Sziasztok!
Újratelepítettem a gépem, és lenne egy zavaró dolog, ami eddig nem volt.
Pokerstarson játszom, és az a gond, hogy ha nem az aktív asztalon akarok cselekedni, pl be akarom pipálni a foldot egy másik asztalon, akkor azt nem tudom 1 lépésben megtenni, hanem először az asztalra kell kattintani, és utána pipálja csak ki. Tehát lényegében kétszer kell a foldra kattintanom.
Ez mitől lehet?
köszi előre is a segítséget.
Sziasztok!
Pokerstarson játszom, és az a gond, hogy ha nem az aktív asztalon akarok cselekedni, pl be akarom pipálni a foldot egy másik asztalon, akkor azt nem tudom 1 lépésben megtenni, hanem először az asztalra kell kattintani, és utána pipálja csak ki. Tehát lényegében kétszer kell a foldra kattintanom.
Ez mitől lehet?
Sziasztok!
Ez mitől lehet?
köszönöm a gyors megoldást mindkettőtöknek
win7 help
1: tegnap sikerült kékhalált okozni a win7-nek, ügyes vagyok?
egy 2008as skype-plugint akartam felrakni, aszonta cső.
2: energiatakarékos üzemmódban kikapcsolnak a monitorjaim, aminek nagyon örülök, de ha kb fél óráig nem nyúlok az egérhez, akkor úgy is maradnak és nem tudom őket visszahozni, akármit csinálok. ez az elmúlt egy héten van így, biztos a bithumen leállással van összafüggésben ( :) ) vagy esetleg más?
Melyik virus-irtó-kereső-ölő, antispyware.... program a legjobb, legbiztonságosabb szerintetek, mit ajánlotok?
ilyen nem nagyon van, ráadásul hónapról hónapra változik, hogy melyik mennyire naprakész
talán Avira IS (én Kaspersky-t használok)
Szerintem úgyis a felhasználó a leggyengébb láncszem :)
Melyik virus-irtó-kereső-ölő, antispyware.... program a legjobb, legbiztonságosabb szerintetek, mit ajánlotok?
(Mondjuk a tuti, az az UTP kábel kihúzása. :P)
En Kasperskyt hasznalok mar nagyon huzamosabb ideje, es nagyon bevalt! 10-bol 9 virusirto-felhasznalo ezt ajanlja! :)