H gyorsabb legyen, de vagom h adatvesztessel jar, csak meg kene tudni h ennyit er-e a dolog es ha igen valahogy napi szinten kene backupolni a fileokat
Tud vki hozzáértő jó átfogó teszt programot PC-re ?
2x is újraraktam a gépem és mégis kimerevedik meg lefagy, az újonnan berakott ssd-re gyanakszom ... de nyilván le kell minden hardware-t tesztelnem, csak nem tudom mivel érdemes.
Köszi előre is
Tud vki hozzáértő jó átfogó teszt programot PC-re ?
2x is újraraktam a gépem és mégis kimerevedik meg lefagy, az újonnan berakott ssd-re gyanakszom ... de nyilván le kell minden hardware-t tesztelnem, csak nem tudom mivel érdemes.
Köszi előre is
Uhh ebben kicsit el is vesztem, nem tudsz ajánlani egy konkrét programot amivel letesztelhetem a memóriát, vinyókat meg a cpu-t ?
pc-t vagy lapost kell tesztelni ?mert laptop-okhoz szokot lenne ilyen tesztprogi
illetve bebootol a géped vagy nem mert ha nem akkor muszáj lesz az előző progit használni
laptopom van (Toshiba X500 qosmio) win 8.1el
bebootol meg minden, jelen pillanatban is erről írok, de napi rendszerességgel kimerevedik a képernyő amióta belekerült az SSD meg a win8.1, előtte win7em volt, ott nem volt ilyen gondom, a vége fele volt pár kék halál de nem vészes, ezért gondolom, hogy vagy a memória vagy az ssd a ludas
sdd-t nézd meg ezzel:
Merevlemez fel
memóriát meg ezzel?
MemTest - Letoltes - HU - Download.CHIP.eu
Ezen az oldalon Hiren's BootCD 15.2 - All in one Bootable CD » www.hiren.info görgesd le egészen a Testing Tools-ig és ott van még egy csomó teszt progi azok közül is tudsz válogatni de a fenti 2 elég lesz szerintem
Lehet hogy egyébként valami driver para van csak nézd meg az eszközkezelőt hogy minden okése pl. nincse felkiáltójel valamelyik eszköznél
Köszi a segítséget :) az eszközkezelőben van 1 felkiáltójel egyéb eszközök (ismeretlen eszköz) néven de hogy mi lehet az arról gőzöm sincs :D
Azzal ne foglalkozz nekem is van :) biztos valami kártya olvasó vagy ujjlenyomatolvasó vagy valami fölösleges dolog amit nem használsz :)
mind a memória mind az ssd tökéletes a teszt szerint .. szerintem holnap a márka szervíznek adom a gépet, szenvedjenek vele ők