Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Dreedle
Válasz attiati kommentjére
2010. jún. 5. 11:05

Én mindenképpen Malwarebytes' Anti-Malware free javaslom ha már valami befészkelte magát a gépedbe általában ezt szokták javasolni tisztításra.

Jonas 77
Válasz Dreedle kommentjére
2010. jún. 5. 14:05

Glory-glory hallelujah

Sziasztok!

Örömmel jelentem hogy reggel óta nem volt szakadás, valószínűleg a tegnap levakart kártevő lehetett a ludas.

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat/segítséget, az ajánlott sw-eknek is utána fogok nézni!

+Happyness: 2 napja először tudtam pokerezni és egyből 40$
Yesss

Szép hétvégét mindenkinek!
Jonas

AKs-47
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. jún. 20. 1:18

Sziasztok!

Van egy IBM ThinkPad R52-es laptopom. A konfigurációja: 1,5 Ghz Celeron M processzor, 2x512 MB DDR2 RAM, integrált 128 MB VGA, Windows XP SP2 OS fut rajta.
A problémám a következő: a bwinen játszok, és a bwin szoftvere + postgresql + Poker Tracker 3 együttesen annyira belassítják a gépet, hogy nem lehet normálisan játszani. 3 asztalnál már nagyon szaggat, néha lefagy.
Az érdekelne, hogy ha 2x1GB DDR2 memóriával bővítem, lenne-e valami változás? Vagy itt már a processzort is cserélni kellene? Néztem a bwin honlapján a rendszerigényt, ott 2 Ghz-es processzort javasolnak, ebből gondolom, hogy a jelenlegi 1,5 Ghz-es proci kevés lenne 4-6 asztalhoz 2 GB RAM mellett is. Ha esetleg van itt olyan valaki, aki hasonló felépítésű géppel a bwinen játszik/játszott, akkor örülnék, ha leírná a tapasztalatait, melyeket előre is köszönök.:)

titcar
Válasz AKs-47 kommentjére
2010. jún. 20. 3:05

Sziasztok!

Van egy IBM ThinkPad R52-es laptopom. A konfigurációja: 1,5 Ghz Celeron M processzor, 2x512 MB DDR2 RAM, integrált 128 MB VGA, Windows XP SP2 OS fut rajta.
A problémám a következő: a bwinen játszok, és a bwin szoftvere + postgresql + Poker Tracker 3 együttesen annyira belassítják a gépet, hogy nem lehet normálisan játszani. 3 asztalnál már nagyon szaggat, néha lefagy.
Az érdekelne, hogy ha 2x1GB DDR2 memóriával bővítem, lenne-e valami változás? Vagy itt már a processzort is cserélni kellene? Néztem a bwin honlapján a rendszerigényt, ott 2 Ghz-es processzort javasolnak, ebből gondolom, hogy a jelenlegi 1,5 Ghz-es proci kevés lenne 4-6 asztalhoz 2 GB RAM mellett is. Ha esetleg van itt olyan valaki, aki hasonló felépítésű géppel a bwinen játszik/játszott, akkor örülnék, ha leírná a tapasztalatait, melyeket előre is köszönök.:)

csak a ramcsere nem segít , tudtommal a procit zabálja fel kegyetlenül

AKHook1
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 20. 3:08

2.0-2.4GHz CPU
1,5-2GB Ram

Ez a 2 után majd futszalad:)

Morzdomigron
Válasz AKHook1 kommentjére
2010. jún. 24. 18:02

Meg lehet csinálni, hogy a windows ablakok címsora pop-up legyen? Tehát ha nincs rajta a kurzor akkor ne legyen látható, csak amikor rajta van.

TheStig
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jún. 24. 21:24

Meg lehet csinálni, hogy a windows ablakok címsora pop-up legyen? Tehát ha nincs rajta a kurzor akkor ne legyen látható, csak amikor rajta van.

nem egészen értem. a popup az, amikor egy háttérben futó ablakot előtérbe hoz az oprendszer(vagy a program), mert beavatkozást kiván.

egyiptomi
Válasz TheStig kommentjére
2010. jún. 24. 21:30

Sziasztok!

Tegnap óta nem elérhető nálam a Pókerakadémia oldala I Explorer-ből, csak Mozzila Firefoxból. kb. másfél éve rendszeres olvasója vagyok az oldalnak, eddig soha nem volt ilyen gond és a gépemen sem állítottam semmit. Nálatok történt vmi változás a tegnap délelőtti fagyás (Luigi karkötő) óta? Köszi

Shokyu
Válasz egyiptomi kommentjére
2010. jún. 24. 21:32

Ki használ még IE-t bármire is? Messze a legrosszabbul teljesítő böngésző az összes nagy név közül. Egyébként nálam bejön mindkettővel az oldal.

Morzdomigron
Válasz TheStig kommentjére
2010. jún. 24. 22:19

nem egészen értem. a popup az, amikor egy háttérben futó ablakot előtérbe hoz az oprendszer(vagy a program), mert beavatkozást kiván.

Nálam a pop-up az az amikor ha ráviszem a kurzort vagy ráklikkelek akkor jön elő, mint a PT HUD-ban.

Élő ügyfélszolgálat