Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

danfiu
Válasz Szecsa kommentjére
2014. okt. 8. 23:52

Hi

Van egy Dell 3214q 4ks monitorom, ami 30hz en megy jelenleg. Vettem hozzá egy display port 1.2-t,amivel elvileg tudnia kell a 60hz et is és 2db radeon 270 2gb kártyám van és próbáltam rá drivert frissíteni az amd catalyst szoftvert letolteni de vmi application install hibát ír ki, elszáll 2 monitor, system restore ral Jon vissza csak. Az eredeti probléma még mindig ott van h miért csak 30hz et ad a monitor dp 1.2 vel?

50usdt utalok, aki megcsinalja nekem h 60hz legyen és a videó kártya frissitest.

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2014. okt. 9. 0:03

Hi

Van egy Dell 3214q 4ks monitorom, ami 30hz en megy jelenleg. Vettem hozzá egy display port 1.2-t,amivel elvileg tudnia kell a 60hz et is és 2db radeon 270 2gb kártyám van és próbáltam rá drivert frissíteni az amd catalyst szoftvert letolteni de vmi application install hibát ír ki, elszáll 2 monitor, system restore ral Jon vissza csak. Az eredeti probléma még mindig ott van h miért csak 30hz et ad a monitor dp 1.2 vel?

50usdt utalok, aki megcsinalja nekem h 60hz legyen és a videó kártya frissitest.

60hz megoldodott, mar csak a videokartya gazos:(

Shokyu
Válasz danfiu kommentjére
2014. okt. 9. 1:01
lecso10
Válasz benyo87h kommentjére
2014. okt. 9. 8:17

A termek IP címen kívül még mit néznek ha valaki bejelentkezik,vagy letölti a kliensüket és játszik? Valami még biztos van csak nem tudom pontosan mi az és mit kellene ehhez a pc ben kicserélni? Szakértői véleményeket várok! köszönöm!

Szerintem kár trükközni, mert ha valami miatt rádfókuszálnak, akkor a kezdőkézskáládtól kezdve, az egérmutató különböző mozgási tulajdonágain át szételemeznek és kibukik a turpisság.

risa
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 12. 19:37

Asrock LGA-1155 H67DE3 alaplapon Intel i2500 proci, dedikált videókártya nincs. 27"-os Samsung monitort gond nélkül kezelte, Dell U2711-nél viszont max 1650-es felbontást engedélyez. Próbáltam alaplap VGA driverért frissíteni, nem változott semmi. Van valakinek valami ötlete, tanácsa? DVI kábelt használok.

BT86
Válasz risa kommentjére
2014. okt. 12. 20:54

Asrock LGA-1155 H67DE3 alaplapon Intel i2500 proci, dedikált videókártya nincs. 27"-os Samsung monitort gond nélkül kezelte, Dell U2711-nél viszont max 1650-es felbontást engedélyez. Próbáltam alaplap VGA driverért frissíteni, nem változott semmi. Van valakinek valami ötlete, tanácsa? DVI kábelt használok.

Nekem is volt régebben ilyen. a Catalyst Control Centerben engedélyezni kellett a "nem támogatott" felbontásokat.

risa
Válasz BT86 kommentjére
2014. okt. 13. 10:37

Nekem is volt régebben ilyen. a Catalyst Control Centerben engedélyezni kellett a "nem támogatott" felbontásokat.

Probaltam, de nem engedte...2560x1440@60hrz

benyo87h
Válasz lecso10 kommentjére
2014. okt. 13. 12:43

Szerintem kár trükközni, mert ha valami miatt rádfókuszálnak, akkor a kezdőkézskáládtól kezdve, az egérmutató különböző mozgási tulajdonágain át szételemeznek és kibukik a turpisság.

Kár vagy sem, mondjuk úgy hogy muszáj.
Önhibámon kívül kell "trükköznöm" És akármilyen kedves és jópofa a FT poker support és kedves stábja, le se szarják a mondandómat,stb. Nem hagynak lehetőséget az egyenes útnak,így hát kapják be :) Tudom hogy megoldható,de hogyan? Persze Új gép,minden új,de próbálok ezen spórolni.

benyo87h
Válasz Szecsa kommentjére
2014. okt. 13. 16:44

Üdv!
Eddig is fagyott a gépemen a HM2 de most használhatatlanná vált :( Kezd az őrületbe kergetni,olyan szinten befagy minden hogy egy asztalon se tudok játszani,nem hogy többön.Bezárni magát a hm-is percekbe telik mert az egeret addig tart odavontatni. MI A BÁNAT LEHET A GOND? Most húztam újra mindent, a gépet a hmet is.nem értem :( Mellékelek egy képet,normális hogy így zabálja a memóriát illetve a procit a hm? Ha valakinek van ötlete,javaslata kérem ossza meg velem!

http://kepfeltoltes.hu/view/141013/jmgj_www.kepfeltoltes.hu_.png

lecso10
Válasz benyo87h kommentjére
2014. okt. 13. 16:54

Üdv!
Eddig is fagyott a gépemen a HM2 de most használhatatlanná vált :( Kezd az őrületbe kergetni,olyan szinten befagy minden hogy egy asztalon se tudok játszani,nem hogy többön.Bezárni magát a hm-is percekbe telik mert az egeret addig tart odavontatni. MI A BÁNAT LEHET A GOND? Most húztam újra mindent, a gépet a hmet is.nem értem :( Mellékelek egy képet,normális hogy így zabálja a memóriát illetve a procit a hm? Ha valakinek van ötlete,javaslata kérem ossza meg velem!

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

A helyedben újraraknám a gépet, a legszükségesebb illesztőprogramok után pedig egyből a HM2-t. Így szerintem működnie kell. Utána egyesével az összes többi progit, így kiderülne,h melyikkel van a gond, vagy melyek azok amik összeakadnak egymással.

Élő ügyfélszolgálat