Felraksz smb vagy ftp szervert a kuldo telora es a masikkal arra csatlakozol ra.
Legegyszerubb a bluetooth.Bar kicsit lassu, kb 200 mega felett inkabb airdroid, de az elvileg csak akkor mukodik, ha mindketto telefon ugyanazon a wifin van, akkor viszont nagyon gyors
Airdroid-al próbálkoznék.
Felraksz smb vagy ftp szervert a kuldo telora es a masikkal arra csatlakozol ra.
Legegyszerubb a bluetooth.Bar kicsit lassu, kb 200 mega felett inkabb airdroid, de az elvileg csak akkor mukodik, ha mindketto telefon ugyanazon a wifin van, akkor viszont nagyon gyors
Másnaposan böngésztem az akadémiát, aztán fogalmam sincs, hogy, de az egyik cikknél az egérrel hirtelen óriás méretűre növeltem a betűket, oldalt, mindent, és nemcsak itt, hanem mindenhol. Iszonyat idegesítő, hol lehet visszaállítani? Felbontásnál néztem, de semmi változás.
Tárgytalan, a chrome-ban basztam el, de miután leírtam, megtaláltam, hogy 150%-ra nagyítottam. Egy zseni vagyok.
Tárgytalan, a chrome-ban basztam el, de miután leírtam, megtaláltam, hogy 150%-ra nagyítottam. Egy zseni vagyok.
felhő
Hi
Egy felhő alapú online tárhelyen tárolok egy mappát, amiben több 10GB-nyi fénykép van. Ha a gépemen ennek a szolgáltatásnak kijelölt mappában változtatok, akkor ez automatikusan szinkronizálódik a tárhellyel. Ha véletlenül letörlöm az egész mappát, akkor törlődik a felhőről is? Ha újra akarom telepíteni a gépet és lenullázni a winyót, akkor előtte kapcsoljam ki az auto szinkornizálást? Oda vissza működik ez a dolog, tehát ha az online tárhelre belépve módosítok akkor ez végbemegy a gépen lévő mappában is? Ne akarok kísérletezgetni,m fontosak a képek. :)
Köszi ha valaki...
Kapcsold ki, bár elvben talán van valami Trash mappája ahol még meglehet.
VAGY
Tégy egy próbát, hozz létre egy új mappát pár fájllal, szinkronizáld, némi idő után töröld és nézd meg hogy mi történik.
Felhő és programfüggő, úgyhogy próbáld ki. De elvileg ha tényleg szinkronizál, akkor amit letörölsz azt letörli a felhőből is, de ez a művelet többnyire állítható nekem CLoudBerry explorerem van, ott az advanced opciók között van a "Delete files on target". Mivel a szinkronizálást egy kliens csinálja többnyire ami a gépedre települ, ha uninstallálod a masinát akkor nem fogja törölni, mert nem lesz rajta az ami törölné... Még nem láttam olyan felhőszolgáltatást ahol a szinkron a felhőben futott volna.
Egy nagyságrenndel nqgyobb biztonsági kockázat lenne ha a. felhőben futna.