Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Katzorka
Válasz L.T. kommentjére
2013. aug. 13. 21:13

Két éve 130-ért vásárolt gépnek azért még ma is elég jónak kell lennie.Leírhatnád a paramétereit,hát ha valakinek pont egy ilyen kell és megveszi itt a fórumról.

Ok leírom majd. Egyébként nem rossz, elvagyok vele, de most érzem azt, hogy akadozik már sok asztalnál és tablescannerekkel úgyhogy lecserélem.

@Sambenez: remélem ennél azért többet ér :D bemásolom majd a konfigot és kiderül. Csak elég szar, hogyha ilyen szinten értéktelenedik

Tieru
Válasz Katzorka kommentjére
2013. aug. 13. 21:51

Sztem csak simán le akartak húzni a boltban...
Amúgy én a fölös alkatrészeket ha nem tesómnak/szülőknek adom oda, akkor prohardveren szoktam eladni, ott van külön topik ahol be is árazzák a guruk.

titcar
Válasz Katzorka kommentjére
2013. aug. 13. 22:08

Most fogom cserélni a pc konfigomat újabbra, tudnátok segíteni, hogy a régi használt számítógépekkel mit lehetne kezdeni? A 2 éve vásárolt 130ks gépemet bevittem most egy boltba, 25k-ért vették volna át.. Ti hogy szoktátok eladni, tudtok valami helyet, ahol reális áron le lehetne passzolni, vagy ahol alkatrészenként vennék át?

hát akkor vagy akkor b@sztak át amikor vetted, vagy most akartak :D
(vagy leginkább nem akarnak foglalkozni vele, mert rájuk rohad, inkább direktbe add el valakinek egyben)

gabaj
Válasz titcar kommentjére
2013. aug. 13. 22:27

Lassú (és hangos) gépre tudtok valami megoldást, valami programot, ami mondjuk megkeresi és megtisztítja mindenféle szeméttől a számítógépet? Csináltam töredezettségmentesítést, és van cccleaner is, mást sajnos nem ismerek, nem értek hozzá annyira. Időről időre ilyen lassú és hangos lesz a gép, majd idővel kevésbé lassú, ki tudja, miért. Van, hogy törlök törölhető programokat, fájlokat, és semmi változás, máskor nem csinálok semmit, és jobb lesz.

BT86
Válasz Szecsa kommentjére
2013. aug. 19. 13:39

Új szarsága a gépemnek:
Unibet folyamatosan feldob egy biztonsági figyelmeztetést:
"A hely tanúsítványának visszavonási információi nem érhetők el. Folytatja?"
Mindegy mit nyomok, visszajön az üzenet. Meg lehet nézni is a tanúsítványt, de ott jónak írja.
Rákerestem, azt írták ki kell törölni a Java Control Panelben, de ott meg nem találom. Van vagy 100, és biztos a nevében sem vagyok.
Mellesleg még ha megtalálnám, valószínűleg akkor se lenne jó, mert a törlés, mint opció nem jön elő a tanúsítványoknál.
Mit kéne csinálnom?

L.T.
2013. aug. 23. 15:08

Hi
Van a gépemben egy 1gb -s kingmax 1066 ddr2 memória.Ha veszek mellé még egy ilyet de a modell szám nem egyezik az baj?
pl:Modell: KLED48F-B8KU6 mostani
amit vennék:KLED48F-A8KI5

GStealer
2013. aug. 23. 16:05

Ahogy elnézem az új is DDR2 1066MHz, szóval nagy gond nem lehet, mennének együtt. Maximum az időzítésben lehetnek eltérések, de akkor az alaplap hozzáigazítja a gyorsabbat a kissé lassabbhoz.

danfiu
2013. szept. 2. 15:32

Valaki tud Pesten olyan szamtech boltot, ahol jo minosegu, nagy valasztekban lehet kapni vezetekes egeret es billentyuzetet? Kezd elegem lenni a vezetek nelkul logitech cuccokbol, laggolnak ossze vissza..

buckaroo
2013. szept. 2. 15:39

Szerintem a neten van a legnagyobb választék, olvass el pár tesztet a legjobbakról és még ma kiszállítják neked. Vezeték nélküliben csak a legmárkásabbakat éri meg, főleg ilyen folyamatos melóhoz.. :)

Maxxxika
2013. szept. 2. 15:41

Ja, rendelj egy G400-at és minden allright lesz :)

Image

Élő ügyfélszolgálat