Körülbelül 1,5 / 2 hete szakadozik a net a szobámban(itt található a router) viszont a szomszéd szobában zavartalanul üzemel.
Valakinek valami ötlet esetleg? Mi szokta ilyenkor a problémát okozni? Jártatok már hasonló cipőben?
Körülbelül 1,5 / 2 hete szakadozik a net a szobámban(itt található a router) viszont a szomszéd szobában zavartalanul üzemel.
Valakinek valami ötlet esetleg? Mi szokta ilyenkor a problémát okozni? Jártatok már hasonló cipőben?
Húzz ki mindenféle vezetéket a gépedből és a routerből amin keresztül kaphatnak áramot. Nyomkodd meg párszor a bekapcsoló gombot is majd dugd vissza a kábeleket és restart. Nálam is volt ilyen és ez segített, nekem a hálókártyám fagyogatott. A net modemet is áramtalanítsd le teljesen arám nélkül kapcsolgasd ki be aztán restart.
Az lesz a hiba okozója szerintem.
Nemrég egy ismerősnek raktam fel 8.1-et. Nekem is produkált hasonlókat. Valami driver probléma volt. Egy darabig kerestem, aztán inkább újraraktam, úgyis friss install volt :)
Ki kéne deríteni, hogy melyik eszköznél van a felkiáltójel. Vagy megpróbálni eszközkezelőben drivert keresni hozzá, vagy megnézni, van-e bármihez a gépben új driver.
Valakinek ötlete, hogy mit kezdjek a gépemmel, ha fogalmam sincs mi a gondja :)
Nemrég újra húztam az oprendszert, mert SSD ill RAM bővítés volt. Azóta viszont már kékhaláltól megkezdve minden volt :(
4. kerületben vagyok. Valakinek valami bevált szerviz, vagy a közelben vmi szaki?
Valakinek ötlete, hogy mit kezdjek a gépemmel, ha fogalmam sincs mi a gondja :)
Nemrég újra húztam az oprendszert, mert SSD ill RAM bővítés volt. Azóta viszont már kékhaláltól megkezdve minden volt :(
4. kerületben vagyok. Valakinek valami bevált szerviz, vagy a közelben vmi szaki?
Első körben telepítsd újra a wint.
Tech: Több százezer wifi routert törtek fel – így ellenőrizheti, hogy érintett-e - HVG.hu