Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

lecso10
Válasz Jymaster111 kommentjére
2016. máj. 27. 9:19

Hi

UPC-s neten amióta beüzemeltem a WiFree-t, a telóm állandóan szétkapcsolja a wifi kapcsolatot, megpróbál a freewifire kapcsolódni, majd visszaáll a sima wifire. Azon túl,h leszívja az aksit, kinyír idegileg is. A notebook nem csinálja. Ötlet?
Android 5.0.2

uav_online
Válasz Szecsa kommentjére
2016. júl. 28. 20:06

Egy nap van hátra win10-re frissítési lehetőségből. Megéri?
Olvasom sok helyen ,hogy a win10 lesz az utolsó windows, viszont wiki-n meg azt látom ,hogy azt is csak 2025-ig támogatják majd, Ezekszerint csak lesz utána is valami újabb?

RegGeri
Válasz musli25 kommentjére
2016. júl. 29. 9:59

Szakemberre bíztam.
Hát formázás lett a vége.
Azt mondta 8db trójai volt rajta.
Küldte az adatokat a vírusgazdának .
Rendbe rakta képeimet lementette.
Ki lett takarítva normálisan tiszta por volt.
A videókártya ventilátora alig pörgött.
A rendszer feláll 18sec alatt.
Mondjuk az SSD jó szolgálatot tesz:)

Ezért összesen 6000 kért.
Vélemény?

Ha az a kérdés, szerintem nem volt drága.

Wildcatfish
Válasz musli25 kommentjére
2016. júl. 29. 10:09

Szakemberre bíztam.
Hát formázás lett a vége.
Azt mondta 8db trójai volt rajta.
Küldte az adatokat a vírusgazdának .
Rendbe rakta képeimet lementette.
Ki lett takarítva normálisan tiszta por volt.
A videókártya ventilátora alig pörgött.
A rendszer feláll 18sec alatt.
Mondjuk az SSD jó szolgálatot tesz:)

Ezért összesen 6000 kért.
Vélemény?

Ha ilyen jó ár/érték arányú szerelöt találsz azért egy kis reklámot csaphatnál neki hol csinálták meg a géped.

GreenLine
Válasz uav_online kommentjére
2016. júl. 29. 12:57

Egy nap van hátra win10-re frissítési lehetőségből. Megéri?
Olvasom sok helyen ,hogy a win10 lesz az utolsó windows, viszont wiki-n meg azt látom ,hogy azt is csak 2025-ig támogatják majd, Ezekszerint csak lesz utána is valami újabb?

én nem javaslom a frissítést. a hm2 még nem támogatja hivatalosan a windows 10-et, a fórumán több problémáról is beszámolnak!

danfiu
Válasz GreenLine kommentjére
2016. júl. 29. 23:30

én nem javaslom a frissítést. a hm2 még nem támogatja hivatalosan a windows 10-et, a fórumán több problémáról is beszámolnak!

En mar nagyon regen win10et hasznalok es soha semmi gond nem volt vele, hm-mel is tokeletesen megy.

Szecska
Válasz danfiu kommentjére
2016. nov. 23. 21:45

Ti hogy kovetitek a kulonbozo forumokat? A blogokat en RSS-sel kovetem, az rendben van, de a hozzajuk tartozo forumoknal letezik valami segedprogram, ami jelez, hogy valahol szulettek hozzaszolasok?
Ezt csak azert kerdem, mert mar nagyon unom, hogy a bongeszomben allandoan 40-50 tab van megnyitva, es allandoan egyenkent vegig kell menni rajtuk, hogy van-e ujdonsag... Ti hogy csinaljatok? (Mert sok blognal a hozzaszolasok erdekesebbek es ertekesebbek mint maga a post)

elmondom miért
Válasz Szecska kommentjére
2016. nov. 24. 15:40

Nem vagyok nagy fórumozó, de szerintem a legtöbb oldalon van lehetőség értesítést kérni, ha új hozzászólás érkezik egy adott topichoz.

Szecska
Válasz Szecsa kommentjére
2016. nov. 24. 17:52

En meg nem talalkoztam ilyennel, az ertesites arra vonatkozik, ha az en beirasomra valaszol valaki. (meg nem is igazan szeretnek napi tobb100 emailt kapni :) )

bebeto99
Válasz Szecska kommentjére
2017. márc. 24. 14:25

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, windows10 pro van a laptopomon és az összes terem ahol játszom menti a HH-kat kivéve a pokerstars, mivel írásvédett a mappa ahova menteni szeretné a handeket. Ha probálom lecserélni, nem enged, mondván "Read Only"! Ezért nem tudok használni sem HM-et és sem trackert, csak jivarot! Az lenne a kérdésem, mit tudok tenni, hogy valahogy mentse HH-kat a stars! Az írásvédettséget nem engedi kivenni, vagyis ha kiveszem, le ok-zom, magától visszarakja! Mitévő legyek? Ha valaki tudja megoldást, kérem ne tartsa magában írja le nekem lépésről lépésre, mit kell tenni! Köszönöm!

Élő ügyfélszolgálat