Van routerünk is, de ha vezetéket szeretnénk használni szintén csak az egyik gép ismeri föl a netet. Csak a wifi-t látja mind2, de az meg néha elmegy pár másodpercre, és HU közben nem kellemes. Nem vagyok otthon a témában, ezért gondoltam h a switch az jó lesz, hogy mindkét gépen lehessen vezetékes netet használni, de akkor ezek szerint mellélőttem.
TP-Link
Elképzelhető h nincs a router a helyzet magaslatán, azért rosszalkodik? Esetleg be kéne szerezni egy másikat? Azt hiszem ez 4 éves lehet.
Bocsánat, előző hsz-emben rosszul írtam 1 dolgot, felismeri mind2 gép vezetéken keresztül is, csak néha az is elmegy pár másodpercre.
TP-Link
Elképzelhető h nincs a router a helyzet magaslatán, azért rosszalkodik? Esetleg be kéne szerezni egy másikat? Azt hiszem ez 4 éves lehet.
Bocsánat, előző hsz-emben rosszul írtam 1 dolgot, felismeri mind2 gép vezetéken keresztül is, csak néha az is elmegy pár másodpercre.
Ennyit tudtam az aljáról kihámozni: Model No: TL-WR340GD.
Jobb alul a vezetékes net ikon-nál megjelenik a sárga háromszög felkiáltójellel pár pásodpercig, aztán vissza.
Előfordul, hogy 1 óra alatt ez megtörténik 5x is, de van hogy 3 óra alatt csak egyszer.
Akkor is elmegy a net néha, ha router nélkül, közvetlenül az egyik gépbe megy a netkábel?
Ha nem, akkor az router gond lesz.
vagy a hálókábel
Akkor is elmegy a net néha, ha router nélkül, közvetlenül az egyik gépbe megy a netkábel?
Ha nem, akkor az router gond lesz.
Nem, akkor nincs gond vele.
Előfordul, hogy 1 óra alatt ez megtörténik 5x is, de van hogy 3 óra alatt csak egyszer.
Mind a 2 géppel kipróbáltad router nélkül?
Amikor elmegy a net csak az egyikről megy el, vagy mind a kettőről?