Hi!
Tud valaki ajánlani nekem halk egeret, ami nem ad ki hangot kattintgatáskor?
Bnőm nem tud aludni tőle, őt lecserélni nem akarom, egy szobával nagyobb lakásra meg még nincs meg a rollom.:)
Hi!
Tud valaki ajánlani nekem halk egeret, ami nem ad ki hangot kattintgatáskor?
Bnőm nem tud aludni tőle, őt lecserélni nem akarom, egy szobával nagyobb lakásra meg még nincs meg a rollom.:)
Nem hasznaltam csak gugliztam:D
Silent mouse
Egyebkent nekem ilyen van es eleg halk a tobbiek egerehez kepest.
Logitech Performance Mouse MX - Beviteli eszk
Ezt a popupot dobja tegnap óta fel az avast a hm-re.
Indítás után is feljön, meg amikor note-olni akarok hm-ben (a note-ot nem is tudom megnyitni, ezt dobja fel én meg zárhatom be a note ablakot).
Avast, Spyware terminator nem oldotta meg. Az egyik temp mappában találja a fájlokat, de a törlés obv nem segít.
Szerintetek mit kéne csinálni?
Ezt a popupot dobja tegnap óta fel az avast a hm-re.
Indítás után is feljön, meg amikor note-olni akarok hm-ben (a note-ot nem is tudom megnyitni, ezt dobja fel én meg zárhatom be a note ablakot).
Avast, Spyware terminator nem oldotta meg. Az egyik temp mappában találja a fájlokat, de a törlés obv nem segít.
Szerintetek mit kéne csinálni?
hm oldalan van info errol sztem 1-2 nap es megoldodik a problema(vagy kiad a hm egy frissitest vagy a virusirtok listajan engedelyezve lesznek a fajlok)
Virus problem relating to HEM2 ? False positive ? - Page 3
Mi van az Internettel?
Egy csomó oldal nem jön be.
Sziasztok,
Külföldön leszek huzamosabb ideig, netem csak wifi-ről lesz egy darabig biztosan, laptopra milyen biztonsági programokat,rendszert érdemes telepíteni? Ezekben nagyon nem vagyok otthon, + skrillhez, netellerhez milyen e-mail címet érdemes használni, itthon freemailem van, de ezt nem szívesen használnám kint is.
Olvastam itt régebbi cikkeket, de azok már több évesek, fejlődött azóta sok minden.
Sziasztok,
Külföldön leszek huzamosabb ideig, netem csak wifi-ről lesz egy darabig biztosan, laptopra milyen biztonsági programokat,rendszert érdemes telepíteni? Ezekben nagyon nem vagyok otthon, + skrillhez, netellerhez milyen e-mail címet érdemes használni, itthon freemailem van, de ezt nem szívesen használnám kint is.
Olvastam itt régebbi cikkeket, de azok már több évesek, fejlődött azóta sok minden.
Sziasztok,