Az ssd kb a leglenyegesebb, ne sajnald ra a penzt
vágesz, köszi, csak nézegettem az árakat és akörüli árkülönbséget láttam, de ez cs kb szám volt, lehet nem 50k:)
ACER V3-772G-54208G1.12TMakk - Notebook.hu webshop
Lenovo IdeaPad Z510 59-390308 Barna - Notebook.hu webshop
DELL Vostro 5470 157880 - Notebook.hu webshop
Remélem nem lesz törölve ez a hsz a linkek miatt, nem a hirdetés a célom vele:D de ezt a 3at találtam, ezek már jónak számítanak? vagy teljesen rossz irányba indultam el?:D Lenovo árban szimpi lenne viszont márkában nem tetszik, mondjuk én egyáltalán nem értek ezekhez:D
Sry h ennyit kérdezek, cs nem akarnám már a vásárlást elrontani:)
Mit szóltok az Avira Internet Security Suite-hez? PS VIP Store-ban ez van a Kaspersky Internet Security helyett.
Két éve a Kasperskyt használom, és most gondban vagyok, hogy váltsak az Avirára, vagy megvegyem a Kasperskyt. FPP-ér nagyon megérte, de KP-t nem szivesen adnék érte. De ha sz@r az AVIRA, kipengeten nincs mese...
Avira Internet Security Suite - Security solution for your online life
Remélem nem lesz törölve ez a hsz a linkek miatt, nem a hirdetés a célom vele:D de ezt a 3at találtam, ezek már jónak számítanak? vagy teljesen rossz irányba indultam el?:D Lenovo árban szimpi lenne viszont márkában nem tetszik, mondjuk én egyáltalán nem értek ezekhez:D
Találtam egy elvileg működő PokerStove-t, vírusellenőrzés szerint 1 kétes elem van benne, ami "clean virus". Nem tettem még fel a gamer gépemre. Vélemény?
https://www.virustotal.com/hu/file/251976931b2c58f7ffe4d79c7830d20795bf3b9c1db24f13308696823f6509b3/analysis/
TROJ_GEN.F47V0211
Mit szóltok az Avira Internet Security Suite-hez? PS VIP Store-ban ez van a Kaspersky Internet Security helyett.
Két éve a Kasperskyt használom, és most gondban vagyok, hogy váltsak az Avirára, vagy megvegyem a Kasperskyt. FPP-ér nagyon megérte, de KP-t nem szivesen adnék érte. De ha sz@r az AVIRA, kipengeten nincs mese...
Avira Internet Security Suite - Security solution for your online life
Bizonyos időközönként eléggé csúnya fagyogatást vélek felfedezni a HM2nél, ami 10+ asztalnál eléggé idegesítő.
Ebből én annyit észlelek, hogy az asztaloknál nem tudok kattintani, nem látok semmit, csak a statokat. Jobb esetben lesz időm reagálni (ha fagyás után gyorsan feleszmél), azonban párszor Sit Outra kerültem már miatta. (Terem PS/FTP)
Win8at használok, mi lehet probléma? Járt már valaki hasonlóan? (néha a Mozillánál is gondolkozik, megfagy, majd visszajön)
Sziasztok.pokerre szeretnek szamitogepet venni, nem esve tulzasokba. Az alabbi konstrukciot vennem, kerlek aki ert is hozza szakertse meg, hogy jo-e.
A gép a következő alkatrészekből áll:
ASROCK H81M-VG4 Alaplap USB 3.0 és Sata3
Intel g1820 dobozos cpu 2700mhz 2mag 2mb cache
4gb ddr3 1600mhz ram SAMSUNG
320GB sata2 HDD Seagate
dvd-író sata fekete SAMSUNG
Fekete Mini Atx ház +400w tápegység
+120giga ssd. Esetleg leheth jobb tap kerul bele.