Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

buktar
Válasz yoofej kommentjére
2010. febr. 23. 14:15

CTRL+R, F5

Köszi, de nem ezekre gondoltam.

Polacheck
Válasz buktar kommentjére
2010. febr. 23. 14:16

Pola!
Ha jól tudom egyszer te írtad le, hogy hogyan tudok a böngészőben frissíteni.
(Alt+F? vagy Shift+F?) Elfelejtettem. :(

CTRL+F5

buktar
Válasz Polacheck kommentjére
2010. febr. 23. 14:21

CTRL+F5

thx :)

atish81
Válasz buktar kommentjére
2010. márc. 2. 10:27

szeretnék új windows-t rakni, de bootolásnál nem működik a billentyűzet, amin le kellene nyomni ugye valamit, hogy a DVD-ről induljon az install.
előtte műkszik az F2, be tudok lépni a BIOSba, de utána hiába nyomkodom szépen megy tovább a winyón lévő winre...

van valakinek 5lete?

GreEko
Válasz atish81 kommentjére
2010. márc. 2. 10:29

ugyérted, hogy elindul a telepitő cd, megkéri hogy nyomj le egy billentyüt, és amikor lenyomod nem kezdődik el a telepités, hanem megy tovább a windows?
használj másik billentyüzetet, de őszintén szolva én ilyet még nemláttam :)

atish81
Válasz GreEko kommentjére
2010. márc. 2. 10:40

észleli, hogy ez egy telepítő CD, mondja, hogy nyomjak le bármit, hogy arról induljon, de hiába nyomkodom a billentyűzetet nem érzékeli.

illese
Válasz atish81 kommentjére
2010. márc. 2. 11:14

lehet, hogy hülyeség, de azt tudom elképzelni, hogy valami USB probléma van. Ha van j öreg PS2 billentyűzeted próbáld ki azzal.

atish81
Válasz illese kommentjére
2010. márc. 2. 11:19

lehet, hogy hülyeség, de azt tudom elképzelni, hogy valami USB probléma van. Ha van j öreg PS2 billentyűzeted próbáld ki azzal.

köszi a javaslatokat, valami csoda folytán találtam egy billentyűzetet itthon, azzal ment minden simán...

Romsy
Válasz illese kommentjére
2010. márc. 2. 11:19

nálam is 3 gépből egyiknél van ilyen, szerintem csak simán a billentyűzettől függ.

Metttyu
Válasz Romsy kommentjére
2010. márc. 8. 23:42

Sziasztok!

Pár napra egy haveromhoz költözök holnap és együtt grindolnánk cg-t két különböző site-on.
Router-el osztanám meg a netet. Ezen kívül játszanánk FTP-n MiniFTOPS-on is néhány versenyt, egyszerre. Ez így megy vagy nem? Egy IP-ről ketten ugyanazon a versenyen?

Élő ügyfélszolgálat