Bizonyos időközönként eléggé csúnya fagyogatást vélek felfedezni a HM2nél, ami 10+ asztalnál eléggé idegesítő.
Ebből én annyit észlelek, hogy az asztaloknál nem tudok kattintani, nem látok semmit, csak a statokat. Jobb esetben lesz időm reagálni (ha fagyás után gyorsan feleszmél), azonban párszor Sit Outra kerültem már miatta. (Terem PS/FTP)
Win8at használok, mi lehet probléma? Járt már valaki hasonlóan? (néha a Mozillánál is gondolkozik, megfagy, majd visszajön)
Valaki?
Hali! Elég érdekes a story:/ De nézve azt, hogy nem csak a HM2-nél tapasztalsz ilyen lagolást, hanem mozzilánál is(esetleg máshol is?), ez windows, esetleg hardver eredetű lesz(erre jóval kisebb az esély). Nem tudom milyen időközönként csinálja, de érdemes lenne ilyenkor ránézned a futó processokra és megnézni, melyik "dolgozik" ilyenkor. Anno nálam is volt hasonló történet, ott egy régebben telepített és futó alkalmazás proccess használta 5-10secre 100%on a procit és hasonló jelenséget okozott mint Nálad. Alkalmazást eltávolítottam, újra felraktam és probléma megoldódott.
Megnéztem a feladatkezelőben, a Memóriánál közel 90% körüli értéken mozog a mutató és csak a Mozilla + HM2 volt megnyitva (meg a Skype bocsi)
Ilyenkor mit érdemes csinálnom? Alkalmazás töröl majd újratelepít, vagy memóriabővítés?
Sziasztok.pokerre szeretnek szamitogepet venni, nem esve tulzasokba. Az alabbi konstrukciot vennem, kerlek aki ert is hozza szakertse meg, hogy jo-e.
A gép a következő alkatrészekből áll:
ASROCK H81M-VG4 Alaplap USB 3.0 és Sata3
Intel g1820 dobozos cpu 2700mhz 2mag 2mb cache
4gb ddr3 1600mhz ram SAMSUNG
320GB sata2 HDD Seagate
dvd-író sata fekete SAMSUNG
Fekete Mini Atx ház +400w tápegység
+120giga ssd. Esetleg leheth jobb tap kerul bele.
Megnéztem a feladatkezelőben, a Memóriánál közel 90% körüli értéken mozog a mutató és csak a Mozilla + HM2 volt megnyitva (meg a Skype bocsi)
Ilyenkor mit érdemes csinálnom? Alkalmazás töröl majd újratelepít, vagy memóriabővítés?
Sztem az segit ideiglenesen, ha ujrainditod a hm2-t
nem segített sajnos, ma este is tapasztaltam 1x-2x :(
Max 4 gb memóriád van, igaz?
8 gigából ki kellett vennem 4-et, és ugyanez volt nálam is.
Memóriabővítés, vagy egy windows reinstall segít (utóbbi mondjuk attól függ mennyire van tele minden sz@arral a gép).
milyen konfigod van ? proci -ram ? ha oldschool core2duo cpu-d + ddr2-es ramod van akkor vissza a hm1 hóvégéig vagy amig hm1 supportja tart jah és persze win7
Hold'Em Manager 2 FAQs - Poker Software :: What are the minimum PC specs needed in order to run Holdem Manager 2?