Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

pinyooooo
Válasz pinyooooo kommentjére
2010. márc. 17. 15:04

Ja és megnézném az éjszaki kapu hűtőjét (egy kisebb hűtőborda, ventillátor nélkül), hogy a helyén van-é. Bár azt a "szakembernek" egyből ki kellett volna szúrnia, de fő az óvatosság.

yoofej
Válasz raining kommentjére
2010. márc. 17. 15:21

nem integrált a hangkari lehet összefüggés v akkor mi lehet a gond? a bios bizébe esetleg mit buheráljak?

En alaplapra tippelnek. A legjobb melgoldas, ha elviszed egy olyan helyre, ahol egyesevel letesztelik az osszes HW elemet es nem csak cserelgetnek talalomra.

Ami nagyon fontos: elore beszeld meg a bevizsgalas arat, mert ha a vegen kerdezed meg, h mennyi lesz, akkor nagyon lehuzhatnak.

titcar
Válasz yoofej kommentjére
2010. márc. 17. 21:12

winreinstallal kezdenék ezek után, ha a ram tuti jó (bár csere helyett mondjuk a memtest egyszerűbb lett volna :D)

az északi híd meg nem kapu hanem híd :D

raining
Válasz titcar kommentjére
2010. márc. 18. 17:17

amióta uj a win azóta csinálja megint a problémát , eddig nem csinálta.:S

pinyooooo
2010. márc. 18. 19:30

az északi híd meg nem kapu hanem híd :D

LOL éjszaki kapu LOL Ekkora f*szságot is csak én írhatok. Ott a pont. Túlmagyarosítottam a dolgot. Lehet, hogy a northbridge jobb lett volna. :D No mind1, a lényeg azért remélem érthető volt.

amióta uj a win azóta csinálja megint a problémát , eddig nem csinálta.:S

Milyen az az XP? Csak simát használj, lehetőleg eredetit :D, ha nincs akkor tudom ajánlani a Carlosca féle változatokat. Az extended edition félék, és az egyéb szuper "seggkinyalós" változatok sok galibát okozhatnak. Nekem is volt olyan, hogy szépen felrakott mindent (drivereket is), aztán a videokártyának és a hangkártyának egy csomó funkciója nem ment, mert valszeg a releaser (vagy mittoménhogyhívják) a saját gépére csinálta, és úgy gondolta, ez majd mindenkinek jó lesz. Gyári drivert meg természetesen nem engedte felrakni.

Szóval egy újratelepítést valóban érdemes lenne megfontolni, ha nem nagy macera.

raining
Válasz pinyooooo kommentjére
2010. márc. 18. 19:51

ez lesz akkor a probléma..

ladipeti
2010. ápr. 14. 17:05

Az lenne a kérdésem, hogy ki mit használ Cardrunners-ös (és hasonló oldalak) videók megnézéséhez. Eddig win media playert 12 használtam, de miután elkezdett jobban érdekelni a számítógépem biztonsága, le akarom cserélni ezt a progit, egy biztonságosabbra. Van valami javaslat?

(Csak hogy mindenki értse: nem úgy általában a videókat nem tudom mással lejátszani, hanem pl a mplayer calssic nem kér login adatokat a CR-es videók letöltésekor, így nem is tudom lejátszani, VLC dettó)

ladipeti
Válasz ladipeti kommentjére
2010. ápr. 15. 12:06

Az lenne a kérdésem, hogy ki mit használ Cardrunners-ös (és hasonló oldalak) videók megnézéséhez. Eddig win media playert 12 használtam, de miután elkezdett jobban érdekelni a számítógépem biztonsága, le akarom cserélni ezt a progit, egy biztonságosabbra. Van valami javaslat?

(Csak hogy mindenki értse: nem úgy általában a videókat nem tudom mással lejátszani, hanem pl a mplayer calssic nem kér login adatokat a CR-es videók letöltésekor, így nem is tudom lejátszani, VLC dettó)

valaki? :)

raining
Válasz ladipeti kommentjére
2010. ápr. 15. 12:21

Sziasztok PC GURUK :)

Tudna nekem valaki segíteni ? A családban laptop vásárlás lesz és engem kértek meg , hogy segítsek mert még én értek a legtöbbet hozzá ( vakok között a félszemű is király alapon) 120-130k lenne a dologra és annyi a feltétel , hogy ha lehet szürke v fehér legyen és ha lehet webkamera is on , és semmiképpen sem kis monitoros,szóval a külső az nem lenne rossz ha szép lenne de mellette ebbe az árfekvésbe belsőleg se lenne rossz.
Valahol a toshiba l500-as sorozatot ajánlottak erről vélemények ? Toshiba mint márka mennyire megbízható?
Kérem tényleg csak olyan segítsen aki nagyon képben van jelenleg ebben a laptop dologban , nem szeretnék én lenni a hibás , hogy valami rosszat vesznek meg:)

titcar
2010. ápr. 15. 15:18

Sziasztok PC GURUK :)

Tudna nekem valaki segíteni ? A családban laptop vásárlás lesz és engem kértek meg , hogy segítsek mert még én értek a legtöbbet hozzá ( vakok között a félszemű is király alapon) 120-130k lenne a dologra és annyi a feltétel , hogy ha lehet szürke v fehér legyen és ha lehet webkamera is on , és semmiképpen sem kis monitoros,szóval a külső az nem lenne rossz ha szép lenne de mellette ebbe az árfekvésbe belsőleg se lenne rossz.
Valahol a toshiba l500-as sorozatot ajánlottak erről vélemények ? Toshiba mint márka mennyire megbízható?
Kérem tényleg csak olyan segítsen aki nagyon képben van jelenleg ebben a laptop dologban , nem szeretnék én lenni a hibás , hogy valami rosszat vesznek meg:)

hp meg dell alapmodelljei közt nézz szét

Élő ügyfélszolgálat