Nekem ez a promó márc.31. szól.
(2év 6k)
Gondolkodok rajta.
Nod32-t senki nem szereti? Annak vannak PCgurus, meg CHIP 2hónapos liszenszei.
Hogy tudom beállítani, hogy netes felületet előhívó befizetésnél ne a régi explorert használja(mert totál kifagy), hanem a mozillát?
Régi VHS videókazettákat szeretnék digitalizáltatni, mivel nincs hozzá eszközöm, és nem is értek hozzá, gondoltam elviszem valahová.
Egy-két kérdés:
1) Van valakinek tapasztalata ilyesmiben? Valamire érdemes különösebben figyelni a szolgáltató kiválasztásakor?
2) Esetleg konkrét helyet/szolgáltatót tud valaki ajánlani Budapesten?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Venni akarok egy új házimozi rendszert,de ahogy látom nincs rajta aux bement,legalább is a régi rca megoldásos.Hogyan tudom a számítógépemet rákötni hogy a házimozin keresztül szóljon az is?
Kettő db optikai bemenet van a hátulján, viszont a számítógépemen nincs optikai kimenete a hangkártyának.(csak jack)
Sziasztok!
Venni akarok egy új házimozi rendszert,de ahogy látom nincs rajta aux bement,legalább is a régi rca megoldásos.Hogyan tudom a számítógépemet rákötni hogy a házimozin keresztül szóljon az is?
Kettő db optikai bemenet van a hátulján, viszont a számítógépemen nincs optikai kimenete a hangkártyának.(csak jack)
Nemrég töröltem egy csomó handet a HM2-ből, majd a pgadmin-nal megcsináltam a vacuum, analize reindex folyamatot, így 10 giga hely szabadult fel a c meghajtóról, és össz. 30 giga szabad hely lett rajta. Van hogy a gép indítása után egyik napról a másikra csak 20 giga szabad helyet mutat, majd pár nappal később újra 30 gigányi hely van. Ilyenkor be van rúgva a gépem, vagy mi történik?
Nemrég töröltem egy csomó handet a HM2-ből, majd a pgadmin-nal megcsináltam a vacuum, analize reindex folyamatot, így 10 giga hely szabadult fel a c meghajtóról, és össz. 30 giga szabad hely lett rajta. Van hogy a gép indítása után egyik napról a másikra csak 20 giga szabad helyet mutat, majd pár nappal később újra 30 gigányi hely van. Ilyenkor be van rúgva a gépem, vagy mi történik?
Hi!
Hogyan másolnátok át egy nagyobb méretű file-t egy Androidos telóról egy másik de ugyanolyan telóra wifi segítségével?
Airdroid-al próbálkoznék.