Sziasztok.
Tegnap frissitette magát a windows-om,azóta nem tudom megnyitni az unibet weboldalát,és nem tudok belépni a kliensbe sem.
A weboldalnál ezt írja hibának:
[h=1]SSL kapcsolódási hiba[/h]
Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Lehet, hogy a szerverrel van probléma, de az is lehet, hogy olyan ügyfélhitelesítési tanúsítványt kér, amellyel nem rendelkezik.
Visszaállítottam már több régebbi update-re is a rendszert,de nem oldódott meg sajnos.
Mit lehetne tenni?
Kapcsold ki, bár elvben talán van valami Trash mappája ahol még meglehet.
VAGY
Tégy egy próbát, hozz létre egy új mappát pár fájllal, szinkronizáld, némi idő után töröld és nézd meg hogy mi történik.
Felhő és programfüggő, úgyhogy próbáld ki. De elvileg ha tényleg szinkronizál, akkor amit letörölsz azt letörli a felhőből is, de ez a művelet többnyire állítható nekem CLoudBerry explorerem van, ott az advanced opciók között van a "Delete files on target". Mivel a szinkronizálást egy kliens csinálja többnyire ami a gépedre települ, ha uninstallálod a masinát akkor nem fogja törölni, mert nem lesz rajta az ami törölné... Még nem láttam olyan felhőszolgáltatást ahol a szinkron a felhőben futott volna.
Egy nagyságrenndel nqgyobb biztonsági kockázat lenne ha a. felhőben futna.
Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a képek bitszinten megmaradjank, akkor ott van a Google Photos korlátlan tárhellyel ingyen
Sziasztok.
Tegnap frissitette magát a windows-om,azóta nem tudom megnyitni az unibet weboldalát,és nem tudok belépni a kliensbe sem.
A weboldalnál ezt írja hibának:
[h=1]SSL kapcsolódási hiba[/h]
Nem lehet biztonságos kapcsolatot létesíteni a szerverrel. Lehet, hogy a szerverrel van probléma, de az is lehet, hogy olyan ügyfélhitelesítési tanúsítványt kér, amellyel nem rendelkezik.
Visszaállítottam már több régebbi update-re is a rendszert,de nem oldódott meg sajnos.
Mit lehetne tenni?
Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a képek bitszinten megmaradjank, akkor ott van a Google Photos korlátlan tárhellyel ingyen
Vár a PS! :)
Más be tud lépni azóta is,nem hiszem,hogy erről lenne szó.
Oké, de ez jelen esetben téged nem vigasztal.
Nem jó,m az ingyenességért cserében a gugli felhasználhatja a képeket.
Ezt jól látod. :D