Rosszul googleztam, sztem megvan! :)
Hi
Tiltkezelési problémáim miatt vettem egy új billentyűzetet a tesco-ban 1490.- Ft-ért. Telljesen jó érzés a gombokat nyomogatni rajta, a hangja is kellemes stb. Viszont a ctrl gomb "ö" betűként funkcionál, Alt+Tab kombóra alvó üzemmód lép életbe stb. :)
Valami ötlet ezek okára, orvoslására?
HiTiltkezelési problémáim miatt vettem egy új billentyűzetet a tesco-ban 1490.- Ft-ért. Telljesen jó érzés a gombokat nyomogatni rajta, a hangja is kellemes stb. Viszont a ctrl gomb "ö" betűként funkcionál, Alt+Tab kombóra alvó üzemmód lép életbe stb. :)Valami ötlet ezek okára, orvoslására?Sztem vidd vissza, mond hogy sz@r. Adjanak masikat, hatha az jol mukodik. Ha nem, akkor en masikat vennek. (ennek ugyis visszaadjak az arat a tecsoban)
Hi! bemásoltam a parancsikonjaimat egy mappába az asztalon és többsége üres ikon lett! hogy tuom ezt visszaállítani? Win7
Sziasztok
Laptop vásárlás előtt vagyok és a tanácsotokat szeretnem kérni PS és HM2 futna rajta egyszerre meg még pár progi:) 12-16 Asztalon játszanék altalaban és ezt néztem ki erre a célra Buy Asus X75A 17.3 Inch 1TB 8GB Laptop - Black at Argos.co.uk - Your Online Shop for Laptops and netbooks.
Sztem elbírna de megkérdezlek titeket is.
Remélem vagy 3 évig nem kell gépre költenem
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv kednaap
Sziasztok
Laptop vásárlás előtt vagyok és a tanácsotokat szeretnem kérni PS és HM2 futna rajta egyszerre meg még pár progi:) 12-16 Asztalon játszanék altalaban és ezt néztem ki erre a célra Buy Asus X75A 17.3 Inch 1TB 8GB Laptop - Black at Argos.co.uk - Your Online Shop for Laptops and netbooks.
Sztem elbírna de megkérdezlek titeket is.
Remélem vagy 3 évig nem kell gépre költenem
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv kednaap
Nem tervezek monitort mellé azért választottam a 17"-t
Hali!
Ha külső vinyóra mentem alapból a handhistorykat és a holdemmanagert is oda rakom át akk minden ugyanúgy megy tovább, mintha alapból a gépen lenne minden?Előre is köszi
Hi! Google Drive-ban szeretnék billentyűkombinációkat rendelni a kártyák színeihez, például d+valami lenyomása után kék színű káró jelenjen meg. Magukat a jeleket megtaláltam, de szerkeszteni szeretném a színüket ill. a hozzájuk tartozó kombinációkat. Tud valaki segíteni?
A termek IP címen kívül még mit néznek ha valaki bejelentkezik,vagy letölti a kliensüket és játszik? Valami még biztos van csak nem tudom pontosan mi az és mit kellene ehhez a pc ben kicserélni? Szakértői véleményeket várok! köszönöm!