Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

ivanesz
Válasz BT86 kommentjére
2014. szept. 3. 9:41

2 monitor

Mit kell vennem a laptophoz,hogy két monitort tudjak rákötni?
Mennyibe fog fájni?

Zimmerit
Válasz ivanesz kommentjére
2014. szept. 3. 10:24

Ha csak a két külső kijelző képe kell, akkor asszem elég a D-SUB és HDMI kimenetekre rátolni egyet-egyet (bár ez is csak akkor működhet, ha integrált és dedikált VGA is van a laposban, de a laptop kijelzője már ekkor sem lehet 3. önálló egység). Egyéb esetekben az USB VGA adapter kulcsszavakra keress rá a google-ban...

ivanesz
Válasz Zimmerit kommentjére
2014. szept. 3. 14:58

Ha csak a két külső kijelző képe kell, akkor asszem elég a D-SUB és HDMI kimenetekre rátolni egyet-egyet (bár ez is csak akkor működhet, ha integrált és dedikált VGA is van a laposban, de a laptop kijelzője már ekkor sem lehet 3. önálló egység). Egyéb esetekben az USB VGA adapter kulcsszavakra keress rá a google-ban...

Köszi

d-_-b
Válasz Szecsa kommentjére
2014. szept. 4. 22:50

Hi! bemásoltam a parancsikonjaimat egy mappába az asztalon és többsége üres ikon lett! hogy tuom ezt visszaállítani? Win7

VTomi24
Válasz d-_-b kommentjére
2014. szept. 4. 23:54

Hi! bemásoltam a parancsikonjaimat egy mappába az asztalon és többsége üres ikon lett! hogy tuom ezt visszaállítani? Win7

Legegyszerűbb, ha visszamész egy előzőleg mentett ponthoz, amikor még minden klappolt

d-_-b
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. szept. 5. 0:05

Legegyszerűbb, ha visszamész egy előzőleg mentett ponthoz, amikor még minden klappolt

Most telepítettem ujra a mai nap. :/

VTomi24
Válasz d-_-b kommentjére
2014. szept. 5. 0:12

Most telepítettem ujra a mai nap. :/

Akkor passz. A programok mergmaradtak, amikhez a parancsikonok tartoznak?

d-_-b
Válasz VTomi24 kommentjére
2014. szept. 5. 0:16

Akkor passz. A programok mergmaradtak, amikhez a parancsikonok tartoznak?

igen, azok mennek.

VTomi24
Válasz d-_-b kommentjére
2014. szept. 5. 0:21

igen, azok mennek.

Akkor dobd ki a mappát és tedd ki az ikonokat egyesével onnan ahova a progik instalálva vannak. Vagy túl egyszerűen gondolom?

d-_-b
Válasz Szecsa kommentjére
2014. szept. 5. 9:59

Volt mar ugyanilyen gondom, csak nem talalom a weboldalt, ahol le van irva, hogy hogy kell megoldani. Valami ilyesmi-> cmd, majd explorer leallitasa, iconchase vagy mi a szösz törlese asszem es explorer start, akarhogy googlezok nem talalom

Élő ügyfélszolgálat