfiu kommentjére
2013. ápr. 17. 8:46

Nem hasznaltam csak gugliztam:D

Silent mouse

Egyebkent nekem ilyen van es eleg halk a tobbiek egerehez kepest.

Logitech Performance Mouse MX - Beviteli eszk

Köszi, azt sem tudtam,h léteznek ilyenek! :D

BT86
Válasz Szecsa kommentjére
2013. ápr. 18. 15:53

Ezt a popupot dobja tegnap óta fel az avast a hm-re.
Indítás után is feljön, meg amikor note-olni akarok hm-ben (a note-ot nem is tudom megnyitni, ezt dobja fel én meg zárhatom be a note ablakot).
Avast, Spyware terminator nem oldotta meg. Az egyik temp mappában találja a fájlokat, de a törlés obv nem segít.
Szerintetek mit kéne csinálni?

danfiu
Válasz BT86 kommentjére
2013. ápr. 18. 16:41

Ezt a popupot dobja tegnap óta fel az avast a hm-re.
Indítás után is feljön, meg amikor note-olni akarok hm-ben (a note-ot nem is tudom megnyitni, ezt dobja fel én meg zárhatom be a note ablakot).
Avast, Spyware terminator nem oldotta meg. Az egyik temp mappában találja a fájlokat, de a törlés obv nem segít.
Szerintetek mit kéne csinálni?

hm oldalan van info errol sztem 1-2 nap es megoldodik a problema(vagy kiad a hm egy frissitest vagy a virusirtok listajan engedelyezve lesznek a fajlok)

http://forums.holdemmanager.com/bug-reports/401431-virus-problem-relating-hem2-false-positive-3.html#post1807191

BT86
Válasz danfiu kommentjére
2013. ápr. 18. 17:24

hm oldalan van info errol sztem 1-2 nap es megoldodik a problema(vagy kiad a hm egy frissitest vagy a virusirtok listajan engedelyezve lesznek a fajlok)

Virus problem relating to HEM2 ? False positive ? - Page 3

Köszi, ezt nem néztem :)

Maxxxika
2013. ápr. 28. 16:37

Mi van az Internettel?
Egy csomó oldal nem jön be.

Luciano
2013. máj. 2. 11:05

Sziasztok,

Külföldön leszek huzamosabb ideig, netem csak wifi-ről lesz egy darabig biztosan, laptopra milyen biztonsági programokat,rendszert érdemes telepíteni? Ezekben nagyon nem vagyok otthon, + skrillhez, netellerhez milyen e-mail címet érdemes használni, itthon freemailem van, de ezt nem szívesen használnám kint is.

Olvastam itt régebbi cikkeket, de azok már több évesek, fejlődött azóta sok minden.

Bumbanas
Válasz Luciano kommentjére
2013. máj. 2. 11:18

Sziasztok,

Külföldön leszek huzamosabb ideig, netem csak wifi-ről lesz egy darabig biztosan, laptopra milyen biztonsági programokat,rendszert érdemes telepíteni? Ezekben nagyon nem vagyok otthon, + skrillhez, netellerhez milyen e-mail címet érdemes használni, itthon freemailem van, de ezt nem szívesen használnám kint is.

Olvastam itt régebbi cikkeket, de azok már több évesek, fejlődött azóta sok minden.

Szia!

Vírusirtó+tűzfal (pl. eset smart security), gmail.com cím amit még itthon megcsinálsz, a termekben és neteller, skrillhez átírsz és másra nem használsz. Ne utazás után variálj az e-mail címmel, mert észreveszik, ha másik ip tartományban vagy és azt fogják gondolni, hogy feltörték az accountodat, aztán hetekig küzdhetsz mire visszakapod.
Mielőtt kimész írj a supportoknak, hogy külföldről fogsz játszani egy ideig a fenti okok miatt!

titcar
Válasz Luciano kommentjére
2013. máj. 2. 11:18

Sziasztok,

hát freemailt itthonra se ajánlanék :D
gmail és állítsd be a 2 step verificationt :)

Élő ügyfélszolgálat