Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

GStealer
Válasz Szecsa kommentjére
2013. máj. 8. 13:27

Lehet, hogy 32 bites a Windowsod és csak annyit lát a rendszer? Ha a videokártyád 2GB-os, akkor ez a helyzet.

danfiu
2013. máj. 8. 13:38

64bites:)

titcar
Válasz danfiu kommentjére
2013. máj. 8. 13:44

Szeretnem kikerni a kockak velemenyet, hogy milyen RAM-ot vegyek bele a gepembe, vagy esetleg mit lenne erdemes upgradelni? Neha a HM2 elkezd laggolni sok ora hasznalat utan es elegge zavar.

ez a konfig, koszi

Image

lol ezt a gépet hogy sikerült összehozni? :D 2gb ram nem kicsit lóg ki a sorból :)

GStealer
2013. máj. 8. 13:48

Akkor viszont feleslegesnek érzem a gépfejlesztést. Van elég RAM-od, jó a processzorod, SSD is van, más nem is kell a HM-nek. Lehet, hogy szimplán akkora az adatbázisod, hogy ettől akad ki a rendszer. Pár óránként egy újraindítás lehet segít ezen. HM-ben pedig van adatbázis optimalizálás, azt érdemes lefuttatni. Más ötletem hirtelen nincs.

NovaTerra
2013. máj. 8. 13:48

Koszi, egyebkent a gepben 8gb ram van, szal nem tudom miert ir 2-t a kep.. Jah a postgres meg hm az ssdn van, meg az ssd nek a kb 40%a szabad szal nem gaz.

Markat esetleg tudtok mondani,vagy nezzem meg most milyen van es olyat vegyek melle vagy ajanlott ujat venni?

Jobban jársz, ha itt: Milyen RAM-ot vegyek? - PROHARDVER! Hozzászólások
elolvasod az első hozzászólást, a téma összefoglalót. Minden kérdésedre választ kapsz.

danfiu
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 8. 13:51

lol ezt a gépet hogy sikerült összehozni? :D 2gb ram nem kicsit lóg ki a sorból :)

windows 8gbot ir, meg en is ugy emlekszem h 4szer 2 van, ugyh kapd be:)

Gstealer:

Koszi!

cursor 10
2013. máj. 8. 14:00

Sztem ez úgy laggol, mint nálunk.:)
Látod stig,hogyan laggol?
Nem. :D

Sambenez
2013. máj. 8. 14:22

Koszi, egyebkent a gepben 8gb ram van, szal nem tudom miert ir 2-t a kep.. Jah a postgres meg hm az ssdn van, meg az ssd nek a kb 40%a szabad szal nem gaz.

Markat esetleg tudtok mondani,vagy nezzem meg most milyen van es olyat vegyek melle vagy ajanlott ujat venni?

Teljesen felesleges több ramot venni bele. De ha mindenáron többet akarsz akkor ugyanolyan modulokat kellene mint a mostaniak.

danfiu
2013. máj. 24. 18:44

Feltettem a pt4et, mondom megnezem h milyen, elkezdett beimportalni vagy 3millio handet(tobb mint 1 napig ugy volt a gepem), amikor elkezdtem az importalast direkt megneztem es meg 126GB hely volt az ssd-n, de meghokkenve lattam h hibat ir ki a pt4(valami memoria modul cucc), nem is importalta be a handeket+ ami gaz h 9gb hely maradt az ssd-n es nem tom h az a 100gb hely hova tunt:D

Obv leszedtem a pt4et, meg rendszer cleanup, de semmi.Otletek vki?

geri190
2013. máj. 24. 19:04

Feltettem a pt4et, mondom megnezem h milyen, elkezdett beimportalni vagy 3millio handet(tobb mint 1 napig ugy volt a gepem), amikor elkezdtem az importalast direkt megneztem es meg 126GB hely volt az ssd-n, de meghokkenve lattam h hibat ir ki a pt4(valami memoria modul cucc), nem is importalta be a handeket+ ami gaz h 9gb hely maradt az ssd-n es nem tom h az a 100gb hely hova tunt:D

Obv leszedtem a pt4et, meg rendszer cleanup, de semmi.Otletek vki?

postgreSQL pgadminon belül megpróbáltad törölni a PT4 által létrehozott adatbázist manuálisan?

Élő ügyfélszolgálat