Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

kuvasz
Válasz Gordon kommentjére
2014. febr. 18. 23:49

win 7et is ssd-vel használtad ? mert ha igen akkor lehet h csak driver para van csekkold le hogy van-e egyáltalán a laposhoz win8as driver lehet h megoldódik a probléma
Laptopok, asztali gépek támogatása - Toshiba

vagy ssd miatt vmit bekell állitani a biosban az is benne van a pakliban

szervizbe csak oda vidd be ahol még aznap ránéznek , szal csörögj rájuk mielőtt beviszed
Hivatalos szerviz keresése - Toshiba

Nekem a procihútőmet 1 hétg cserélték mert megkellett rendelni a coolert bár az nem márkaszerviz volt hanem számtech bolt

mkbla
Válasz Szecsa kommentjére
2014. febr. 19. 7:12

@Gordon

amit a kolléga írt a hirens boot cd, azon vannak, jó teszt progik, átfogólag mindenre, merevlemez tesztelésre ott van pl a hd sentinel. Átfogóbb tesztekre ott van még akár, 3d mark, vagy ami jó az ilyen lefagyásokhoz, az Intel Burn teszt, beállítod közepes terhelésre, 50 körre, és hadd szóljon.
Nekem is van egy toshiba laptopom, vettem bele ssd-t, és még tavaly októberben felraktam az akkori legfrissebb 8-1-et. Valahogy pár hónapra rá nekem is elkezdte ugyanezt csinálni, teljesen random újraindult kékhalállal. Akár játszottam, akár videókat néztem a tecsőn, vagy csak wordben dolgoztam, vagy csak úgy magától, kék képernyő, vírus nem volt, hdd relative új. Nem hardveres hiba volt, hanem szoftveres, újratelepítettem a windowst és most jó (igaz csak 7est raktam fel, mert bnőm vernyákolt h nem tetszik neki a 8 blablabla, meg igazából én minden szart felrakok a gépre munkámból kifolyólag, aztán fél év egy évnél tovább nem bírja a winfos.)

Tehát az én javaslatom az, hogy telepítsd újra a windowst, utána is nézd meg, hogy fagyogat-e.

Vagy a lefagyás okai lehetnek még vírusok, azt is mindenképp nézd meg , lehetőleg külön gépben.
Vagy tegyél fel everestet ami mutatja a proci hőmérsékletét, neme az melegszik túl és az miatt fagy le?

vagy

http://www.atlantisnotebook.hu/ - Toshiba hivatalos márkaszervíz. Felhívod bejelented, futár viszi, futár hozza. Több alkalommal is küldtem szervizbe gépet, eddig meg voltam elégedve, rugalmasak, mindig tartották magukat az megbeszéltekhez, sokmindent el lehet intézni náluk.

Gordon
Válasz mkbla kommentjére
2014. febr. 19. 11:42

@Gordon

amit a kolléga írt a hirens boot cd, azon vannak, jó teszt progik, átfogólag mindenre, merevlemez tesztelésre ott van pl a hd sentinel. Átfogóbb tesztekre ott van még akár, 3d mark, vagy ami jó az ilyen lefagyásokhoz, az Intel Burn teszt, beállítod közepes terhelésre, 50 körre, és hadd szóljon.
Nekem is van egy toshiba laptopom, vettem bele ssd-t, és még tavaly októberben felraktam az akkori legfrissebb 8-1-et. Valahogy pár hónapra rá nekem is elkezdte ugyanezt csinálni, teljesen random újraindult kékhalállal. Akár játszottam, akár videókat néztem a tecsőn, vagy csak wordben dolgoztam, vagy csak úgy magától, kék képernyő, vírus nem volt, hdd relative új. Nem hardveres hiba volt, hanem szoftveres, újratelepítettem a windowst és most jó (igaz csak 7est raktam fel, mert bnőm vernyákolt h nem tetszik neki a 8 blablabla, meg igazából én minden szart felrakok a gépre munkámból kifolyólag, aztán fél év egy évnél tovább nem bírja a winfos.)

Tehát az én javaslatom az, hogy telepítsd újra a windowst, utána is nézd meg, hogy fagyogat-e.

Vagy a lefagyás okai lehetnek még vírusok, azt is mindenképp nézd meg , lehetőleg külön gépben.
Vagy tegyél fel everestet ami mutatja a proci hőmérsékletét, neme az melegszik túl és az miatt fagy le?

vagy

Atlantis Notebook - Toshiba hivatalos márkaszervíz. Felhívod bejelented, futár viszi, futár hozza. Több alkalommal is küldtem szervizbe gépet, eddig meg voltam elégedve, rugalmasak, mindig tartották magukat az megbeszéltekhez, sokmindent el lehet intézni náluk.

Köszönöm a hozzászólásod, eleinte én is úgy gondoltam egy reinstall megoldja, de ugyanaz a probléma szal ma felhívom a márkaszervízt, csak az a baj, h napokra kiesem így a grindelésből ... :-/ De mivel voltatok olyan kedvesek, h ennyit foglalkoztatok velem ahogy vége van az ügynek, leírom mi lett majd a megoldás :)

Gordon
Válasz kuvasz kommentjére
2014. febr. 19. 11:45

win 7et is ssd-vel használtad ? mert ha igen akkor lehet h csak driver para van csekkold le hogy van-e egyáltalán a laposhoz win8as driver lehet h megoldódik a probléma

Előtte win7volt rajta, a vége fele volt pár kék halálom, ezért is döntöttem az újrainstall mellett és akkor 1 füst alatt az ssd fejlesztés meg a win8.10 mellett... de most napi 3-4 kifagyás (kimerevedik a képernyő)

BT86
Válasz Gordon kommentjére
2014. febr. 19. 19:48

Köszi a segítséget :) az eszközkezelőben van 1 felkiáltójel egyéb eszközök (ismeretlen eszköz) néven de hogy mi lehet az arról gőzöm sincs :D

Az lesz a hiba okozója szerintem.
Nemrég egy ismerősnek raktam fel 8.1-et. Nekem is produkált hasonlókat. Valami driver probléma volt. Egy darabig kerestem, aztán inkább újraraktam, úgyis friss install volt :)
Ki kéne deríteni, hogy melyik eszköznél van a felkiáltójel. Vagy megpróbálni eszközkezelőben drivert keresni hozzá, vagy megnézni, van-e bármihez a gépben új driver.

gerimisi
2014. febr. 19. 23:36

Sziasztok!
Újraraktam a rendszert a gépemen és a hm2 reinstall után a comodo talált egy ilyet az ellenőrzéskor a postgres egyik állományában: Suspicious@#10xh6llhjzuga
Neten nem találtam róla semmit sem egyenlőre.
Valami elképzelés hogy mi lehet ez?

danfiu
2014. febr. 20. 9:51

Azt tudja valaki h mennyire megbizhato a mobilinternet lefedettseg Budapest-Becs kozott autopalyan vegig?

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2014. febr. 20. 10:13

Azt tudja valaki h mennyire megbizhato a mobilinternet lefedettseg Budapest-Becs kozott autopalyan vegig?

Mar targytalan

naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2014. febr. 20. 10:40

ezt. nem . mondod. komolyan. :)
hogy a buszon is tolod a PLO-t? :D

danfiu
Válasz naggeri kommentjére
2014. febr. 20. 10:46

ezt. nem . mondod. komolyan. :)
hogy a buszon is tolod a PLO-t? :D

Hulye, dehogyis...Coachingom lesz 13-15ig es pont necces mert a PA busz 12kor indul es nem tudtam 100% osan h lesz e megbizhato mobilnet-lefedettseg ezert ugy dontottem h kimegyek vonattal meg reggel h tutira menjek:)

Élő ügyfélszolgálat