Vagy tiltják a 25-ös portot.
Nem pont idevag,de nem talaltam jobb temat a kerdesemnek.
Milyen androidos telefont ajanlotok minel olcsobban, amin fut a PS kliense?
Igazabol olyan esetekre kene, amikor nem vagyok otthon,es addig, amig hazaerek benevezhessek, meg esetleg az elso 2-3 vakszintet lejatszhassam.
Ahogy neztem, a fo kovetelmenyek az Android 4 es a 800x480 felbontas.
Amugy semmi masra nem kene a telefon, szoval se a kepernyomeret (azert jo lenne minimum 4 coll) se processzor nem szempont.
Eddig amit talaltam,es a legolcsobb a ZTE Blade 3, 15-18 korul mar szepeket arulnak az aprodon
Ja es tablet nem jatszik sajnos (pedig az lenne), mert 1: sim kartyas eleg draga 2: tomegkozlekedes kozben maceras
Sziasztok, biztos volt már kérdés, de lehet azóta már változtak a dolgok, illetve lehetetlen lenne megtalálni a korábbi postok közül a választ..:D
Milyen Notebookot ajánlanátok pókerezéshez? HM2+14-15 asztal
Milyen márkát, esetleg milyen konkrét netbookot ajánlanátok? A tulajdonságoknál melyiket kell nézni?:D
Illetve hol érdemes megvenni? Nagy különbségek vannak különböző boltok között vagy nem számottevő a különbségek? Olyan 250fölé nem nagyon mennék
Sziasztok, biztos volt már kérdés, de lehet azóta már változtak a dolgok, illetve lehetetlen lenne megtalálni a korábbi postok közül a választ..:D
Milyen Notebookot ajánlanátok pókerezéshez? HM2+14-15 asztal
Milyen márkát, esetleg milyen konkrét netbookot ajánlanátok? A tulajdonságoknál melyiket kell nézni?:D
Illetve hol érdemes megvenni? Nagy különbségek vannak különböző boltok között vagy nem számottevő a különbségek? Olyan 250fölé nem nagyon mennék
1. Márkás márka legyen, inkább 3, de minimum 2 év garanciával. A legjobb, ha helyszíni garancia van rá.
2. Áruházaktól (Metro, Auchan, Tesco & társaik) óvakodj!
3. Gyors proci (lehetőleg 4 magos) + sok RAM. A procinak nézz utána, mert némelyik elnevezése megtévesztő lehet! (ugyanazon néven, de "U" a vége, akkor lassabb, de energiatakarékosabb, "M" a vége, akkor gyorsabb, de többet fogyaszt)
4. Érdemes egy ilyenbe gondolkodni: http://www.raidsonic.de/en/products/details.php?we_objectID=8030
Ebbe bele tudsz rakni egy SSD-t a DVD helyére és ha erről megy a windows+programok az igen nagyot dob a teljesítményen.
Ha kiválasztasz egy konkrét típust, akkor ott vedd meg, ahol a legolcsóbb! :)
Ha valakinek van yubikey-je es tudja h kell osszehangolni a yubikeyt es a keepasst irjon ram lecci, mert ezzel szenvedek mar 4 oraja:D
Ha valakinek van yubikey-je es tudja h kell osszehangolni a yubikeyt es a keepasst irjon ram lecci, mert ezzel szenvedek mar 4 oraja:D
Elolvastam mar az ide illo dokumentaciot tobb helyen is, a legjobban itt van leirva:
KeePass
Csak a 17. es pontnal nem ugy tortennek a dolgok, ahogy az le lenne irva, de azert koszi a faradozast
mégegy kérdésem lenne... pokerezés szempontjából számít, hogy milyen "grafikus vezérlő" van benne? nincs a terveim között, hogy játékra használjam, cs poker és mindennapokra kellene...
Illetve szintén ezek függvényében milyen merevlemez kell? azt hallottam, h SSD a jó de az megdobja, kb 50eFt-tal a laptop árát és ha ez nem olyan lényeg akkor ezt a HDD-t választanám
mégegy kérdésem lenne... pokerezés szempontjából számít, hogy milyen "grafikus vezérlő" van benne? nincs a terveim között, hogy játékra használjam, cs poker és mindennapokra kellene...
Illetve szintén ezek függvényében milyen merevlemez kell? azt hallottam, h SSD a jó de az megdobja, kb 50eFt-tal a laptop árát és ha ez nem olyan lényeg akkor ezt a HDD-t választanám