2 monitor
Mit kell vennem a laptophoz,hogy két monitort tudjak rákötni?
Mennyibe fog fájni?
Ha csak a két külső kijelző képe kell, akkor asszem elég a D-SUB és HDMI kimenetekre rátolni egyet-egyet (bár ez is csak akkor működhet, ha integrált és dedikált VGA is van a laposban, de a laptop kijelzője már ekkor sem lehet 3. önálló egység). Egyéb esetekben az USB VGA adapter kulcsszavakra keress rá a google-ban...
Ha csak a két külső kijelző képe kell, akkor asszem elég a D-SUB és HDMI kimenetekre rátolni egyet-egyet (bár ez is csak akkor működhet, ha integrált és dedikált VGA is van a laposban, de a laptop kijelzője már ekkor sem lehet 3. önálló egység). Egyéb esetekben az USB VGA adapter kulcsszavakra keress rá a google-ban...
Hi! bemásoltam a parancsikonjaimat egy mappába az asztalon és többsége üres ikon lett! hogy tuom ezt visszaállítani? Win7
Hi! bemásoltam a parancsikonjaimat egy mappába az asztalon és többsége üres ikon lett! hogy tuom ezt visszaállítani? Win7
Legegyszerűbb, ha visszamész egy előzőleg mentett ponthoz, amikor még minden klappolt
Most telepítettem ujra a mai nap. :/
Akkor passz. A programok mergmaradtak, amikhez a parancsikonok tartoznak?
igen, azok mennek.
Volt mar ugyanilyen gondom, csak nem talalom a weboldalt, ahol le van irva, hogy hogy kell megoldani. Valami ilyesmi-> cmd, majd explorer leallitasa, iconchase vagy mi a szösz törlese asszem es explorer start, akarhogy googlezok nem talalom