Sziasztok!
Pár napra egy haveromhoz költözök holnap és együtt grindolnánk cg-t két különböző site-on.
Router-el osztanám meg a netet. Ezen kívül játszanánk FTP-n MiniFTOPS-on is néhány versenyt, egyszerre. Ez így megy vagy nem? Egy IP-ről ketten ugyanazon a versenyen?
Vki tudja, hogy hol lehet win7-hez olyan tweak ui programot találni, ami tartalmazza az x-mouse beállítást is... (Marha idegesítő 10000-et kattintani egy sessionben, hogy aktív is legyen az ablak) de jó bármi hasonló is....
Tudtommal vista óta benne van...
Control Panel> Ease of Access>
Tudtommal vista óta benne van...
Control Panel> Ease of Access>
sziasztok.
mitől lehet az , hogy ha egy nap először kapcsolom be a gépet kiír vmi i/o memória hibát le okézom v rámegyek h mégse utána kék halál és meghal a gép viszont ha ezután reset gomb akkor már nincs ez a hibaüzenet és megy is.
Ki kellene ezt küszöbölnöm mert nagyon idegesítő és sztem a gépnek se tesz jót..
Én kivenném először és megtisztítanám a memória érintkezőjét, ha utána is csinálja akkor kérj kölcsön egyet és cseréld ki, ha rendbe jön nézned kell egy másikat. Hátha...
szerelo kivette a két kingston ramot berakott két samsungot most is csinálja.. mitől lehet ez ? Most már elkezdte azt ,ha pl vmi videot nezek akkor és megnyitom akkor kék halál memoria xy hiba , vagy pl pokerezni se tudok ha hang van rajta mert pl a kártyapakli osztáskor fagy ki vagy a zseton csörgéstől.. de pl zenét hallgatni tudok.. most mi lehet a gond ? mit kellene csinálnom ? nem integrált a hangkari lehet összefüggés v akkor mi lehet a gond? a bios bizébe esetleg mit buheráljak?
ha már szerelőt hívtál, neki illett volna megcsinálnia.
ha memória hibát ír, bármi lehet, amiben memória van, vagy kezel.
ha a ramok tuti jók, akkor mondjuk kipróbálnék egy másik videókártyát.
bármit amit ki lehet cserélni, ki kell, hogy meg legyen a hiba.
ha minden működik, akkor kizárásos alapon, az alaplap lehet a ludas.
Ámítástechnikában erősen jártas emberként azt tudom javasolni, hogy -mint azt előttem is írták- ha lehetőséged van rá, próbáld meg kicserélgetni a dolgokat (winyó, videokari, és minden ami mozdítható). Ha nem tudsz cserélgetni -ami elég valószínű, mert nincs mindenkinek kéznél egy másik, biztos működő, videokártya, hálókártya, proci, winchester stb-, akkor jegyzeteld le pontosan a hibaüzenetet, és irány a gugli, a barátod. Vagy írd le ide, és talán egy hozzáértő többet is tud mondani.
A szerelőt meg p*csánrúgnám, vagy legalább a pénzem visszakérném. :D