Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

SajtiEgon
Válasz Szecsa kommentjére
2015. máj. 16. 12:45

Felraksz smb vagy ftp szervert a kuldo telora es a masikkal arra csatlakozol ra.

Szecska
Válasz lecso10 kommentjére
2015. máj. 16. 14:31

Legegyszerubb a bluetooth.Bar kicsit lassu, kb 200 mega felett inkabb airdroid, de az elvileg csak akkor mukodik, ha mindketto telefon ugyanazon a wifin van, akkor viszont nagyon gyors

lecso10
Válasz Szecska kommentjére
2015. máj. 16. 18:18

Airdroid-al próbálkoznék.

Felraksz smb vagy ftp szervert a kuldo telora es a masikkal arra csatlakozol ra.

Legegyszerubb a bluetooth.Bar kicsit lassu, kb 200 mega felett inkabb airdroid, de az elvileg csak akkor mukodik, ha mindketto telefon ugyanazon a wifin van, akkor viszont nagyon gyors

Thx! A bluetuth lett a megoldás, eszembe nem jutott volna. :D Már párosítva voltak, 1-2 kattintás az egész. ;)

van Gerwen
Válasz lecso10 kommentjére
2015. máj. 27. 9:30

Másnaposan böngésztem az akadémiát, aztán fogalmam sincs, hogy, de az egyik cikknél az egérrel hirtelen óriás méretűre növeltem a betűket, oldalt, mindent, és nemcsak itt, hanem mindenhol. Iszonyat idegesítő, hol lehet visszaállítani? Felbontásnál néztem, de semmi változás.

van Gerwen
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 27. 9:33

Tárgytalan, a chrome-ban basztam el, de miután leírtam, megtaláltam, hogy 150%-ra nagyítottam. Egy zseni vagyok.

SajtiEgon
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 27. 12:27

Tárgytalan, a chrome-ban basztam el, de miután leírtam, megtaláltam, hogy 150%-ra nagyítottam. Egy zseni vagyok.

Kérdés, hogy volt-e köze az elbazsevának a másnapossághoz, ha igen, igyál többet és A) nem lesz erőd leülni a géphez, B) maradsz ugyanolyan koncentrált, mint ittasan :)

(Egy alkalommal hiába vártuk az egyik barátunkat egy kocsmai találkozóra. Másnap aztán kiderült, hogy odaautózott ő, csak olyan részeg volt, hogy nem tudott kiszállni a kocsiból (orosz üzleti partnereivel kellett vedelnie a vodkát). Miután fél óra várakozást követően is ugyanez volt a helyzet, úgy döntött, hogy inkább haza vezet. Szerencsésen haza is érkezett és újabb egy óra elteltével már fel is bírt menni a lakására. :)) )

lecso10
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 6. 10:02

felhő

Hi

Egy felhő alapú online tárhelyen tárolok egy mappát, amiben több 10GB-nyi fénykép van. Ha a gépemen ennek a szolgáltatásnak kijelölt mappában változtatok, akkor ez automatikusan szinkronizálódik a tárhellyel. Ha véletlenül letörlöm az egész mappát, akkor törlődik a felhőről is? Ha újra akarom telepíteni a gépet és lenullázni a winyót, akkor előtte kapcsoljam ki az auto szinkornizálást? Oda vissza működik ez a dolog, tehát ha az online tárhelre belépve módosítok akkor ez végbemegy a gépen lévő mappában is? Ne akarok kísérletezgetni,m fontosak a képek. :)
Köszi ha valaki...

SajtiEgon
2015. jún. 6. 11:00

Kapcsold ki, bár elvben talán van valami Trash mappája ahol még meglehet.
VAGY
Tégy egy próbát, hozz létre egy új mappát pár fájllal, szinkronizáld, némi idő után töröld és nézd meg hogy mi történik.

illese
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 6. 12:49

Felhő és programfüggő, úgyhogy próbáld ki. De elvileg ha tényleg szinkronizál, akkor amit letörölsz azt letörli a felhőből is, de ez a művelet többnyire állítható nekem CLoudBerry explorerem van, ott az advanced opciók között van a "Delete files on target". Mivel a szinkronizálást egy kliens csinálja többnyire ami a gépedre települ, ha uninstallálod a masinát akkor nem fogja törölni, mert nem lesz rajta az ami törölné... Még nem láttam olyan felhőszolgáltatást ahol a szinkron a felhőben futott volna.

SajtiEgon
2015. jún. 6. 16:30

Egy nagyságrenndel nqgyobb biztonsági kockázat lenne ha a. felhőben futna.

Élő ügyfélszolgálat